×


Televiziune -- Data și ora publicării: 18.02.2021 12:06:20

Aproape 500.000 de euro promiși antreprenorilor la emisiunea Imperiul Leilor din 17 februarieBucurești (MEDIA EXPRES) / 18 feb 2021 / Cea de-a doua ediție „Imperiul Leilor” cu Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu difuzată miercuri, 17 februarie la Pro TV, a fost lider de audiență și a adus promisiuni de investiții de aproape 500.000 de euro în afacerile tinerilor antreprenori, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

Emisiunea care are a un format de tip pitch live ce permite întâlnirea dintre 5 investitori și proprietarii unor idei de afaceri inovative care caută finanțare, a adus la a doua ediție în fața investitorilor un business cu lămpi produse din lemn reciclat, o colecție exclusivistă de parfumuri, o afacere cu îmbrăcăminte pentru tineri, o școală de percurție, o companie care dezvoltă o aplicație de recrutare bazată pe jocuri (gamification) și o idee de parteneriat pentru o fabrică de îmbuteliere a apei.

Ediția „Imperiul Leilor” de miercuri 17 februarie a fost lider de audiență, cu 8 puncte de rating și 21.4% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.6 puncte de audiență și 17.6% share.

„Leii” au investit 475.000 de euro în business-urile propuse.

Anamaria Saragia, o tânără designer cu o poveste impresionantă de viață, a bătut palma cu Dan Șucu pentru 150.000 de euro investiție în schimbul a 25% din afacerea ei.

Mohammad Murad a pariat pe școala de percurție a lui Nicu Dumitrescu, iar pentru dăruirea cu care acesta îi învață pe copii să cânte la instrumente i-a oferit 150.000 de euro pentru 5% din companie.

După o luptă strânsă între lei, Bogdan Micu și-a adjudecat parteneriatul cu Mihai Cepoi pentru aplicația de recrutare, care poate fi folosită de departamentele de resurse umane. Acesta din urmă a primit 75.000 de euro pentru un procent de 1.25%.

Lămpile din lemn reciclat l-au făcut pe Dan Șucu să investească 100.000 de euro în schimbul a 40% din afacere.

Emisiunea continuă săptămâna viitoare cu noi oportunități și noi idei de afaceri. Cei cinci investitori, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu revin în Imperiul Leilor miercuri, 24 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV.
(MEDIA EXPRES)

    Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

    Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereDa Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Dacă nu credeți, citiți aici prima știre online publicată de mediaexpres.ro: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL