×


Autorităţi -- Data și ora publicării: 19.01.2021 13:03:29

MUST-CARRY-LISTĂ / Prima TV a ieșit din must-carry din 2021București (MEDIA EXPRES) / 19 ian 2021 / Prima TV a ieșit din must-carry și noua televiziune națională a familiei Pandele-Firea, Metropola TV, este obligatorie la distribuție prin cablu dar pe locurile de la sfârșit, potrivit unora dintre concluziile la prezentarea listei must-carry valabilă în 2021 din ședința CNA din 19 ianuarie.

O altă apariție notabilă în listă, dar tot la coada clasamentului este televiziunea de știri Aleph News care s-a lansat în septembrie 2020.

Lista include 40 de televiziuni private față de 33 în ultima versiune valabilă anul trecut și include, de asemenea televiziunile publice și televiziunea francofoniei TV5.

Lista se publică pe site-ul CNA din data de 19 ianuarie, au hotărât membrii Consiliului, fiind de acord cu propunerea președintelui de ședință, Nicolae Bălașa dar fără să voteze.

Reamintim că Prima TV și-a schimbat anul trecut proprietarul trecând în grupul de media de la Cluj alături de televiziunile de sport Look și era ultima mare televiziune generalistă care încă nu intrase într-un regim de difuzare cu taxă pe abonat, după seria începută de Pro TV și continuată de Antena Group și Kanal D.

Serviciul de programe PRIMA TV a fost preluat la data de 8 septembrie 2020 de către CLEVER BUSINESS TRANSILVANIA SRL, dar a rămas în lista must-carry pentru anul 2020, fiind liber la retransmisie şi fără condiţionări tehnice sau financiare.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL