Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.11.2020
Data ultimei ştiri: 25.11.2020 00:08:06
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 19.11.2020 18:49:48
TV PAPRIKA-EMISIUNE-SEZON NOU / „David Rocco în Asia de Sud-Est”: arome exotice, activism și rețete din zone de război
București (MEDIA EXPRES) / 19 nov 2020 / După călătoriile pe care David Rocco le-a făcut pentru realizarea show-urilor sale culinare, chef-ul italiano-canadian se oprește în Asia de Sud-Est. Aici este complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Tv Paprika difuzează show culinar rezultat din această călătorie - „David Rocco în Asia de Sud-Est”, un spin-off al seriei „David Rocco's Dolce Vita, de luni până vineri, de la ora 19.

În show-ul culinar David Rocco în Asia de Sud-Est, spectatorii îl vor urmări pe chef-ul călător ajungând în locuri precum Penang, Kuala Lumpur, Singapore, Ho Chi Minh City și Bangkok, pe măsură ce descoperă secrete și delicii. De-a lungul drumului, Rocco descoperă în persoană unele culturi unice care înfloresc atât în sate cât și în orașe cosmopolite, și învață despre meniuri tradiționale dar și despre gustări specifice comerțului stradal și feluri exotice pe care nu le-a mai cunoscut până acum, printre care durian, pachețele de primăvară, crab prăjit, curry și altele.

În Malaiezia, descoperă bucătăria Peranakan, o gamă de feluri de mâncare născută din încrucișarea între bucătăria chineză și cea din Arhipelagul Malay. De asemenea, pe pacursul serialului gastronomic, Rocco a vizitat refugiații sirieni și a gustat rețete din țara acestora răvășită de război.

A călătorit în timp în perioada Vietnamului aflat în război și a Cambodgiei Khmerilor Roșii, urmărind cum cele două țări trecute prin războaie au devenit cele mai aglomerate destinații turistice, înflorind cu arome unice pe care le pot oferi.

„În Malaiezia, locuitorii vorbeau despre experiențelor lor, de la drepturille femeilor și până la activism în numeroase cauze. Oamenii din acele țări sunt așa rezistenți, și ne-au relatat experiența lor”, a declarat David Rocco înaintea lansării acestui sezon.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2020


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.