×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.02.2021 18:10:44

Premierele lunii martie la televiziunea de filme a grupului Digi - Film Now



București (MEDIA EXPRES) / 25 feb 2021 / Televiziunea de filme a grupului Digi - Film Now - a publicat premierele lunii martie pe care le reproducem în continuare în descrierea oferită de companie.

Pe 3 martie, de la 22:15, are premiera thriller-ul "Nu mă părăsi" / "Don't Let Go" (2019), în care David Oyelowo interpretează rolul lui Jack Radcliff, un polițist prins în mijlocul unei tragedii de familie.

Nepoata sa, Ashley, este omorâtă alături de părinții ei, în ceea ce pare a fi o crimă urmată de sinucidere, dar Jack descoperă că poate comunica cumva cu Ashley din trecut. Împreună, încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat și să evite tragicul sfârșit.

Chiar dacă primăvara a sosit în calendar, o comedie neagră de acțiune cu Moș Crăciun este programată vineri, 5 martie, de la 21:45 "Grăsanu'"/ "Fatman" (2020).

Ca să-și salveze afacerea, Chris Cringle (cunoscut și sub numele de Moș Crăciun) este forțat să facă un parteneriat cu armata Statelor Unite ale Americii. Reușește, totuși, să înrăutățească situația și ajunge să poarte o luptă pe viață și pe moarte cu asasin de elită, angajat de un puști precoce și bogat, nemulțumit de cadoul său. Și cine ar putea interpreta mai bine decât Mel Gibson un Moș Crăciun bătăios și ursuz?

Duminică, 14 martie, de la 20:00, are premiera blockbusterul din Universul Cinematic Marvel: "Omul-Păianjen: Departe de casă" / "Spider-Man: Far From Home" (2019).

Cu încasări de box-office de peste un miliard de dolari, filmul îl readuce pe Tom Holland în rolul lui Peter Parker, dornic să-și ia o binemeritată vacanță alături de prietenii săi. Dar călătoria lui în Europa se încheie brusc, odată cu o nouă amenințare mondială.

Nick Fury (Samuel L. Jackson) apare în camera sa de hotel și îl recrutează pentru o misiune urgentă. Nu mai sunt mulți supereroi disponibili, iar lumea este amenințată de patru creaturi gigantice. În apărarea omenirii, Spider-Man face echipă cu Mysterio (Jake Gyllenhaal), pentru a opri entitățile malefice să facă ravagii pe pământ și în multivers.

Vineri, 19 martie, urmează un film despre viața unui puști de clasa a VI-a care nu este chiar ușoară: "Băieţi buni" / "Good Boys" (2019), o premieră TV pe Film Now.

Invitat la ceea ce se anunță drept o „petrecere de pupat”, Max hotărăște că trebuie să învețe cum să sărute. Împreună cu prietenii săi, Thor și Lucas, „împrumută” drona tatălui fără să anunțe, ca să spioneze niște vecini mai mari, îndrăgostiți. Bineînțeles că o strică și, în încercarea de a face rost rapid de o alta, băieții iau o groază de decizii greșite. Comedia săritului „din lac în puț” "Good Boys" începe de la ora 20:00.

Tot în premieră pe micul ecran, vineri, 26 martie, de la ora 20:00, Film Now aduce "Emma" (2020), ecranizarea celebrului roman al lui Jane Austen, în cea mai nouă, proaspătă și vibrantă interpretare.

Actriţa din "The Queen's Gambit", Anya Taylor-Joy, o interpretează aici pe Emma Woodhouse, tânără, frumoasă, deșteaptă și bogată, convinsă că înțelege dragostea și că poate găsi oricui perechea potrivită. Dar de la a crede și până la a cunoaște și recunoaște adevărata iubire, această atitudine a Emmei va declanșa o mulțime de întâmplări, momente comice și gafe romantice.

Nu mă părăsi (DON'T LET GO) - 2019, Universal
Miercuri, 3 martie, la 22:15
Regia: Jacob Estes
Cu: David Oyelowo, Storm Reid, Alfred Molina, Brian Tyree Henry, Mykelti Williamson

Grăsanu' (FATMAN) - 2020, Freeman
Vineri, 5 martie, la 21:45
Regia: Eshom Nelms, Ian Nelms
Cu: Mel Gibson, Marianne Jean-Baptiste, Walton Goggins

Omul-Păianjen: Departe de casă (SPIDER-MAN: FAR FROM HOME) - UK Sonny, 2019
Duminică, 14 martie, la 20:00
Regia: Jon Watts
Cu: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Jon Favreau, Marisa Tomei, Zendaya

Băieţi buni (GOOD BOYS) - Universal, 2019
Vineri, 19 martie, ora 20:00
Regia: Gene Stupnitsky
Cu: Brady Noon, Jacob Tremblay, Keith L. Williams, Lil Rel Howery, Midori Francis, Molly Gordon

Emma (EMMA) - 2020, Universal
Vineri, 26 martie, la 20:00
Regia: Autumn de Wilde
Cu: Anya Taylor-Joy, Bill Nighy, Johnny Flynn, Josh O'Connor, Mia Goth, Miranda Hart

Programul Film Now e disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program.

Televiziunea Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, prima televiziune Ultra HD din România - Digi 4K, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM, Music FM, Dance Fm și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL