×


  Comunicaţii -- Data și ora publicării: 22.10.2020 14:10:37

  TELESTE-ANGA COM ONLINE SPECIAL / Teleste participă la ANGA COM ONLINE SPECIAL FTTX & DOCSIS la 17 noiembrie  București (MEDIA EXPRES) / 22 oct 2020 / Teleste participă la un webinar online organizat de asociația cabliștilor din Germania, ANGA COM ONLINE SPECIAL FTTX & DOCSIS, la 17 noiembrie 2020, între orele 02:00 - 17:00 pm CET, (01:00 - 16:00 GMT / 8:00 - 11:00 am EST).

  Participarea celor interesați este gratuită și se poate face pe site-ul asociației, la adresa https://angacom.de/en/visitors/conference/online-special. Seminarul web este gratuit și are loc în limba engleză.

  ANGA COM Online Special „FTTx & DOCSIS“ este organizat de ANGA COM în cooperare cu SCTE - Societatea profesioniștilor din broadband. În timpul seminarului web de trei ore, vor fi abordate subiecte despre transformarea tehnologiei pentru a înțelege impactul asupra industriei de comunicații.

  Agenda include două paneluri, prima având titlul "Infrastructuri de fibră optică - Drumul spre succes", cu mai multe luări de cuvânt: "Prezentare generală a evoluției PON - Arhitecturi pe termen scurt și evoluții viitoare", susținută de Dave Keane-Mirajkar, vicepreședinte regional - Soluții și arhitecturi, CommScope; "Următoarea generație OLT și ONT / ONU", susținută de Armin Winter, director pentru dezvoltarea rețelelor cu acces fix, EMEA, de la Nokia; "FTTH Roll-Out - Un studiu de caz Field", susținută de Christian Till, inginer de aplicații, EXFO și "FTTX - Acces deschis cu adevărat, Optimizarea întregului lanț valoric", susținută de Jan Backman, Country Manager, VXFIBER.

  Moderatorul primului panel este Carsten Engelke, Director tehnic ANGA.

  Al doilea panel cu denumirea "Noi evoluții în DOCSIS și 10G - Accelerarea infrastructurilor de Deep fiber" conține prezentările: "Nodurile optice , acceptă tehnologiile actuale și viitoare, inclusiv DOCSIS 4.0", susținută de Dr. Friedemann Weiß, director de management al produselor, HUBER + SUHNER BKtel GmbH, "DOCSIS cu spectru extins: o abordare pragmatică", susținută de Arttu Purmonen, vicepreședinte, Teleste Corporation, "DOCSIS 4.0 - Soluții cuprinzătoare pentru rețelele HFC de nouă generație", susținută de Jan Ariesen, director tehnologic, Technetix, "Modemuri de cablu de generație următoare pentru noul mediu DOCSIS", susținută de Henning Kroll, manager de produs, AVM și "Timing - Partea uitată pentru noi servicii precum Backhauling și Fronthauling", susținută de Robert Pagano, director de dezvoltare și vânzare, EMEA, Trimble.

  Moderatorul celui de-al doilea panel este Mike Thornton, vicepreședinte și ambasador internațional, SCTE - The Society for Broadband Professionals.

  Panelurile sunt însoțite de sesiuni de întrebări și răspunsuri.

  Expoxiția și conferința ANGA COM de anul acesta planificată pentru luna mai a fost amânată pentru ediția de anul viitor, anunțată pentru 8-10 iunie 2021, la Koln, în Germania.
  (MEDIA EXPRES)

  Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

  Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL