×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.04.2021 15:26:59

Serialul T.O.T.S. - sezonul al doilea are premiera pe 19 aprilie la Disney Junior



București (MEDIA EXPRES) / 15 apr 2021 / Disney Junior anunță premiera sezonului al doilea al îndrăgitului serial T.O.T.S. pentru copiii de 2-7 ani începând de luni, 19 aprilie, de la ora 16:30.

Serialul urmărește aventurile a doi prieteni, Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate. Ele sunt singurele animale din cele aflate în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.), care nu sunt berze.

Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob. În noul sezon, cei doi prieteni au parte de noi provocări din partea nazdrăvanilor și drăgălașilor pui de animale care trebuie predați familiilor lor.

Aflat într-un mic orășel plin de viață, în cer, T.O.T.S. reprezintă un start sigur și magic pentru puii de animale. La sosire, aceștia sunt îngrijiți de K.C., un urs koala jucăuș, cu spirit liber, care se ocupă de creșă cu dragoste, răbdare și îngrijire specializată.

Când sosește momentul să plece pentru totdeauna la casele lor, fiecare animăluț adorabil este pus într-un coș adaptat nevoilor sale. Fiecare pasăre transportoare are un Flypad care arată când a sosit momentul să trimită încă un pachet de bucurie la destinație, reunind scumpii puiuți cu familiile lor din întreaga lume.

Fiecare episod prezintă două povești de 11 minute care evidențiază utilizarea gândirii creative, a muncii în echipă și a rezolvării problemelor pentru a inspira telespectatorii prescolari că există mai multe modalități de a atinge un obiectiv. Muzica și joacă au un rol important în serial.

Creat pentru copiii cu vârste între 2 și 7 ani, serialul abordează teme precum prietenia, grija, perseverența și acceptarea diferențelor prin personaje cu care copiii se pot identifica, situații amuzante și o gamă variată de puiuți simpatici.

Serialul a fost creat de Travis Braun ("Vampirina" și "Fast Layne"), care are și rolul de co-producător executiv pentru acest program. Vic Cook ("Mickey Mouse Clubhouse") este producător executiv, Chris Gilligan ("Goldie & Bear") este co-producător executiv și regizor, iar Guy Toubes ("The Stinky & Dirty Show") este scenarist. Rob Cantor ("Disney Junior Music Nursery Rhymes") a compus cântecele și versurile acestora pentru serial. TOTS este produs de Titmouse în asociere cu Disney Junior.

Puteți urmări secvențe din serial la adresa https://www.youtube.com/watch?v=MksAjXtQSPM&list=PL_aUvaXGDjxqU6V-CtiNIDcvNm7ApAXlo .

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale. Printre cele mai îndrăgite seriale de la Disney Junior se numără Mickey și Piloții de Curse, Prietenii Cățeluși, Garda Felină, Sofia Întâi și Vampirina.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL