×

Revista presei -- Data și ora publicării: 06.10.2020 14:46:29

REVISTA PRESEI / 6 oct 2020 /




Sorin Grindeanu și-a dat demisia de la ANCOM, ca să nu intre în incompatibilitate după revenirea în PSD
Conducerea Parlamentului a luat act de demisia lui Sorin Grindeanu de la șefia ANCOM
Adrian Tomșa, noul patron Prima, preia trei posturi de filme. Apare și un nou canal de sport în portofoliul Look
MediaSind sare în ajutorul oamenilor din presă. Lansează o platformă pentru avertizorii publici
FilmBox Premium difuzează sezonul 2 al serialului britanic „Bulletproof”
Lungmetrajul „Servitorii”, cu Vlad Ivanov, intră în cinematografe pe 16 octombrie
Cineworld își închide toate sălile de cinema din UK și SUA
2Performant și IAB România lansează în premieră Codul de bune practici în influencer marketing din România
Teodora Iacob a plecat de la Digi24 pentru propriul site de ştiri. „Îmi doresc să fac educaţie de mediu în România!”
Radio Tanănana, schimbare a grilei de programe din cauza pandemiei. Angajații noi vor lucra sub formă de voluntariat
Începe emisiunea lui Horia Vîrlan. Prima TV se pregătește de HD
Pandemia de Covid-19, subiectul unui episod special din South Park. Se vede la Comedy Central
AUDIENȚE. iUmor prinde la tineri. Emisiunea de pe Antena 1, lider pe comercial, dar a treia pe national
CRBL și Dalma Kovacs pun voce într-un film de animație. Producția se vede și la cinema
Viorel Simion luptă cu ucraineanul Denis Berincik, deţinătorul centurii WBO International, joi, în direct la TVR1
Episodul „Pandemia - Ediţie Specială” din serialul „South Park”, difuzat în exclusivitate de Comedy Central
„Malmkrog”, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu, va avea premiera în cinematografele din România pe 6 noiembrie
Netflix simplifică descoperirea conținutului nou
CJUE decide împotriva culegerii masive de date de conexiune de către statele UE
Ioana Ginghină și Răzvan Fodor se alătură distribuţiei din serialul „Adela” de la Antena 1
Episodul „Pandemia – ediție specială” din „South Park” va fi difuzat în exclusivitate la Comedy Central
National Geographic prezintă cum s-au construit Arena Națională și alte 11 arene de fotbal pentru EURO2020
Sezonul 2 din serialul britanic ”Bulletproof” începe astăzi la FilmBox Premium
„Alex Rider”, noul serial din grila AXN, are premiera în această seară


Sorin Grindeanu și-a dat demisia de la ANCOM, ca să nu intre în incompatibilitate după revenirea în PSD
Sorin Grindeanu și-a anunțat ieri colegii de la ANCOM, instituția pe care o conduce de aproape trei ani, că va demisiona. Parlamentul urmează acum să numească un alt director. „Vă anunț că mi-am depus la Parlament demisia din funcția de președinte al Autorității, ceea ce înseamnă că mandatul meu se va încheia pe data de 16 octombrie”, a scris Grindeanu într-un email intern, intrat în posesia redacției. Demisia lui Sorin Grindeanu era una așteptată, după ce acesta a revenit în politică fiind ales prim-vicepreședinte al PSD, la congresul partidului care a avut loc în august.
https://www.libertatea.ro/stiri/sorin-grindeanu-demisie-ancom-incompatibilitate-psd-3145661
 
Conducerea Parlamentului a luat act de demisia lui Sorin Grindeanu de la șefia ANCOM
Birourile reunite permanente ale Camerei Deputaților și Senatului au luat luni act de demisia lui Sorin Grindeanu din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), în contextul în care acesta este prim-vicepreședinte al PSD în urma congresului partidului din 22 august. În acest sens, plenul reunit al Parlamentului ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, au spus surse politice pentru News.ro. În ședința birourilor permanente reunite ale Parlamentului a fost luat act și de demisia lui Dan Șerban Iliescu din funcția de președinte al Consiliului Legislativ, a lui Sorin Gheorghe Popescu din funcția de președinte al Secției de evidență oficială a legislației și documentare din cadrul Consiliului Legislativ.
https://www.profit.ro/stiri/politic/conducerea-parlamentului-a-luat-act-de-demisia-lui-sorin-grindeanu-de-la-sefia-ancom-19503642
 
Adrian Tomșa, noul patron Prima, preia trei posturi de filme. Apare și un nou canal de sport în portofoliul Look
CNA. Schimbare de acționariat pentru posturile Cinemaraton, CineEst și ComedyEst. Programele deținute de Diplomatic Digital SRL trec la Adrian Tomșa, noul patron al Prima TV, și societatea pe care o conduce, Clever Media Network SRL. Trecerea de la Digital Cable Systems și Dinu Sava la Clever Media Network a fost aprobată în ședința Consiliului Național al Audiovizualului în ședința din 6 octombrie. Posturile de filme vor fi deținute de Tomșa (99,99%) și Victor Gongolea (0,01%). Noutatea este trecerea tuturor posturilor și în formatul HD. Sorin Lăpușan, reprezentatul Clever, în ședința CNA: „Vom menține și vom păstra aceeași structură a serviciilor de programe. Din perspectiva noastră vom negocia și alte producții și vom aduce îmbunătățiri, completări la grila actuală. Încercăm să menținem standardul pe care foștii proprietari l-au realizat.”
https://www.paginademedia.ro/2020/10/adrian-tomsa-achizioneaza-trei-posturi-filme-canal-sport-look/
 
MediaSind sare în ajutorul oamenilor din presă. Lansează o platformă pentru avertizorii publici
Sindicatul MediaSind a lansat o platformă pentru avertizorii de integritate. Va folosi software-ul GlobaLeaks (dedicat avertizărilor de integritate) și își propune să ajute angajații din mass-media. MediaSind a dezvoltat platforma pentru cei 8.000 de membri. Software-ul este furnizat de Hermes Center for Transparency and Digital Human Rights și este promovat în România în cadrul proiectului european Expanding Anonymous Tipping (EAT) de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI). Decizia vine în contextul în care sindicatul acuză tot mai multe nereguli în Televiziunea Publică (TVR), unde are mulți membri. Aceștia susțin că TVR a adoptat un cod intern care ar „permite concedieri, dacă sunt sesizate public abuzuri”, spun sindicaliștii. Platforma îi ajută pe cei care vor să sesizeze abuzuri să rămână anonimi.
https://www.paginademedia.ro/2020/10/mediasing-platformat-avenrtizori-publici/
 
FilmBox Premium difuzează sezonul 2 al serialului britanic „Bulletproof”
Din 6 octombrie, FilmBox Premium difuzează serialul „Bulletproof” (”Antiglonț”), în fiecare marți, de la ora 21:00, FilmBox Premium difuzează câte două episoade din sezonul 2 al acestui serial. Personajele principale sunt interpretate chiar de creatorii seriei, Noel Clarke și Ashley Walters, care s-au bucurat de succes cu primul sezon. „Succesul primului sezon ne-a depășit complet așteptările, este incredibil. Suntem foarte mândri de asta, peste 7 milioane de oameni au urmărit serialul”, a declarat Ashley Walters. Filmul îi prezintă pe Aaron Bishop și Ronnie Pike, doi prieteni din copilărie, cu background-uri diferite. Ronnie provine din clasa de mijloc, dintr-o familie cu istorie în poliție, iar Bishop a crescut în orfelinate și pe străzi. În ciuda acestor diferențe, îi leagă o prietenie strânsă și lucrează ca detectivi pentru National Crime Agency din Londra. Acțiunea din cel de-al doilea sezon se desfășoară la distanță de un an față de finalul primului sezon și se concentrează pe investigarea unei familii cipriote de infractori, Markides.
https://www.forbes.ro/filmbox-premium-difuzeaza-sezonul-2-al-serialului-britanic-bulletproof-186270
 
Lungmetrajul „Servitorii”, cu Vlad Ivanov, intră în cinematografe pe 16 octombrie
Servants/ Servitorii, în regia lui Ivan Ostrochovský, cu Vlad Ivanov în rol principal, poate fi văzut în cinematografele din România din 16 octombrie, distribuit de Transilvania Film. „Un noir impresionant”, un film de epocă alb-negru cu aer de distopie, potrivit „Variety”, Servants aduce în atenție un subiect controversat în Europa de Est, inclusiv în România: colaborarea preoților cu regimul totalitar. Coprodus în România de Oana Giurgiu și Tudor Giurgiu, drama inspirată de evenimente reale a avut premiera mondială la Festivalul de la Berlin, în competiția Encounters. Trailer. Anul 1980. Michal (Samuel Polakovič) și Juraj (Samuel Skyva) sunt elevi la un seminar teologic, în Cehoslovacia comunistă. Temându-se ca școala lor să nu fie închisă, profesorii își modelează elevii în așa fel încât să fie pe placul Partidului Comunist. Fiecare seminarist trebuie să decidă ce cale alege: cea ușoară, a colaborării cu regimul, sau cea în care devine el ținta regimului.
https://www.forbes.ro/lungmetrajul-servitorii-cu-vlad-ivanov-intra-cinematografe-pe-16-octombrie-186255
 
Cineworld își închide toate sălile de cinema din UK și SUA
Cel de-al doilea mare lanț de cinematografe din lume a anunțat că-și va închide toate sălile de cinema din Regatul Unit și din Statele Unite în această săptămână. Decizia a fost luată în contextul în care lansările de filme au fost amânate sau anulate din cauza pandemiei de coronavirus. În această situație, peste 45.000 de angajați vor rămâne fără loc de muncă, transmite CNBC, citată de Digi24. Directorul executiv al companiei, Mooky Greidinger a declarat pentru Sky News că operațiunile ar putea să înceapă din nou „în două luni sau mai târziu”. „Din punct de vedere al finanțelor, pierdem mult mai mulți bani atunci când avem sălile de cinema deschise decât atunci când le-am avut închise”, a mai spus el. Acțiunile companiei Cineworld s-au prăbușit ulterior anunțului, scăzând cu 60% în primele 10 minute.
https://www.forbes.ro/cineworld-isi-inchide-toate-salile-de-cinema-din-uk-si-sua-186181
 
2Performant și IAB România lansează în premieră Codul de bune practici în influencer marketing din România
În contextul unei piețe de influenceri deja mature în România, 2Performant lansează împreună cu IAB România primul Cod de bune practici în influencer marketing. O premieră pentru România, lansarea acestui Cod este realizată cu susținerea IAB Spania și în colaborare cu Consiliul Român pentru Publicitate, Avocatoo și Social Smarts. Codul de bune practici în influencer marketing are obiectivul de a îmbunătăți credibilitatea, transparența și eficiența sectorului, ajutând industria publicitară să înțeleagă provocările și noutățile atunci când se planifică o campanie cu influenceri. Totodată, acesta are și o componentă de educare și autoreglementare a pieței, dar și de unificare a noțiunilor, prin identificarea diferitelor tipuri de influenceri, a platformelor sociale, a agențiilor și fluxului de lucru, a formatelor publicitare, prețurilor și legalității privind comunicarea cu ajutorul creatorilor de conținut.
https://www.forbes.ro/2performant-si-iab-romania-lanseaza-premiera-codul-de-bune-practici-influencer-marketing-din-romania-186264
 
Teodora Iacob a plecat de la Digi24 pentru propriul site de ştiri. „Îmi doresc să fac educaţie de mediu în România!”
Teodora Iacob a plecat de la postul Digi24 după ce a fost reporter trei ani. Va scrie tot pe mediu, însă pe propriul site. Jurnalista Teodora Iacob şi-a făcut propriul site de ştiri care va aborda problemele legate de mediu din România şi din Europa. Se numeşte Nature Talks şi a fost lansat de ieri, 4 octombrie. Anunţul l-a făcut chiar jurnalista pe pagina ei de Facebook. „Am plecat de la Digi24 cu un bagaj enorm de cunoştinţe şi pentru asta sunt recunoscătoare. Proiectul pe care l-am început acum este gândit în mai multe etape. Mi-am dat seama, în timp, că mulţi oameni nu ştiu cum să se comporte responsabil cu mediul înconjurător şi nu înţeleg toate fenomenele la care asistă”, a spus Teodora, pentru Paginademedia.ro.
https://adevarul.ro/entertainment/tv/teodoraiacob-plecat-digi24-propriul-site-stiri-Imi-doresc-faceducatie-mediu-romania-1_5f7c28ae5163ec42719d8120/index.html
 
Radio Tanănana, schimbare a grilei de programe din cauza pandemiei. Angajații noi vor lucra sub formă de voluntariat
CNA. Radio Tanănana a întâmpinat probleme serioase din punct de vedere financiar din cauza pandemiei. Un alt aspect important: angajații veniți recent lucrează sub formă de voluntariat. Situația de la Tanănana a ajuns pe masa Consiliului Național al Audiovizualului în ședința de astăzi, 6 octombrie. Postul de radio cu format tematic-muzical a renunțat la programele locale din Timișoara, postul Tanănana din Timișoara redifuzând ceea ce se transmite la București. Reprezentanții postului de radio au solicitat membrilor creșterea propriei producții de la 17% la 20% și scăderea producțiilor audiovizuale ale altor producători de la 83% la 80%. De asemenea, scad programele de informare de la 5,54% la 3,49% și cresc cele culturale de la 1,95% la 3,74%, conform actelor depuse la CNA. Concret, Radio Tanănana va transmite concerte culturale.
https://www.paginademedia.ro/2020/10/radio-tananana-schimbare-grila-programe/
 
Începe emisiunea lui Horia Vîrlan. Prima TV se pregătește de HD
Începe noua emisiune de gătit a lui Horia Vîrlan, la Prima TV. Bucătarul revine cu show-ul „Alege rețeta națională” la finalul acestei săptămâni, după mai bine de un an de pauză. Producția debutează vineri, 9 octombrie, de la ora 20:30. Un aspect foarte important: din 16 octombrie, emisiunea se va vedea de la ora 20:00. Totodată, Prima TV se pregătește de trecea la formatul High-Definition. Din informațiile Paginademedia.ro, stația ar urma să se vadă HD începând cu finalul acestei săptămâni sau de la începutul săptămânii viitoare. Noul format realizat de Horia Vîrlan este unul de tip „emisiune-concurs”. Vîrlan pleacă „în turneu” prin țară, unde va căuta români care știu să gătească rețete tradiționale, după cum anunță reprezentanții postului.
https://www.paginademedia.ro/2020/10/horia-virlan-emisiune-noua-prima-tv/
 
Pandemia de Covid-19, subiectul unui episod special din South Park. Se vede la Comedy Central
Comedy Central aduce un episod special al serialului South Park. Are în centru pandemia Covid-19, care a dat peste cap întreaga planetă în ultimele luni. Va fi difuzat azi, 5 octombrie, de la ora 23:00. Are o durată de 60 de minute și este debutul celui de-al 24-lea sezon al serialului animat. Data de lansare pentru următoarele episoade urmează să fie anunțată, spun reprezentanții postului.  Trey Parker și Matt Stone, creatorii serialului, au scris scenariul și s-au ocupat de producția acestuia. Întreaga producție a episodului special s-a petrecut de la distanță, pe durata pandemiei.
https://www.paginademedia.ro/2020/10/covid-19-south-park/
 
AUDIENȚE. iUmor prinde la tineri. Emisiunea de pe Antena 1, lider pe comercial, dar a treia pe national
Audiențe. iUmor, 3,2,1. iUmor prinde la tineri. Emisiunea de pe Antena 1 a avut audiențe care au plasat-o pe primul loc pe publicul tânăr, comercial. Nu aceeași performanță a înregistrat la nivel național și la orașe. Producția prezentată de Șerban Copoț și Dan Badea a fost și sub Kanal D în toată țara, iar la orașe a fost pe locul secund. Detalii, în continuare: Ediția a patra din iUmor a fost urmărită de puțin peste 1 milion de telespectatori din toată țara. A fost pe 2. A stat mai bine pe urban, unde a avut poziția a doua. Pe comercial a fost cea mai vizionată emisiune pe intervalul său (20:00-22:45). În același timp, Pro TV difuza un film din 2018: „Peppermint - Gustul răzbunării” (20:00-22:00), iar de la 22:00 a fost o altă producție - „Cercul de foc” (2013).
https://www.paginademedia.ro/2020/10/audiente-iumor-antena1-octombrie-2020/
 
CRBL și Dalma Kovacs pun voce într-un film de animație. Producția se vede și la cinema
Noi vedete pun voci în filmele de animație. După Tudor Chirilă, Anna Leso sau Connect-R, a venit rândul lui CRBL (Eduard Mihai Andreianu) și a Dalmei Kovacks să fie protagoniști într-un film de animație. Vocile celor doi se vor auzi în filmul „Trolii descoperă lumea și o acaparează!”. Producția dublată în limba română se va vedea și la cinema din 16 octombrie. Ce roluri vor avea cei doi? CRBL - Dublează vocea unui trol a cărui voce în varianta originală este asigurată de rapperul J Balvin. Dalma Kovacs - Femeie trol a cărei voce este redată în limba engleză de solista pop Mary J Blige.
https://www.paginademedia.ro/2020/10/crbl-dalma-kovacs-film-animatie/
 
Viorel Simion luptă cu ucraineanul Denis Berincik, deţinătorul centurii WBO International, joi, în direct la TVR1
Viorel Simion luptă să revină în boxul mondial, de data aceasta la categoria uşoară. Adversarul românului, în meciul transmis în direct de TVR 1 joi, de la 21.30, este ucraineanul Denis Berincik, deţinătorul centurii WBO International. După marile lupte ale lui Doroftei şi Bute, boxul profesionist revine la TVR. Viorel Simion, supranumitBombardierul din Carpaţi, se reinventează la 39 de ani şi încearcă să ajungă la gloria celor patru* campioni mondiali români. Această luptă dură va avea loc pe 8 octombrie, în Palatul de Gheaţă, din Brovary, lângă Kiev, Ucraina, informează TVR.
https://www.news.ro/sport/viorel-simion-lupta-cu-ucraineanul-denis-berincik-detinatorul-centurii-wbo-international-joi-in-direct-la-tvr1-1922405106002020101119504668
 
Episodul „Pandemia - Ediţie Specială” din serialul „South Park”, difuzat în exclusivitate de Comedy Central
Episodul „Pandemia - Ediţie Specială” din serialul „South Park” va fi difuzat luni, în exclusivitate în România, de postul Comedy Central. Episodul cu durata de 60 de minute va putea fi urmărit de la ora 23.00. Acesta reprezintă debutul celui de-al 24-lea sezon al serialului animat, data lansării celorlalte episoade urmând să fie anunţată curând. Show-ul animat de o oră este răspunsul creatorilor „South Park” la situaţia mondială actuală şi satirizează aspecte precum răspunsul SUA la pandemie, discriminarea rasială, sănătatea mintală, educaţia, sinofobia şi multe altele.
https://www.news.ro/entertainment/episodul-pandemia-editie-speciala-din-serialul-south-park-difuzat-in-exclusivitate-de-comedy-central-1922401605212020101519503556
 
„Malmkrog”, cel mai recent film al regizorului Cristi Puiu, va avea premiera în cinematografele din România pe 6 noiembrie
Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, „Malmkrog”, producția de epocă premiată la Berlinală a regizorului român Cristi Puiu va avea premiera în cinematografele din țară pe 6 noiembrie. Evenimentul este precedat de o serie de proiecții speciale în avanpremieră, prima din această serie fiind cea din cadrul maratonului cinematografic „Les  Films de Cannes à Bucarest” (23 octombrie - 1 noiembrie). Seria proiecțiilor se deschide pentru început cu o vizionare specială dedicată publicul din București în cadrul unuia dintre cele mai bine cotate evenimente cinefile ale anului: „Les  Films de Cannes à Bucarest”. Proiecția „Malmkrog” este programată pentru 31 octombrie la Cinema „Elvire Popesco” din Capitală.
https://www.profit.ro/stiri/life/malmkrog-cel-mai-recent-film-al-regizorului-cristi-puiu-va-avea-premiera-in-cinematografele-din-romania-pe-6-noiembrie-19503906
 
Netflix simplifică descoperirea conținutului nou
Popularul serviciu american de streaming va avea o nouă secțiune, prin care utilizatorii vor ajunge mai ușor la filmele și serialele adăugare recent, precum și la cele care urmează să ajungă pe platformă. Netflix a anunțat că va adăuga o nouă secțiune, numită New & Popular, în care, așa cum sugerează și denumirea, va putea fi regăsit conținutul nou, viitor, dar și cel considerat popular în cadrul platformei. Noua secțiune va fi compusă din patru rânduri principale de conținut: New on Netflix, Top 10, Coming Soon și Worth The wait.
https://www.profit.ro/profitul-tau/entertainment/netflix-simplifica-descoperirea-continutului-nou-19504353
 
CJUE decide împotriva culegerii masive de date de conexiune de către statele UE
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a statuat marţi că statele Uniunii nu le pot ordona operatorilor de telecomunicaţii culegerea 'generalizată şi nediferenţiată' de date de conexiune şi de localizare a utilizatorilor lor decât pe o durată limitată sau în mod ţintit, în special în cazuri de 'ameninţare gravă pentru securitatea naţională', transmite AFP. Sesizată de jurisdicţiile din Franţa, Belgia şi Marea Britanie, Curtea de la Luxemburg a confirmat că dreptul UE se opune reglementărilor naţionale care le impun furnizorilor de acces transmiterea sau retenţia generalizată şi nediferenţiată' de metadate de conexiuni la internet şi conversaţii telefonice în scopuri judiciare sau de culegere de informaţii. Concret, metadatele conexiunilor la internet şi conversaţiilor telefonice - care nu se referă la conţinutul mesajelor, ci la condiţiile în care acestea au fost schimbate (identitate, localizare, dată, durată ..) - nu pot fi păstrate pe termen nedefinit şi în mod uniform de către operatori. CJUE admite totuşi derogări reglementate în cazul în care un stat se confruntă cu 'o ameninţare gravă pentru securitatea naţională, reală şi actuală sau previzibilă', situaţia care îl poate determina să impună, prin 'măsuri legislative', o retenţie 'generalizată şi nediferenţiată' a datelor 'pentru o durată limitată ca timp la strictul necesar'.
https://www.economica.net/cjue-decide-impotriva-culegerii-masive-de-date-de-conexiune-de-catre-statele-ue_190809.html
 
Ioana Ginghină și Răzvan Fodor se alătură distribuţiei din serialul „Adela” de la Antena 1
Noi nume se alătură distribuţiei celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela.  Ioana Ginghină va face cuplu cu Mircea Gheorghiu, în vreme ce pe Răzvan Fodor telespectatorii îl vor putea urmări în rolul unui procuror de succes. Miki Scoarţă (Ioana Ginghină) este proprietara unei cofetării de cartier, şcolită la Paris, care s-a întors în ţară ca să demonstreze ea cum stau lucrurile cu dulciurile franţuzeşti. E simpatică şi cu gura mare şi mereu îi dă replica lui Nuţi(Anca Sigartău), mama Adelei. Miki a descoperit talentul Adelei în bucătărie şi totodată este singura aliată a Adelei, în afară de Mitu (Marian Râlea), tatăl ei.
https://tvmania.ro/ioana-ginghina-si-razvan-fodor-se-alatura-distributiei-din-serialul-adela-de-la-antena-1-277426.html
 
Episodul „Pandemia – ediție specială” din „South Park” va fi difuzat în exclusivitate la Comedy Central
Comedy Central difuzează în exclusivitate în România, episodul „Pandemia – Ediție Specială' din popularul show american „South Park'. Episodul special durează 60 de minute și va putea fi urmărit luni, 5 octombrie, de la orele 23.00. Acesta reprezintă debutul celui de-al 24-lea sezon al serialului animat, data lansării celorlalte episoade urmând să fie anunțată curând. Show-ul animat de o oră este răspunsul creatorilor „South Park' la situația mondială actuală și satirizează aspecte precum răspunsul SUA la pandemie, discriminarea rasială, sănătatea mintală, educația, sinofobia și multe altele. În acest episod, telespectatorii vor afla care este rolul lui Randy Marsh în declanșarea pandemiei de COVID-19. Acesta își dă seama că el a fost cel care a adus virusul în SUA, după o vizită în Wuhan și o întâlnire neașteptată. Tot el lucrează și la un vaccin surprinzător, despre care crede că va vindeca garantat boala declanșată de coronavirus. Copiii sunt nevoiți să se întoarcă la școală, iar Eric Cartman începe o adevărată mișcare împotriva acestei decizii. Împrejurările îi determină pe polițiști să facă schimb de roluri cu profesorii, iar lucrurile nu mai seamănă deloc cu normalul pe care locuitorii din South Park l-au știut cândva.
https://tvmania.ro/episodul-pandemia-editie-speciala-din-south-park-va-fi-difuzat-in-exclusivitate-la-comedy-central-277399.html
 
National Geographic prezintă cum s-au construit Arena Națională și alte 11 arene de fotbal pentru EURO2020
„Megastadion: Turul Europei' se lansează marți, 6 octombrie, la ora 22.00, la National Geographic. Arena Națională din București și stadionul Ferenc Puskás din Budapesta deschid o nouă serie documentară la National Geographic prilejuită de evenimentul fotbalistic al anului viitor, Cupa UEFA EURO2020. Serialul Megastadion: Turul Europei are premiera pe 6 octombrie, de la ora 22, cu episoade noi în fiecare marți, și prezintă 12 dintre stadioanele care vor fi gazde ale meciurilor din campionatul UEFA. Amânat pentru 2021, campionatul sărbătorește 60 de ani de la prima ediție, motiv pentru care, în pofida tradiției, în locul unei singure țări gazdă, meciurile vor avea loc în toate colțurile Europei. 8 capitale și 12 stadioane legendare, considerate adevărate minuni inginerești, se relevă suporterilor înfocați ai fotbalului, pasionaților de megastructuri, arhitectură și inovații tehnologice. Telespectatorii vor avea acces la planurile de refacere, prezentate de managerii stadioanelor, arhitecții, constructorii și foștii jucători. În plus, vor afla provocările reconstruirii fiecărei arene și vor pătrunde în zonele interzise publicului: loje VIP, vestiare, pe teren.
https://tvmania.ro/national-geographic-prezinta-cum-s-au-construit-arena-nationala-si-alte-11-arene-de-fotbal-pentru-euro2020-277385.html
 
Sezonul 2 din serialul britanic ”Bulletproof” începe astăzi la FilmBox Premium
În octombrie, FilmBox Premium are o surpriză pentru cei care i-au îndrăgit pe polițiștii Aaron Bishop și Ronnie Pike din serialul 'Bulletproof' ('Antiglonț'). Din 6 octombrie, în fiecare marți, de la ora 21:00, FilmBox Premium difuzează câte două episoade din sezonul 2 al acestui serial. Personajele principale sunt interpretate chiar de creatorii seriei, Noel Clarke și Ashley Walters, care s-au bucurat de un succes răsunător cu primul sezon. 'Succesul primului sezon ne-a depășit complet așteptările, este incredibil. Suntem foarte mândri de asta, peste 7 milioane de oameni au urmărit serialul', a declarat Ashley Walters. Filmul îi prezintă pe Aaron Bishop și Ronnie Pike, doi prieteni din copilărie, cu background-uri diferite. Ronnie provine din clasa de mijloc, dintr-o familie cu istorie în poliție, iar Bishop a crescut în orfelinate și pe străzi. În ciuda acestor diferențe, îi leagă o prietenie strânsă și lucrează ca detectivi pentru National Crime Agency din Londra.
https://tvmania.ro/sezonul-2-din-serialul-britanic-bulletproof-incepe-astazi-la-filmbox-premium-277412.html
 
„Alex Rider”, noul serial din grila AXN, are premiera în această seară
Serialul thriller cu spioni, Alex Rider, debutează în această seară, de la ora 23.00, în premieră în România, pe AXN. Otto Farrant, actorul care îi dă viață lui Alex Rider în noua producție, are un mesaj pentru telespectatorii AXN. Serialul dezvăluie povestea lui Alex Rider, un adolescent aparent obișnuit din Londra, care a rămas fără părinți la o vârstă fragedă, și care a fost instruit, fără să știe, de către unchiul său pentru lumea spionajului. Lumea lui Alex este dată peste cap și pe parcursul celor opt episoade se trezește prins într-un plan extrem de elaborat al unui department secret MI6 condus de Alan Blunt (Stephen Dillane) și Doamna Jones (Vicky McClure). Determinat să afle cine sunt cei responsabili de moartea unchiului său, Alex acceptă cu reticență să meargă sub acoperire la Point Blanc, un internat izolat, unde adolescenții cu probleme sunt aduși pe calea cea bună. Acolo, doctorul Greif (Haluk Bilginer) și Eva Stellenbosch (Ana Ularu) au pus la cale un plan macabru, pe care Alex va trebuie să îl oprească, indiferent de consecințe.
https://tvmania.ro/alex-rider-noul-serial-din-grila-axn-are-premiera-in-aceasta-seara-277415.html
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL