Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONLINE / VOD / OTT 17.09.2020 14:20:15
DIGITAL DIVAS-ONLINE-EVENIMENT / AVON anunță cea de-a noua ediție DIGITAL DIVAS
București (MEDIA EXPRES) / 17 sep 2020 / DIGITAL DIVAS by AVON, cel mai mare eveniment dedicat comunității online de fashion și beauty, în care publicul votează, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști din industrie, a fost anunțat pentru vineri, 18 septembrie 2020, cu începere de la ora 12:00, cu Gala de Premiere de la ora 19:00, potrivit unui comunicat difuzat de GMP PR.

Evenimentul sponsorizat de AVON și produs de Evensys va cuprinde două sesiuni – una de conferințe, dedicată creatorilor de conținut care vor să se dezvolte, și Gala de premiere a celor mai apreciate personalități online ale anului.

În acest an, evenimentul se va desfășura contactless - pe scenă, dar fără audiență - și va fi difuzat online, pe www.digitaldivas.ro, ca o transmisiune live dintr-un studio TV. Participanții vor putea să îl vizioneze online, inclusiv de pe telefonul mobil, gratuit, însă cu necesitatea înregistrării în prealabil pe www.digitaldivas.ro, pentru a putea primi link-ul de acces direct la sesiunile conferinței.

La ediția de anul acesta a Digital Divas, AVON aduce pe scenă invitate speciale din rândul celor mai apreciate creatoare de conținut și va lansa, în premieră, o dezbatere privind necesitatea de a legitimiza job-ul de content creator în România, ca o profesie ca oricare alta, și de a o introduce pe viitor în nomenclatorul de meserii.

Tema conferinței va fi în jurul reinventării aduse de 2020 și se pliază pe noul manifesto de brand AVON, Watch Me Now, care celebrează puterea femeilor de a-și depăși limitele, vorbește despre libertatea de a demonstra cine sunt și ce pot face cu adevărat, având crezul că, chiar și atunci când ești subestimat, poți demonstra că se poate și ești un învingător.

Conferința va începe la orele 12:00 și va fi structurată în trei sesiuni de inspirație, cu sfaturi și povești de la cele mai efervescente personalități digitale din România, urmând ca Gala de Premiere să aibă loc începând cu orele 19:00, când vor fi anunțați cei mai apreciați creatori de conținut din modă și frumusețe din România, din acest an.

Printre invitații speciali se numără: Simona Halep și Melania Medeleanu, Andreea Esca și Alexia Eram – într-un interviu duo, Dana Rogoz, Ana Morodan, Andreea Balaban, Sânziana Negru, Vicki Nicola, Diana Cosmin, Gabriela Atanasov, Ovidiu Mureșanu, Laura Savu (Global Community Manager TikTok), Ana Nicolae (AVON România) și Ioana Marzac Sigarteu (Corporate Communications Manager, SAMSUNG).

Temele de discuție din sesiunile de conferință vor fi despre cum și-au reinventat creatorii digitali conținutul în 2020, despre Content Creation ca business (cum lucrezi cu brandurile și cum îți crești propriul brand), despre responsabilitatea față de comunitate și implicare în misiuni sociale, și despre necesitatea de a legitimiza activitatea de creator de conținut ca o profesie în România.

La eveniment, AVON va prezenta în premieră rubrica 10 to watch now – o selecție curatoriată a celor mai noi micro-influencers de urmărit, care propun o perspectivă diferită asupra vieții și vin cu un exemplu de curaj.

Programul complet este disponibil pe https://www.digitaldivas.ro/program/#up


Digital Divas by AVON este cel mai mare eveniment din România dedicat exclusiv influencerilor din modă si frumusețe. Competiția Digital Divas by AVON este singura unde publicul larg participă la vot, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști din industrie.

Noutățile legate de Digital Divas by AVON pot fi urmărite pe site-ul www.digitaldivas.ro, pe contul dedicat de Instagram (www.instagram.com/digitaldivasro/) și pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/digitaldivas.ro).

AVON este prezent de peste 23 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 14 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.