×

Radio -- Data și ora publicării: 02.10.2020 16:24:34

DIGI FM-OFF-ROAD / Matinalii Digi FM merg la etapa „Corb Adventure Days” din cadrul Campionatului Național de Off-Road



București (MEDIA EXPRES) / 2 oct 2020 / Matinalii Digi FM merg sâmbătă, 3 octombrie 2020, în Târgoviște, la o aventură 4X4 în cadrul Campionatul Național de Off-Road, potrivit unui comunicat difuzat de Digi.

Corb Adventure Days este una dintre cele mai importante etape ale campionatului de off-road organizat de Clubul de Off-Road București (CORB44), ajuns la al șaptelea an.

Etapa din Târgoviște este a 2-a din campionat și se anunță plină de provocări, mai ales pentru că a plouat intens în ultima vreme. Dar fiindcă pasionații de off-road iubesc noroiul, competiția va oferi, cu siguranță, un adevărat spectacol automobilistic. Matinalii Digi FM sunt nerăbdători să experimenteze traseele inedite, care vor pune la încercare viteza de reacție, adaptabilitatea și, cel mai important, abilitățile de navigare ale piloților și copiloților.

„Dați-mi un 4X4 și o să văd altfel lumea! Nu așa era citatul? În fine, nu mai contează. Ideea e că nimic nu-mi oferă o satisfacție mai mare decât să stăpânesc un motor puternic și o tracțiune integrală... Totul prin telepatie, prin puterea imaginației! Pentru că voi sta în dreapta și la această etapă din Campionatul Național de Off-Road. Așadar, și în acest an se vor întâlni două forțe ale naturii: Bogdan Ciuclaru și automobilele 4x4. Spectacol garantat!”, a mărturisit Bogdan Ciuclaru.

„Nu mă pricep defel la mașini. Dar mă pricep să stau în dreapta. Și mai ales când este vorba de adrenalină. Mă bucur să mă reîntorc în Târgoviște, la invitația Roxanei Ciuhulescu, la Campionatul Național de Off-Road. Anul trecut am dovedit că sunt cea mai curajoasă din echipa matinalului, iar anul acesta nu va fi diferit. Frica lipsește cu desăvârșire pentru că pofta de adrenalină primează!”, a adăugat Beatrice Ghiciov.

Organizatorii se așteaptă ca traseele la care au lucrat intens timp de câteva luni bune să fie impecabile, iar echipajele să găsească ușor rutele și să ajungă cu bine la finish. Roxana Ciuhulescu este bucuroasă să le arate matinalilor cum se intră în cursa off-road: „Ce am pregătit pentru matinali? Ei bine, anul trecut le-am lansat provocarea de a participa ca navigatori la trial. Anul acesta aș vrea să le văd și abilitatea de piloți în proba special organizată pentru cei care participă la clasa «Hobby». Dacă nu au permis sau experiență în condus, nu-i nimic, vor merge ca navigatori. Însă de data aceasta le voi pune la încercare și abilitățile în «a trolia». Vor afla la Corb Adventure Days ce înseamnă acest lucru”, a spus Roxana Ciuhulescu. Mai multe despre aventurile matinalilor Digi FM veți afla pe site-ul digifm.ro, pagina de Facebook @digifmradio și, de luni până vineri, între orele 06.30 și 10.00, live pe postul de radio Digi FM.

Radio Digi FM face parte din grupul Digi | RCS & RDS, care mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now (pay-tv), prima televiziune Ultra HD din România - Digi 4K, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL