×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.01.2021 14:26:28

EUROSPORT-CICLISM-ACORD / Un nou acord cu UCI completează oferta de ciclism a Eurosport în 2021



București (MEDIA EXPRES) / 20 ian 2021 / Eurosport rămâne și în 2021 destinația numărul 1 pentru milioane de fani de ciclism în Europa, completându-și oferta printr-un nou parteneriat cu Uniunea Ciclistă Internațională, potrivit unui comuncat difuzat de Discovery România.

Acordul va acoperi unele dintre cele mai importante competiții UCI, inclusiv Campionatul Mondial de Ciclism pe Șosea, Campionatul Mondial pe Velodrom, Campionatul Mondial de Mountain Biking, Cupa Mondială BMX, Campionatul Mondial de Ciclism Urban, Campionatul Mondial de Ciclocross (acordul acoperă toată Europa, cu excepția Danemarcei, Franței, Norvegiei și Suediei) și finalul Cupei Mondiale de Ciclocross (fără drepturi pentru competițiile de Ciclocross în Belgia în 2021), în peste 35 de teritorii din Europa (exclusivitate completă în Europa, cu excepția Albaniei, Belgiei, Cehiei, Elveției, Germaniei, Italiei, Marii Britanii, Olandei, Poloniei, Slovaciei, Sloveniei, Spaniei).

Eurosport va avea în 2021 peste 290 de zile de curse de ciclism transmise în direct atât din competiții masculine, cât și feminine. Unele dintre cele mai prestigioase competiții, printre care toate Marile Tururi, toate cele cinci Monumente și peste 35 de curse din UCI World Tour vor fi difuzate pe Eurosport, Global Cycling Network și discovery+ în regiunile în care serviciul de streaming a fost lansat (discovery+ se lansează treptat în Europa din 2021 începând cu Marea Britanie, Irlanda, țările nordice, Italia și Olanda; printre partenerii de distribuție se află Sky în Marea Britanie și TIM în Italia).

Mai mult, Jocurile Olimpice Tokyo 2020 vor fi câmpul de luptă pentru elita ciclismului mondial. 22 de medalii vor fi decernate în cele 16 zile de competiție pe șosea și velodrom, iar fiecare minut poate fi urmărit în direct numai pe platformele Discovery.

Andrew Georgiou, Președinte Eurosport și Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, a spus: „Noul parteneriat cu UCI, asigurat prin European Broadcast Union (EBU), este o confirmare a angajamentului nostru față de cea mai mare comunitate de fani ai ciclismului, prin Eurosport și GCN, și consolidează legătura dintre Discovery și UCI. Discovery lucrează deja alături de UCI la mai multe inițiative, iar Eurosport Events este pe cale să devină un partener cheie în difuzarea noii Ligi a Campionilor UCI pe Velodrom, care va fi lansată în acest an.”

„2021 va fi un an memorabil pentru fanii ciclismului și suntem încântați să putem să urmărim poveștile celor mai buni cicliști din lume de-a lungul anului, în diverse discipline, înaintea Jocurilor Olimpice. Tradiția noastră în ciclism este unică și Discovery se va asigura că fanii vor avea parte de o experiență completă, cu sute de evenimente transmise. Toate poveștile vor fi acoperite de-a lungul anului, fie că vorbim despre Eurosport, discovery+ sau GCN pentru cei mai pasionați fani de ciclism.”

Date cheie ale calendarului:
Se încheie în ianuarie – Cupa Mondială UCI Ciclocross
30-31 ianuarie – Campionatul Mondial UCI Ciclocross, Oostende, Belgia
17-22 august – Campionatul Mondial UCI BMX, Arnhem, Olanda
25-28 august – Campionatul Mondial UCI Mountain Bike, Val di Sole, Italia
18-26 septembrie – Campionatul Mondial pe Șosea UCI, Flandra, Belgia
13-17 octombrie – Campionatul Mondial pe Velodrom UCI, Ashgabat, Turkmenistan
Dată confirmată ulterior – Campionatul Mondial UCI Ciclism Urban

Eurosport este destinația pentru sport nr. 1 din Europa și dezvoltă puterea sportului prin conținut localizat de la cele mai importante evenimente sportive din lume. Drept Gazda Jocurilor Olimpice în Europa, Discovery aduce Eurosport către discovery+, serviciul de streaming direct către consumator, începând cu o selecție de țări, din 2021. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, televiziunile Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 246 de milioane de abonați, în 75 de țări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu.

Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 30 milioane de vizitatori unici pe lună. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaționale. Pentru mai multe informații, vizitați corporate.eurosport.com. 

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în toată lumea, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele, prin: portofoliul de aplicații GO; servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi discovery+, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand; conținutul digital al grupului Nine Media; un parteneriat ce dezvoltă conținut inspirat din realitate și despre istoria naturii cu BBC; și un acord strategic cu PGA TOUR pentru a deveni gazda internațională a golfului.

Portofoliul de televiziuni premium cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, ID, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel și viitoarea multi-platformă dezvoltată ca un joint-venture global alături de Chip și Joanna Gaines, Magnolia Network, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, destinația principală pentru competiții sportive premium, relevante la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

Discovery+ este serviciul definitoriu de streaming cu abonament pentru conținut inspirat din realitate. discovery+ se va lansa alături de un parteneriat cu Verizon, prin care abonații Verizon vor avea acces la pachete de până la 12 luni de abonament discovery+.

La lansarea din Statele Unite, discovery+ va găzdui cea mai mare selecție de conținut a vreunui serviciu de streaming, inclusiv o gamă largă de emisiuni originale și exclusive din domeniile populare și pasionante în care brandurile Discovery sunt lideri pe piață precum lifestyle și relații, casă și masă, crime adevărate, paranormal, aventură și istoria naturii, dar și știință, tehnologie și mediul înconjurător, precum și documentare de calitate. Pentru mai multe, vizitați discoveryplus.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL