×

Revista presei -- Data și ora publicării: 24.12.2020 16:21:49

REVISTA PRESEI / 24 dec 2020 /




Trei oferte pentru DNA, care vrea să intercepteze mai bine
La grătarul lui Dinescu: întrecere, pe final de an, între matinalii TVR 1
Discovery extinde parteneriatul cu Orange în România, oferind Premier League clienților TV Orange
Încă trei persoane publice răspund provocării „Survivor Romania” (Kanal D)
Spiritul festiv va fi în toi la TVR 2. Iată programul de Crăciun
Noi filme în premieră sunt difuzate în perioada Crăciunului la DIVA
În perioada Crăciunului, TVR 1 va difuza programe în premieră, filme şi emisiuni de divertisment
Producția „Anna Karenina” se termină miercuri, 23 decembrie, la Prima
De Crăciun, Antena 1 a pregătit programe speciale pentru toată familia
AUDIENȚE. Visuri la cheie, final de sezon pe primul loc. Câți români s-au uitat la ultima ediție?
Dan Negru, interviu cu Florin Piersic și Părintele Necula, în Ajun de Crăciun pe Antena 3
ANPC a amendat Telekom pentru nereguli în ofertele la telefonie mobilă și internet



Trei oferte pentru DNA, care vrea să intercepteze mai bine

Felix Telecom, Magus Protect Technologies și Cellphone Group Impex au depus oferte la Direcția Națională de Anticorupție (DNA) pentru furnizarea unui sistem multifuncțional de interceptare, contractul fiind estimat la 3,11 milioane de lei, fără TVA. Sistemul, care include și un autoturism SUV 4X4, plus servicii de instalare și configurare, va fi livrat în termen de 45 de zile de la semnarea contractului. Înființată în 2002, DNA desfășoară urmărirea penală pentru infracțiuni de corupție și asimilate cu acestea. Modificările succesive ale legislației au vizat ca această structură specializată să se ocupe numai de combaterea faptelor de corupție de nivel înalt și mediu.

https://www.profit.ro/stiri/trei-oferte-pentru-dna-care-vrea-sa-intercepteze-mai-bine-19767974

La grătarul lui Dinescu: întrecere, pe final de an, între matinalii TVR 1

Se amestecă energia, umorul și buna dispoziție a matinalilor de la „Cu capu-n zori' cu inventivitatea culinară a lui Mircea Dinescu și cu muzica lui Constantin Lătărețu, plus câteva rețete inspirate pentru Revelion… Rezultă o ediţie specială „Politică şi delicateţuri', pe care o vedem la TVR 1, pe 27 decembrie, de la ora 14.30. Așa cum ne-a obișnuit, Mircea Dinescu sărbătorește la „Politică și delicatețuri' cu invitați simpatici, rețete interesante și nelipsiții lăutari, iar ediția din 27 decembrie le are pe toate.

https://tvmania.ro/la-gratarul-lui-dinescu-intrecere-pe-final-de-an-intre-matinalii-tvr-1-281246.html

Discovery extinde parteneriatul cu Orange în România, oferind Premier League clienților TV Orange

Conținutul live și premium de pe Eurosport, cu meciurile din Premier League, Australian Open, Circuitul ATP și Jocurile Olimpice de la Tokyo, vine la Orange începând cu ianuarie 2021, atât pe platformele liniare, cât și în aplicația Orange TV Go. Meciurile unor giganți precum Liverpool, Manchester United, Chelsea și Manchester City, printre altele, vor fi disponibile pentru clienții serviciilor de TV Orange pe Eurosport 1, în format HD, datorită extinderii parteneriatului anunțat astăzi de Discovery și Orange. Clienții serviciilor de TV Orange se vor bucura odată cu noul an de tot ce are mai bun de oferit Premier League, inclusiv meciurile Tottenham – Leeds (2 ianuarie), Chelsea – Manchester City (3 ianuarie) și Southampton – Liverpool (4 ianuarie). Partidele de Premier League vor fi însoțite de Premier League Show, emisiune de analiză cu experți precum Ion Alexandru și Gabriel Cânu, în prezența fostului mare internațional român, Lucian Sănmărtean.

https://tvmania.ro/discovery-extinde-parteneriatul-cu-orange-in-romania-oferind-premier-league-clientilor-tv-orange-281255.html

Încă trei persoane publice răspund provocării „Survivor Romania” (Kanal D)

Reality show-ul „Survivor Romania' se pregateste sa isi surprinda publicul cu concurenti alesi pe spranceana, celebritati motivate sa demostreze ca isi pot depasi limitele in, poate, cea mai provocatoare aventura a vietii lor. Inca trei concurenti sunt aruncati in „arena' din jungla Republicii Dorminicane. Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache Edmond se alatura faimosilor deja anuntati – Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna si Roxana Nemes.

https://tvmania.ro/inca-trei-persoane-publice-raspund-provocarii-survivor-romania-kanal-d-281193.html

Spiritul festiv va fi în toi la TVR 2. Iată programul de Crăciun

De Crăciun stăm acasă, alături de TVR 2 care vă va încărca de căldura și armonia spiritului festiv. Colindele şi concertele extraordinare, transmisiunile în direct de la Vatican și Catedrala Sfântul Iosif și cele mai frumoase filme se regăsesc printre programele de sărbătoare. Fuego va împodobi bradul la… Palat iar ediţiile speciale „Câştigă România!' și „Femei de 10, bărbați de 10' vor completa zilele de Crăciun la TVR 2. Ne pregătim să îi urăm „Bun venit' lui Moș Crăciun de miercuri, 23 decembrie urmărind primele filme de sărbătoare. Şi pentru că cei mai mici sunt şi cei mai nerăbdători, ei vor fi primii care vor primi un cadou special, noul lor prieten, simpaticul căţel Murphy. Joi, de la ora 15:00, Paula Seling ne invită un concert aniversar, „Povești de iarnă', iar de la ora 18:00, în platoul emisiunii „Nu există nu se poate', Andreea Marin are un interlocutor special… Moș Crăciun.

https://tvmania.ro/program-craciun-tvr2-281183.html

Noi filme în premieră sunt difuzate în perioada Crăciunului la DIVA

Nu există nici un dubiu că și anul acesta Spiritul Crăciunului a intrat în casele tuturor prin intermediul televizoarelor deschise pe DIVA. Și încă nu ați văzut totul, noi filme în premieră în România, sunt difuzate în perioada Crăciunului la DIVA. Marți, 22 decembrie, de la 16:00 – Misiune de Crăciun (A Crafty Christmas Romance, 2020). Mandy Page (Nicola Posener), proprietară de librărie, pur și simplu iubește Crăciunul! Când găseşte o scrisoare veche către Moş Crăciun, rătăcită între paginile unei cărți donate, crede că este o idee bună să joace rolul lui Moș Crăciun și să trimită un răspuns. Problema este că scrisoarea este datată cu 70 de ani în urmă. În căutarea destinatarului, Mandy găsește mai mult decât o poveste de

viață. Vineri, 25 decembrie, de la 19:40 – Un Crăciun de neuitat (Christmas On My Mind, 2019). Lucy (Ashley Greene) se trezeşte cu o rochie de mireasă în braţe şi este ferm convinsă că a întârziat la nunta ei cu Zach. În scurt timp realizează că nu îşi aminteşte nimic din ultimii doi ani și că, în prezent, este logodită cu un alt bărbat. Curioși ce urmează? Și noi!

https://tvmania.ro/noi-filme-in-premiera-sunt-difuzate-in-perioada-craciunului-la-diva-281180.html

În perioada Crăciunului, TVR 1 va difuza programe în premieră, filme şi emisiuni de divertisment

Vom râde și ne vom emoționa, vom fredona colinde și vom juca, vom intra în lumea copilăriei și vom sta la masa de sărbătoare. În perioada Crăciunului, TVR 1 ne va delecta cu programe în premieră, filme şi emisiuni de divertisment, concerte şi emisiuni pentru copii. Telespectatorii de toate vârstele şi din toate colţurile ţării se vor lăsă cuprinşi de magia sărbătorilor de iarnă urmărind emisiuni şi ediţii speciale ale programelor postului TVR 1 – Izolaţi în România, Bine faci, bine găseşti!, concerte speciale de Crăciun – Noi suntem români!, Silent Night, John Williams live in Vienna, programe stand-up comedy, dar şi pentru copii – emisiunea Alina şi picii ei, spectacolul Operei Comice pentru Copii, Poveste de Crăciun, tronsoane de filme şi animaţii, precum şi filme cu tematică de Crăciun. Iată câteva dintre programele pe care TVR 1 le oferă telespectatorilor săi în perioada 23-27 decembrie (ordonate cronologic).

https://tvmania.ro/program-craciun-tvr1-281168.html

Producția „Anna Karenina” se termină miercuri, 23 decembrie, la Prima

Tragica poveste a eroinei lui Tolstoi ajunge la final miercuri, 23 decembrie, de la 17.00, când Prima difuzează ultimul episod. Început pe 14 decembrie și difuzat de Prima de luni până vineri, de la 17.00, serialul „Anna Karenina' este o versiune rusească din 2017 a romanului omonim scris de Lev Tolstoi, unul dintre cele îndrăgite și mai ecranizate din istoria literaturii universale. Povestea o știe probabil toată lumea. În secolul XIX, în Rusia țaristă, Anna Karenina, tânăra și superba soție a lui Karenin, înalt funcționar de stat și mai în vârstă cu 20 de ani decât ea, îl cunoaște într-o gară pe ofițerul Vronski, de care ajunge să se îndrăgostească. În ciuda numeroaselor opreliști din calea lor, cei doi aleg să-și trăiască povestea de iubire, dar faptul că își sacrifică familia și poziția în societate ajunge să o copleșească emoțional pe eroină.

https://tvmania.ro/productia-anna-karenina-se-termina-miercuri-23-decembrie-la-prima-281165.html

De Crăciun, Antena 1 a pregătit programe speciale pentru toată familia

Zilele speciale sunt sãrbãtorite cu programe speciale, astfel cã de Crăciun, Antena 1 a pregătit o mulțime de surprize pentru întreaga familie. Ediţii de sãrbãtoare ale celor mai îndrãgite emisiuni zilnice, premiere ale unor filme ce surprind magia sãrbãtorii, precum şi ediţii speciale ale Observatorului, toate se vor regãsi în programul special de Crãciun de la Antena 1. Crăciunul se petrece în familie, motiv pentru care gașca de la Neatza cu Răzvan și Dani va sărbători zilele speciale în platoul ce le-a devenit ca o a doua casă, încă de la prima oră a dimineții, alături de telespectatori. În Ajun de Crăciun, de la 08:00, gaşca de la Neatza îl va aştepta pe Moş Crăciun, într-o ediţie specială de sărbătoare. Haioşii matinali vor împărtăşi cu invitaţii lor, dar şi cu telespectatorii, cele mai frumoase amintiri de Crăciun, de la mersul la colindat şi până la sosirea mult aşteptatului Moş. Materiale speciale, live-uri, interviuri în exclusivitate realizate de echipa Neatza, toate se vor regăsi în ediţia de Ajun a matinalului.

https://tvmania.ro/antena-1-program-craciun-281157.html

AUDIENȚE. Visuri la cheie, final de sezon pe primul loc. Câți români s-au uitat la ultima ediție?

Audiențe. „Și cu asta, am mai încheiat încă un sezon Visuri la cheie”. Sunt cuvintele lui Dragoș Bucur de aseară, imediat după finalul ultimei ediții din acest sezon a emisiunii de pe Pro TV. Postul TV a câștigat pe toate segmentele de public, reușind să învingă Kanal D și Antena 1 în duelul cifrelor. Pro TV nu a avut rival nici aseară. Postul din Pache Protopopescu a câștigat cu Visuri la cheie pe toate segmentele de public. O victorieobținută în condițiile în care pe Antena 1 era un film - Tata în război cu tata 2. Când Antena avea Chefi la cuțite, în această toamnă, Visurile erau, de obicei, pe poziția a doua.

https://www.paginademedia.ro/2020/12/audiente-visuri-la-cheie-ultimul-episod-2020/

Dan Negru, interviu cu Florin Piersic și Părintele Necula, în Ajun de Crăciun pe Antena 3

Un altfel de interviu în seara de Ajun de Crăciun, pe Antena 3. Gazdă nu este un jurnalist al stației de știri, ci realizatorul TV de divertisment Dan Negru, de la Antena 1. Este un interviu în trei, realizat de Dan Negru cu Florin Piersic și cu părintele Constantin Necula. A fost filmat la Cluj, într-o sală de teatru adaptată vremurilor: fără public. Antena 3 va difuza interviul în Ajun - 24 decembrie, de la ora 20.00. Discuția lui negru cu cei doi a fost deja postată online, pe Doxologia, și a strâns în jur de jumătate de milion de vizualizări.

https://www.paginademedia.ro/2020/12/program-craciun-antena-3-dan-negru-florin-piersic/

ANPC a amendat Telekom pentru nereguli în ofertele la telefonie mobilă și internet

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a amendat o companie din sectorul telecom cu 7.000 de lei pentru nereguli în ofertele de telefonie mobilă și internet care pot crea grave prejudicii clienților, a scris, pe Facebook, Sorin Susanu, comisar-șef în cadrul ANPC. "În ultima perioadă au început să apară tot mai multe reclame în care ne sunt prezentate informații extrem de atrăgătoare încercând să ne inducă in eroare prin crearea unor percepții false cu scopul final de a ne determina să cumpărăm acele produse. Rog să analizați cu atenție toate aceste "oferte miraculoase" deoarece în multe cazuri ele sunt mincinoase și vă pot crea grave prejudicii", a arătat Susanu.

https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/anpc-a-amendat-telekom-pentru-nereguli-in-ofertele-la-telefonie-mobila-si-internet-19827469

(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL