Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:29.09.2020
Data ultimei ştiri: 28.09.2020 21:42:51
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 15.09.2020 11:09:33
HBO-HBOGO-PREMIERĂ / Serialul dramatic „We Are Who We Are” de Luca Guadagnino debutează la HBO GO
București (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2020 / „We Are Who We Are” / „Noi, cei adevărați” despre doi tineri americani ce locuiesc într-o bază militară din Italia are premiera pe 15 septembrie la HBO și pe HBO GO și este primul serial regizat de Luca Guadagnino (Call Me By Your Name).

Serialul explorează prietenia, prima iubire, identitatea și scufundă publicul în tot entuziasmul haotic și angoasele specifice vieții de adolescent - o poveste care s-ar putea petrece oriunde în lume.

Luca Guadagnino este regizor, scenarist și producător devenit celebru datorită stilului său vizual unic și portretelor lui psihologice emoționante, cu care e ușor să empatizezi. Printre creațiile sale se numără filmele „I Am Love”, nominalizat la Oscar, Globul de Aur și BAFTA, „A Bigger Splash”, „Call Me By Your Name”, nominalizat la Oscar și BAFTA, și un hit de box office, dar și lungmetrajul cult „Suspiria”.

Din distribuția serialului fac parte Chloë Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier și Sebastiano Pigazzi.

Fraser (Jack Dylan Grazer), un adolescent în vârstă de 14 ani, timid și introvertit se mută de la New York într-o bază militară din Veneto, împreună cu mamele lui, Sarah (Chloë Sevigny) și Maggie (Alice Braga), ambele fiind personal militar american.

Jordan Kristine Seamón o interpretează pe Caitlin, o adolescentă curajoasă și plină de încredere, care locuiește cu familia ei în baza militară de câțiva ani. Comparativ cu fratele ei mai mare Danny (Spence Moore II), Caitlin are o relație mai apropiată cu tatăl lor, Richard (Kid Cudi), și nu comunică bine cu mama ei, Jenny (Faith Alabi).

Caitlin este nucleul grupului ei de prieteni, care îi include și pe Britney (Francesca Scorsese), o fată deschisă, amuzantă și dezinhibată; pe Craig (Corey Knight), un soldat vesel în vârstă de 20 și ceva de ani; Sam (Ben Taylor), iubitul posesiv al lui Caitlin și fratele mai mic al lui Craig; Enrico (Sebastiano Pigazzi), un tânăr de 18 ani din Veneto, care o place pe Britney, și Valentina (Beatrice Barichella).


O co-producție HBO/ Sky; Luca Guadagnino este showrunner, producător executiv, scenarist, regizor. Producători executivi sunt Lorenzo Mieli pentru The Apartment și Mario Gianani pentru Wildside, ambele companii Fremantle, cu Small Forward, alături de Guadagnino, Elena Recchia, Nick Hall, Sean Conway, și Francesco Melzi d’Eril. Paolo Giordano și Francesca Manieri sunt scenariști alături de Guadagnino. Distribuitor internațional: Fremantle.

Fiecare dintre cele 8 episoade va fi disponibil pe HBO GO în fiecare marți și va fi difuzat la HBO de la ora 21:00.

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a cinci servicii care acoperă 21 de țări. În Europa Centrală, HBO este disponibil direct abonaților și prin operatori din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia & Herțegovina și Moldova.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.