×


Autorităţi -- Data și ora publicării: 26.08.2020 14:33:06

ȘEDINȚA CNA-ALEGERI-DEZBATERE / CNA invită candidații și partidele politice să participe la ședința online de joi 27 augustBucurești (MEDIA EXPRES) / 26 aug 2020 / Consiliul Național al Audiovizualului invită candidații și reprezentanții partidelor politice, alianțelor politice, alianțelor electorale și ai organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale, precum și candidații independenți să participe la ședința publică de joi, 27.08.2020, ora 11.00, în cadrul căreia vor avea loc discuții referitoare la Decizia CNA nr. 475 din 18 august 2020 privind regulile de desfășurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile locale din anul 2020.

Textul deciziei a fost publicat online pe site-ul CNA la adresa https://www.cna.ro/DECIZIE-nr-475-din-18-august-2020.html.

CNA precizează că la discuții vor participa și reprezentanți ai televiziunilor și radiourilor angrenate în campania electorală.

Având în vedere că, în această perioadă, ședințele publice ale CNA se desfășoară on-line prin intermediul aplicației Zoom, autoritatea roagî candidații la alegerile locale și reprezentanții acestora să confirme participarea la adresa de e-mail comunicare@cna.ro în cursul zilei de miercuri, 26 august 2020, până la ora 15.30, menționând adresa de e-mail la care pot primi datele utile accesării ședinței de joi a Consiliului.
(MEDIA EXPRES)
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL