×


Autorităţi -- Data și ora publicării: 17.10.2020 16:15:50

CRISTEA-DECES-CONDOLEANȚE / Familia Regala a Romaniei a transmis un mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a lui Radu Călin CristeaBucurești (MEDIA EXPRES) / 17 oct 2020 / Familia Regală a României a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj de condoleanțe la aflarea veștii stingerii acestuia din viață.

Mesajul apărut în jurul orei 16 din data de 17 octombrie 2020 este intitulat "Radu Călin Cristea, In Memoriam" și este ilustrat cu imaginea acestuia primind Crucea Casei Regale a României, cu care a fost distins în anul 2012 de către Regele Mihai I.

"Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu tristețe despre decesul domnului Radu Călin Cristea, eminent intelectual al zilelor noastre și unul dintre cei mai fideli și constanți susținători ai valorilor și principiilor Coroanei Române", se arată în mesaj.

"Critic literar, scriitor, eseist și jurnalist, Radu Călin Cristea s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani. De-a lungul anilor, el a semnat inegalabile eseuri închinate prezenței în societate a Regelui Mihai și, ulterior, a Majestății Sale Margareta.

Radu Călin Cristea este părintele spiritual al emisiunii „Ora Regelui”. Cu opt ani în urmă, el a fost cel care a inițiat și obținut crearea acestei emisiuni săptămânale la Televiziunea Națională.

În anul 2012, Regele Mihai I a conferit scriitorului Radu Călin Cristea Crucea Casei Regale a României.

Familia Regală transmite condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!"
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL