×

Programe TV -- Data și ora publicării: 14.09.2020 12:45:30

FILMBOX-ORANGE-DISTRIBUȚIE / FilmBox a intrat în distribuția Orange Romania



București (MEDIA EXPRES) / 14 sep 2020 / FilmBox se distribuie în pachetul Orange World începând cu 1 septembrie, potrivit unui comunicat difuzat de SPI International, compania care deține televiziunea.

”Ne bucură să oferim clienților Orange România experiența unei televiziuni care înțelege gusturile și afinitățile telespectatorului și cinefilului. Prezența FilmBox în pachetul de bază al acestui foarte important operator întregește efortul SPI International de a oferi cele mai bune servicii de televiziune de entertainment și cel mai bun conținut la nivel global”, a declarat Tamas Fülöp, Director Regional de Operațiuni la SPI International.

FilmBox oferă o selecție vastă de programe de divertisment, inclusiv blockbustere de la Hollywood, pelicule clasice din cinematografia mondială și seriale populare, având sute de titluri de premieră în fiecare an.

Cele mai importante pelicule din septembrie ce vor fi difuzate de către FilmBox sunt: palpitantul serial “Hard Sun”, cu Jim Sturgess și Agyness Deyn, comedia “Daddy Day Care” cu actorii veterani Eddie Murphy, Jeff Garlin și Anjelica Huston, și un serial polițist german, “Einstein”.

Orange mai transmite în România și alte televiziuni SPI / FilmBox: FilmBox Extra HD, DocuBox HD, FightBox HD și FashionBox HD.

SPI International este o companie globală media originară din Polonia, care operează 42 de televiziuni cu distribuție pe șase continente. Fiind unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD original din lume. FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Compania distribuie televiziunile sale prin intermediul a peste 700 de operatori din întreaga lume, având 65 de milioane de abonați la programele liniare și la cerere, inclusiv transmisiuni în direct a programelor Ultra HD și a televiziunilor pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor companii de streaming sau prin furnizori OTT locali.

Orange este liderul pieței de comunicații din România cu peste 10 milioane de clienți la telefonia mobilă, internet și televiziune (din care distribuția TV în rețelele fixe și prin satelit nu depășește 500.000 de abonați).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL