×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.10.2020 12:35:49

DISNEY JUNIOR-PROGRAME / La Disney Junior în noiembrie: noi episoade cu Fancy Nancy Clancy și Fetița Rachetă



București (MEDIA EXPRES) / 30 oct 2020 / Disney Junior difuzează pentru cei mici episoade noi cu aventurile lui Mickey și a prietenilor săi în serialul "Mickey Mouse: Aventuri încurcate", în fiecare zi, din 2 noiembrie, de la ora 17:30.

În noile episoade cu Fancy Nancy Clancy, reapare micuța ce rafinează totul în jurul ei. Alte două personaje feminine, Mira, Detectiv Regal și Fetița Rachetă își fac apariția în noi episoade din serialele cu aceleași nume.

Prezentăm în continuare noutățile din programul Disney Junior, așa cum au fost ele comunicate de către reprezentanții companiei:

NOI EPISOADE FANCY NANCY CLANCY
Sunteți gata să vă alăturați lui Fancy Nancy în eforturile ei naturale de a transforma cele mai simple lucruri în unele extraordinare? Împreună cu prietena cea mai buna, Bree, sora mai mica, JoJo si papușa mult îndrăgită, Marabelle, Nancy pornește în cea mai prețioasa aventură. Nu e nevoie decât de puțină imaginație și o atitudine fantastică pentru a învălui totul în jur în rafinament.

În perioada 2-6 noiembrie, la ora 18:00

MICKEY MOUSE: AVENTURI ÎNCURCATE, EPISOADE NOI
Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca. Gândit să ofere lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!".

Noi episoade din sezonul 3 în fiecare zi de luni până vineri, din 2 noiembrie, la 17:30.

MIRA, DETECTIV REGAL
Recent numită în funcția de detectiv regal în Jalpur, un ținut de inspirație indiană, curajoasa Mira călătorește în tot regatul ajutând curtezani și cetățeni de rând deopotrivă! În primul episod, Mira pleacă în căutarea eșarfei dispărute pe care Priya a creat-o special pentru regină.

Noi episoade sunt difuzate din 9 noiembrie în fiecare zi de luni până

vineri, la ora 18:00. De asemenea, pe 14 noiembrie cei mici sunt invități la un maraton special de
episoade începând cu ora 13:00

PREMIERA: PREGĂTIȚI PENTRU GRĂDINȚĂ
Seria de programe scurte „Pregătiți Pentru Grădiniță” îi ajută pe cei mici să iubească învățatul cu ajutorul personajelor Disney și a poveștilor magice.

În fiecare zi de luni până vineri, din 16 noiembrie, la 16:25

FETIȚA RACHETĂ: STEAUA CRĂCIUNULUI
Kit Secord, o tânără pilot în vârstă de șapte ani, află că urmează să primească un echipament de super eroină cu care poate zbura pentru a-și proteja orașul și pe locuitorii acestuia. În aventurile sale eroice o ajută cel mai bun prieten al ei, Tesh, buldogul Butch și bunicul Ambrose Secord. În noul episod cu tematică de sezon, Fetița Rachetă trebuie să salveze situația atunci când sărbătoarea de Crăciun a orașului Hughesville este pusă în pericol de încercarea lui Sylvester Slapdash de a fura cadourile orașului.

Luni, 30 noiembrie la ora 18:00
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL