×


Televiziune -- Data și ora publicării: 29.03.2021 11:44:19

Film Now promovează filmele lunii aprilie printre care producții recente de Quentin Tarantino și Clint EastwoodBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 mar 2021 / Film Now a anunțat premierele lunii aprilie între care se numără filme cu actori celebri care joacă în producțiile unor regizori de excepție, printre care Quentin Tarantino și Clint Eastwood.

„Necredincios” / „Infidel” (2019) spune povestea unui jurnalist și blogger creștin american, răpit de membrii regimului iranian în timp ce se afla în Egipt. Acesta este încarcerat și condamnat la moarte, sub acuzația de spionaj în favoarea CIA. Soția sa, Liz, lucrătoare în cadrul Departamentului de Stat al SUA, încearcă să-și folosească influența pentru a convinge Guvernul să-i salveze partenerul. Când își dă seama că planul este sortit eșecului, Liz plecă într-o misiune de salvare, în Orientul Mijlociu. „Infidel” este difuzat miercuri, 7 aprilie, de la ora 20:00.

„Tentație periculoasă” / „Fatale” (2020) spune povestea lui Derrick Tyler, interpretat de Michael Ealy, un fost baschetbalist, care deține acum o agenție de impresariat sportiv. După o aventură de o noapte, Derrick își vede amenințată viața aparent perfectă, atunci când descoperă că femeia sexy și misterioasă cu care își înșelase soția este un detectiv care îl târăște într-o investigație.

În timp ce încearcă disperat să salveze situația, cade tot mai mult în capcana femeii (Hilary Swank), riscându-și familia, cariera și chiar viața. „Fatale” este programat la Film Now vineri, 16 aprilie, de la ora 22:25.

Duminică, 18 aprilie, de la ora 21:55, Film Now difuzează cel mai recent film sub semnătura lui Quentin Tarantino: „A fost odată la... Hollywood” / „Once Upon a Time in Hollywood” (2019).

Producția este o răzbunare la adresa istoriei reale și un omagiu adus Hollywood-ului anilor ’60, sfârșitul Epocii de Aur a cinematografiei americane, pe care Tarantino o recreează minuțios, cu nostalgie și cu ajutorul unei distribuții de excepție.

Un actor TV a cărui stea pare să fi apus odată cu filmele western (Leonardo DiCaprio) și dublura sa (Brad Pitt) se străduiesc să recâștige faima în Hollywood-ul anului 1969. Rick Dalton și Cliff Booth chiar trag speranțe că se vor face remarcați de vecinii lor – influentul regizor Roman Polanski și fermecătoarea sa soție, actrița Sharon Tate.

În istoria reală a Hollywood-ului, acesta este un capitol dramatic: Sharon Tate a fost ucisă de membrii cultului Charles Manson, într-o serie de crime care au zguduit Los Angeles-ul anilor ‘60. Dar un final fericit marca Tarantino este unul în care detalii neînsemnate schimbă cursul poveștii, creând realități alternative. Este, practic, puterea universală a filmului de a schimba lumea.

„Once Upon a Time In Hollywood” se bucură de o distribuție de zile mari: pe lângă Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie, în film joacă Al Pacino, Dakota Fanning, Luke Perry (în ultimul sau rol, murind în martie 2019 după un atac vascular cerebral, n. red. Media Expres), Emile Hirsch, Damian Lewis sau Kurt Russell.

Cu Clint Eastwood ca regizor și rol principal pentru prima dată în ultimul deceniu, „Curierul traficanților” / „The Mule” (2018) are la bază povestea publicată de The New York Times a unui veteran de război care devine la bătrânețe curier de droguri pentru puternicul cartel mexican Sinaloa.

Mânat de sărăcie, Earl Stone (Eastwood) nu își dă seama de la început în ce se bagă, dar, pentru că își face bine treaba, acesta este „promovat” la lucrul în echipă, alături de un traficant. Greșelile trecutului îl prind, însă, din urmă, iar Earl intră în raza de acțiune a unui inspector antidrog.

Cu încasări de aproape 200 de milioane de dolari, „The Mule” îi are în distribuție, alături de Clint Eastwood, pe  Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest și Andy García. Filmul este programat la Film Now, vineri, 23 aprilie, de la ora 21:45.

Luna aprilie se încheie vineri, 30 aprilie, de la 20:00, cu premiera la Film Now a peliculei „Downton Abbey” (2019). Devenit fenomen internațional ca serial TV, povestea continuă ca film, în regia lui Michael Engler, după un scenariu scris de creatorul serialului, Julian Fellowes, și având în distribuție aceiași îndrăgiți actori.

Familia Crawley și angajații săi se pregătesc pentru cel mai important moment din viață: vizita în reședința lor a regelui și a reginei. Sosirea alaiului regal va provoca, însă, animozități și scandaluri, va face să se înfiripe iubiri și va pune sub semnul întrebării viitorul conacului Downton.

#Necredincios (Infidel) - Vertical, 2019
Miercuri, 7 aprilie, la 20:00
Regia: Cyrus Nowrasteh
Cu: Claudia Karvan, Jim Caviezel
#Tentație periculoasă (Fatale) - Vertical, 2020
Vineri, 16 aprilie, la 22:25
Regia: Deon Taylor
Cu: Hilary Swank,  Michael Ealy,  Mike Colter 
#A fost odată la... Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) - UK Sony, 2019
Duminică, 18 aprilie, la 21:55
Regia: Quentin Tarantino
Cu: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie

#Curierul traficanţilor (The Mule) - Warner, 2018
Vineri, 23 aprilie, la 21:45
Regia: Clint Eastwood
Cu: Clint Eastwood, César De León, Patrick L. Reyes
#Downton Abbey (Downton Abbey) - Universal, 2019
Vineri, 30 aprilie, la 20:00
Regia: Julian Fellowes
Cu: Elizabeth McGovern, Geraldine James, Hugh Bonneville, Imelda Staunton, Maggie Smith, Michelle Dockery.

Programul Film Now e disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program.

Televiziunea Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, prima televiziune Ultra HD din România, Digi 4K, dar și Digi World, Digi Life și Digi Animal World, UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM, Music FM, Dance Fm și Chill FM.

Abonații Digi TV care au pachetul Digital pot să își amenajeze acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună, la adresa https://www.digi.ro/servicii/televiziune/extraoptiuni.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL