×

Revista presei -- Data și ora publicării: 05.08.2020 17:07:24

REVISTA PRESEI / 5 aug 2020 /




Dosarul de evaziune și spălare de bani al patronului Mediafax, Adrian Sârbu, retrimis la Parchet de Înalta Curte
Televiziunile au difuzat un spot plătit care nu este nici publicitate comercială, nici campanie solcială, nici publicitate politică?Serialul „Ratched”, inspirat de asistenta din „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, lansat în luna septembrie
Aleph News, postul de știri al lui Sârbu, poate începe emisia. A fost autorizat de CNA. Cum arată sigla?
TVR, reclamată că a făcut publice imagini de pe camerele de supraveghere din instituție
Craiova-CFR Cluj, meciul care a decis campioana, cel mai urmărit program pe interval la orașe Ce audiențe au avut canalele de sport?
Telekom Romania va plăti către bugetul orașului Ploiești peste 45 milioane lei ca majorări de întârziere aferente impozitului pe clădiri
Google oferă mai multă transparență privind reclamele prin intermediul unei extensii
COVID calcă totul în picioare. Un film cu buget de 200 de milioane de dolari a trebuit să renunţe la o lansare cu fast
Brăndușa Armanca – Cum să furi un interviu. Caz rușinos cu stiridiaspora.ro și Antena 3
Festivalul de film horror şi fantastic 'Lună plină' se amână pentru 2021


Dosarul de evaziune și spălare de bani al patronului Mediafax, Adrian Sârbu, retrimis la Parchet de Înalta Curte
/ Cazul a stat în cameră preliminară 4 ani, deși durata legală e de maxim 60 de zile
Judecătoarele de cameră preliminară de la Înalta Curte, Elena Barbu și Cristina Eleni Marcu, au restituit la Parchetul general dosarul de evaziune și spălare de bani al patronului Mediafax, Adrian Sârbu, potrivit deciziei instanței.
Sentința este definitivă. În plus, judecătoarele au anulat și raportul de expertiză financiar contabilă judiciară prin care a fost stabilit prejudiciul uriaș de 14 milioane de euro.
Vezi mai jos sentința ÎCCJ:
”I. Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Sârbu Adrian, Bălan Eugenia, Cozac Daniela şi SC Mediafax Group SA – prin Lichidator Judiciar KPMG Restructuring SPRL în calitate de inculpată, persoană responsabilă civilmente şi parte civilă împotriva încheierii din data de 24 iunie 2019 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală, în dosarul nr.(…), pe care o desfiinţează în parte, sub aspectul respingerii cererilor şi excepţiilor formulate de inculpaţii Sârbu Adrian, Bălan Eugenia, Cozac Daniela şi SC Mediafax Group SA – prin Lichidator Judiciar KPMG Restructuring SPRL în calitate de inculpată, persoană responsabilă civilmente şi partea civilă.
Rejudecând în aceste limite, în baza art. (…) Cod procedură penală, constată nulitatea raportului de expertiză financiar contabilă judiciară şi a suplimentului la raportul de expertiză financiar contabilă judiciară, întocmite de expert contabil Şanta Valer în dosarul nr. 332/P/2014 (…) şi dispune excluderea acestora din dosar. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii atacate.
II. Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Sârbu Adrian, Bălan Eugenia, Cozac Daniela, Petrovici Liana şi SC Mediafax Group SA – prin Lichidator Judiciar KPMG Restructuring SPRL, în calitate de inculpată, persoană responsabilă civilmente şi parte civilă împotriva încheierii din data de 18 noiembrie 2019 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală, în dosarul nr. (…), pe care o desfiinţează.
Rejudecând, în baza art. (….) Cod procedură penală constată că rechizitoriul a fost neregulamentar întocmit, iar neregularitatea nu a fost remediată de procuror în termenul prevăzut de art. (…) Cod procedură penală.
Constată nulitatea ordonanţelor privind îndreptarea erorilor materiale, dispuse de procuror în temeiul art. (…) Cod procedură penală, în dosarul nr. 332/P/2014, în data de 27 septembrie 2019.
Constată nulitatea ordonanţei privind remedierea neregularităţilor şi menţinerea dispoziţiei de trimitere în judecată, dispusă de procuror, în temeiul art. (…) Cod procedură penală, în dosarul nr. 332/P/2014 în data de 30.09.2019.
Constată că neregularităţile stabilite prin încheierea din 24 iunie 2019 atrag imposibilitatea stabilirii obiectului şi limitelor judecăţii în ceea ce priveşte trimiterea în judecată a inculpaţilor:
– Sârbu Adrian, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la delapidare în formă continuată (…) şi de spălare de bani în formă continuată (…);
– Petrovici Liana, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani în formă continuată (….).
Dispune restituirea cauzei la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică.
Menţine dispoziţiile încheierii din 18 noiembrie 2019, referitoare la cheltuielile judiciare. Cheltuielile judiciare avansate de către stat în contestaţie rămân în sarcina acestuia. Onorariul cuvenit apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru intimaţii – inculpaţi Chiş Gheorghe Dragoş, Dinu Sorin Nicolae şi Grădinaru Dragoş în sumă de câte 627 lei fiecare, rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 5 august 2020”, este decizia de azi a ÎCCJ.
Inițial, pe 19 noiembrie 2019, după 3 ani de cameră preliminară, Curtea de Apel Bucureşti a stabilit că toate probele din dosarul Mediafax au fost legal administrate şi au dispus începerea judecăţii.
Prejudiciul din acest dosar este de 14 milioane de euro. Vezi detalii aici.
În acest caz, Adrian Sârbu a fost arestat timp de 4 luni, între februarie și mai 2015.
Codul de procedură penală spune la articolul 343 că ”durata procedurii în camera preliminară este de cel mult 60 de zile de la data înregistrării cauzei la instanță”.
Cine sunt cele 2 judecătoare. Judecătoarele Elena Barbu şi Eleni Cristina Marcu au fost promovate la începutul anului la Secţia penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) de către Secţia pentru judecători a CSM. Ele au fost selectate de o comisie de examinare din care a făcut parte şi fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, după cum a dezvăluit G4media.ro aici.
Judecătoarea Eleni Marcu a fost vicepreşedintă a Curţii de Apel Constanţa şi a semnat scrisoarea şefilor de instanţe care au condamnat protestele magistraţilor împotriva modificărilor operate de PSD-ALDE la legile Justiţiei.
Pe când era şefă interimară a Curţii de Apel Braşov, şi judecătoarea Elena Barbu a semnat scrisoarea împotriva magistraţilor care protestau faţă de modificările PSD-ALDE la legile Justiţiei.
La promovarea la ÎCCJ, cele două judecătoare au beneficiat tocmai de prevederile legilor contestate de magistraţii pe care îi blamau. În plus, chiar judecătoarea Barbu a făcut parte din comisiile de examinare prin care gruparea Savonea din CSM și-a promovat oamenii în funcții de conducere în instanțe.
Forumul Judecătorilor a cerut în ianuarie 2020 Guvernului şi Parlamentului să dispună urgent măsuri legislative prin care concursul de promovare la ÎCCJ să devină unul meritocratic. Forumul Judecătorilor a atras atenţia tocmai asupra concursului organizat de către Secția pentru judecători a CSM, în urmă căruia au fost promovate judecătoarele Marcu şi Barbu.
Alex Costache este jurnalist și la Știrile TVR.
Foto: Adrian Sarbu (InquamPhotos / George Călin)
https://www.g4media.ro/dosarul-de-evaziune-si-spalare-de-bani-al-patronului-mediafax-adrian-sarbu-retrimis-la-parchet-de-inalta-curte-cazul-a-stat-in-camera-preliminara-4-ani-desi-durata-legala-e-de-maxim-60-de-zile.html

Televiziunile au difuzat un spot plătit care nu este nici publicitate comercială, nici campanie solcială, nici publicitate politică?
(titlu modificat de Media Expres)
Opinie de PETRE BARBU TOATE ARTICOLELE AUTORULUI Miercuri, 05 august 2020, 14:30. Ultimul update Miercuri, 05 august 2020, 17:58 Am văzut spotul TV în care se promovează un spital de urgență din sectorul 1. L-am văzut pe una dintre televiziunile naționale de știri. La prima vizionare, m-au impresionat exteriorul și saloanele spitalului și m-am gândit să mă duc și eu la un consult, deși locuiesc în sectorul 3, dar mi-am dat seama că au fost filmate niște machete (3D), pentru că spitalul, în realitate, nu există. Spotul care promovează spitalul de urgență “realizat” de Primăria Sectorului 1, condusă de Daniel Tudorache, are o voce solemnă, specifică festivităților constipate de partid. Vocea anunță triumfătoare: “Spitalul de urgență București”. Secvență din spot Începe în forță, ca să-mi capteze atenția – dacă-i “spital de urgență”, atunci sigur ciulesc urechile, mai cu seamă că este în București! “Cel mai mare spital din România, în sectorul 1”. Anunțul ăsta mă dă pe spate, cum se spune, “cel mai mare spital”, nu rezist, trebuie să fiu atent, să vedem ce zice mai departe: “Dedicat relocării a trei spitale din București într-un singur nume”. Asta nu prea înțeleg ori n-am auzit bine: “dedicat relocării”? Nu contează, important este că sunt trei spitale într-unul singur, la fel ca pliculețe cu cafea instant. Secvență din spot Vocea continuă: “Proiect realizat de Primăria Sectorului 1”. Dar s-a mai zis o dată că e Primăria Sectorului 1! Aha, ca să-mi intre bine în cap: Primăria Sectorului 1! “Inovație. Tehnologie. Performanță”, adaugă vocea. Vrăjeli! Lasă-mă, domle cu “inovația” și “tehnologia”, spune adresa, strada, pe unde se află, care tramvai ajunge acolo? Secvență din spot Dar vocea mă lasă cu ochii-n soare: “Performanță în cel mai modern spital din România în sectorul 1”. Să vă băgați “performanța” în cur, să faceți o clismă! – strig furios și înșelat la cei care au comandat, au creat și au difuzat acest spot, o minciună și o manipulare grosolane. Secvență din spot 540 de difuzări pe cele cinci televiziuni de știri M-am uitat în monitorizările TV și am văzut că prima difuzare a acestui spot a avut loc pe 27 iunie și până duminica asta, 2 august, campania a strâns 540 de difuzări pe cele cinci televiziuni de știri: Realitatea Plus (122 de difuzări), B1 TV (241), Antena 3 (93), România TV (42) și Digi24 (42). În total, campania a adunat într-o lună 128 de puncte de audiență (Gross Rating Ponts – GRP), foarte puțin, dar cui îi pasă de audiență?! Important este că Primăria Sectorului 1 a cotizat la cele cinci televiziuni de știri, să nu supere vreuna. Dacă acest clip electoral va continua să fie difuzat, la comanda primarului Daniel Tudorache, are toate șansele să incite populația, nu numai pe locuitorii sectorului 1, dar și pe românii din alte orașe din țară. Pentru că în această perioadă dificilă pe care o traversează pacienții români, mulți în situații disperate, și cu sistemul medical aflat sub presiunea coronavirusului, spotul lui Tudorache, dincolo de manipularea și cinismul mesajului, jignește buna-credință a telespectatorilor. Daniel Tudorache Cu această făcătură de reclamă s-a atins o nouă culme a minciunii și manipulării instituționalizate în România. Primarul Tudorache “vinde”, fără rușine și fără să-i tremure pleoapa, un spital care nu există. Clipul este perfecțiunea întruchipată a minciunii. Dar mesajul subliminal este: “Alegeți-mă primar pe mine, Tudorache, pentru că eu am să vă fac acest spital. Dacă nu mă alegeți, atunci n-o să aveți spitalul”. Un șantaj scârbos pe o temă sensibilă în rândul românilor: spitalul. Numai acolo să fie tratați! Sunt convins că acest spot nu va ajunge pe masa Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Sau dacă va ajunge, peste vreo lună, două, după alegerile locale, cum ne-a obișnuit acest consiliu cu reacții (intenționat) întârziate, va fi îngropat. Mi-e greu să cred că vreo altă autoritate va sancționa această campanie. Românii sunt obișnuiți să înghită mizerii, iar autoritățile le ascund sub preș. Singura sancțiune ar fi ca un tribunal excentric sau vreo instanță divină să-i oblige pe primarul Daniel Tudorache și pe cei care au creat spotul și l-au plătit (din bugetul primăriei) pentru difuzările TV să-și trateze bolile, afecțiunile, accidentele numai la “Cel mai mare spital din România în sectorul 1”. Numai acolo să fie tratați! Și televiziunile noastre de știri, care difuzează cu lăcomie acest spot, tot acolo să-și trateze hemoroizii. Sigur, nu ar fi o pedeapsă umanitară și creștinească, cum să lași omul bolnav să sufere până la inaugurarea spitalului?, dar ar fi una pe măsura manipulării și minciunii acestui spot mizerabil. Campania asta merită să fie expediată de urgență la morga celui mai “modern spital din România”. Sigur că spitalul lui Tudorache are o morgă performantă, cea mai modernă din țară!
Citeşte întreaga ştire: Unde-i morga spitalului de urgență al primarului Daniel Tudorache? Cum a ajuns edilul PSD să facă reclamă la ceva ce nu există!
https://www.libertatea.ro/opinii/unde-morga-spitalului-urgenta-primarului-daniel-tudorache-3084193

Serialul „Ratched”, inspirat de asistenta din „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, lansat în luna septembrie
Serialul „Ratched”, inspirat de asistenta din lungmetrajul „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, va fi lansat de Netflix pe 18 septembrie. Creat de Evan Romansky şi Ryan Murphy, serialul dramatic spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie. În 1947, ea soseşte în nordul Californiei pentru a se angaja la un spital psihiatric de prestigiu, unde se desfăşoară experimente noi şi tulburătoare asupra minţii umane. Aflată într-o misiune clandestină, Mildred se prezintă drept imaginea perfectă a asistentei medicale dedicate, dar, pe măsură ce se infiltrează în sistemul de îngrijire a bolnavilor psihic şi printre cei care lucrează sau sunt îngrijiţi acolo, imaginea elegantă de faţadă a lui Mildred ascunde un caracter tenebros.
https://www.news.ro/cultura-media/serialul-ratched-inspirat-de-asistenta-din-zbor-deasupra-unui-cuib-de-cuci-lansat-in-luna-septembrie-video-1922405605002020081019441890

Aleph News, postul de știri al lui Sârbu, poate începe emisia. A fost autorizat de CNA. Cum arată sigla?
Se apropie lansarea televiziunii de știri a lui Adrian Sârbu - Aleph News. Postul de televiziune a primit, azi, decizia de autorizare de la Consiliul Național al Audiovizualului, ceea ce înseamnă că stația poate începe emisia. Postul de știri este primul lansat, dintr-o serie de trei licențe luate de Adrian Sârbu: pentru un post de comedie, unul de businee și unul de știri. Detalii, în continuare: "Cu doi dintre operatorii mari am discutat și doar unuia dintre ei i-a fost eliberat acord de retransmisie. Încă purtăm negocieri", a spus reprezentantul Aleph News la CNA. Din informațiile Paginademedia.ro, cât de curând ar urma să înceapă testele pe o rețea de cablu - Ines, urmând ca lansarea oficială să fie în câteva săptămâni, în jurul datei de 20 august.
https://www.paginademedia.ro/2020/08/aleph-news-adrian-sarbu-lansare/

TVR, reclamată că a făcut publice imagini de pe camerele de supraveghere din instituție
Televiziunea Română a fost reclamată după ce a scos de pe camerele de supraveghere și a făcut publice imagini cu doi membri ai Consiliului de Administrație, care nu purtau mască. Imaginile au fost făcute publice de TVR în contextul în care cei doi ceruseră demisia șefei instituției, Doina Gradea. Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind - Filiala TVR este cel care a făcut reclamația la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - ANSPDCP. Reamintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, cinci membri ai Consiliului de Administrație al TVR au cerut demisia Doinei Gradea. Ulterior, Departamentul de comunicare al TVR a trimis un răspuns care conținea contraargumente la adresa celor care au cerut demisia, dar și două imagini de pe camerele de supravegehere, după o scurtă notă la finalul documentului: „Nu vrem să încheiem nici noi această înștiințare arătându-vă felul în care doi dintre semnatari, membri CA al TVR, Sorin Ilieșiu și Cristian Petcu, înțeleg și respectă prevederile legale referitoare la Covid-19. Se poate lesne vedea cum domniile lor, în ciuda și disprețul avertismentelor repetate, stau fără mască într-un spațiu interior, în condițiile în care crește alarmant numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus iar Managementul TVR continuă să adopte măsuri de protecţie pentru salariaţii instituţiei”, arată răspunsul TVR remis Paginademedia.ro.
https://www.paginademedia.ro/2020/08/tvr-reclamata-ca-a-facut-publice-imagini-de-pe-camerele-de-supraveghere-din-institutie/

Craiova-CFR Cluj, meciul care a decis campioana, cel mai urmărit program pe interval la orașe Ce audiențe au avut canalele de sport?
AUDIENȚE TV. Interes pentru meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, cel care a decis campioana Ligii 1. Dacă adunăm audiențele posturilor care au difuzat aseară partida - DigiSport, Look Plus și TelekomSport, cifrele plasează evenimentul sportiv în top. Chiar pe primul loc la orașe, unde Digi Sport 1, Look Plus și Telekom Sport 1, posturile ce au difuzat partida de fotbal, au însumat o audiență peste Kanal D și Pro TV. La nivelul întregii țări, cele trei canale au realizat împreună o audiență suficientă pentru a se plasa pe locul 3 (sub Kanal D și Pro TV), iar pe comercial pe locul doi, imediat după Pro TV. NAȚIONAL. Încheiat cu victoria CFR-ului (3-1), meciul a înregistrat o medie totală de 967.000 de telespectatori la nivel național pe cele trei canale anterior menționate, în intervalul 20:30-22:30. Dintre aceștia, cei mai mulți au urmărit partida pe Digi Sport 1 - 650.000, apoi pe Look Plus - 222.000, iar pe Telekom Sport 1 au fost 94.000 de privitori în toată țară. Lider a fost Kanal D în seara trecută. Postul Dogan a adunat 1.136.000 de telespectatori cu serialul turcesc „Dragoste și secrete”. Pe locul secund s-a clasat Pro TV, cu 1.079.000 de urmăritori pe minut.
https://www.paginademedia.ro/2020/08/audiente-craiova-cfr-cluj-campioana/

Telekom Romania va plăti către bugetul orașului Ploiești peste 45 milioane lei ca majorări de întârziere aferente impozitului pe clădiri
Telekom Romania Communications (fost Romtelecom) va plăti către bugetul orașului Ploiești, până la finele lunii mai 2022, suma de 45,12 milioane de lei, care reprezintă majorări de întârziere aferente impozitului pe clădiri datorate de operator. Anterior, la finele lunii mai a acestui an, pentru a obține eșalonarea sumei anterioare, operatorul a achitat 35,89 milioane de lei către Serviciul Public Finanțe Locale (SPFL) Ploiești, respectiv obligația fiscală principală care a generat majorările de întârziere. În perioada 31 mai 2016 - 10 septembrie 2016, SPFL Ploiești a efectuat un control fiscal parțial la punctul de lucru din Ploiești al Telekom Romania Communications în vederea verificării modului de declarare, constituire și plată a impozitelor și taxelor locale, precum și a celorlalte venituri ale bugetului local, aferente perioadei 1 ianuarie 2011 - 30 iunie 2016.
https://www.profit.ro/stiri/telekom-romania-va-plati-catre-bugetul-orasului-ploiesti-peste-45-milioane-lei-ca-majorari-de-intarziere-aferente-impozitului-pe-cladiri-19430095

Google oferă mai multă transparență privind reclamele prin intermediul unei extensii
Google a lansat o extensie pentru browser-ul Chrome, care promite să furnizeze utilizatorilor informații detaliate cu privire la reclamele online și targetarea folosită de acestea. Utilizatorii browser-ului Chrome au la dispoziție o extensie dezvoltată de Google, care încearcă să ofere mai multă transparență privind intruzivul sistem de targetare cu reclame folosit de unele firme de publicitate și companii de tehnologie care-și bazează business-ul pe vânzarea de reclame. Nouă extensie se numește, sugestiv, Ads Transparency Spotlight și este disponibilă în magazinul oficial de extensii pentru Chrome.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/google-ofera-mai-multa-transparenta-privind-reclamele-prin-intermediul-unei-extensii-19440645

COVID calcă totul în picioare. Un film cu buget de 200 de milioane de dolari a trebuit să renunţe la o lansare cu fast
, plănuită de mult timp. Acum vom putea urmări lansarea direct la la televizor
„Mulan”, unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, nu va mai avea parte o lansare cu fast, în noul context provocat de pandemie. Walt Disney Co. a declarat că în loc să fie lansat în cinematografe, blockbusterul va debuta pe serviciul său de streaming, Disney +, pe 4 septembrie. Clienţii vor trebui să plătească însă 29,99 de dolari în plus faţă de costul abonamentului lunar pentru a viziona „Mulan”.
„Pentru a răspunde nevoilor consumatorilor în această perioadă imprevizibilă, am considerat că este important să găsim modalităţi alternative de a aduce acest film excepţional la timp pe ecranele lor”, a declarat CEO-ul Disney, Bob Chapek.
https://www.businessmagazin.ro/actualitate/covid-calca-totul-in-picioare-un-flim-cu-buget-de-200-de-milioane-de-19472371

Brăndușa Armanca – Cum să furi un interviu. Caz rușinos cu stiridiaspora.ro și Antena 3
Antena 3 a preluat șase minute dintr-un interviu video al jurnalistei Sandra Vîrsta, fabricând și un articol sub semnătura Claudiei Simion din transcrierea câtorva întrebări și răspunsuri, fără a preciza autorul real. Furtul s-a asociat și cu mesajele înșelătoare pe care atât titlurile de pe stiridiaspora.ro, cât și burtierele utilizate la Antena 3 le-au sugerat. Julia Sandra Vîrsta este o jurnalistă de origine română stabilită de douăzeci de ani în Italia, nu și-a părăsit vocația. Lucrează în mass-media italiană, este membră a Ordinului Jurnaliștilor și a Asociației Corespondenților Străini. Publică de câte ori are ocazia corespondențe în România. Așa s-a întâmplat la mijlocul lunii iulie 2020 când a acceptat difuzarea pe cristoiublog.ro a unui interviu realizat de jurnalistă cu un reputat medic italian din Milano. Doctorul Alberto Zangrillo, specializat în terapie intensivă la Spitalul „San Raffaele” şi prorector al Universităţii Vita e Salute San Raffaele din Milano, i-a acordat Juliei Vîrsta un interviu de peste o oră despre situația pacienților infectați cu Sars-Cov2 din spital. El afirma că nu mai sunt pacienți în clinica sa și concluziona că virusul nu mai are aceeași putere. Interviul video a fost distribuit în live streaming colegilor din Associatia Stampa Estera.
https://putereaacincea.ro/cum-sa-furi-un-interviu-caz-rusinos-cu-stiridiaspora-ro-si-antena-3/

Festivalul de film horror şi fantastic 'Lună plină' se amână pentru 2021
Festivalul de film horror şi fantastic "Lună plină", programat să se desfăşoare între 20 şi 23 august, în comuna Biertan din judeţul Sibiu, se amână pentru 2021, informează organizatorii. "Din păcate, am fost nevoiţi să mânăm acest festival întrucât în zona Biertan există un posibil focar epidemiologic şi atât noi, organizatorii, cât şi autorităţile ne-am gândit să nu riscăm în niciun fel sănătatea participanţilor sau a comunităţii locale. Am sperat până în ultimul moment că vom putea găsi o soluţie pentru a organiza acest eveniment la care ţinem foarte mult - însă am hotărât să nu sacrificăm experienţa completă a festivalului care include pe lângă proiecţiile de film şi o zonă de camping special amenajată, ghost-hunts, cine-concerte şi tururi cu bicicleta prin împrejurimi", a declarat Oana Giurgiu, directorul festivalului.
https://www.agerpres.ro/cultura/2020/08/05/festivalul-de-film-horror-si-fantastic-luna-plina-se-amana-pentru-2021--551235
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL