×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 25.04.2021 11:10:40

Noaptea Oscarurilor 2021 începe pe E!, dar continuă pe Voyo și pariurile merg până momentul anunțării câștigătorilor în online



București (MEDIA EXPRES) / 25 apr 2021 / Online-ul a câștigat supremația distribuției în fața televiziunii lineare pentru Gala Oscar 2021, care se vede în Romînia în direct exclusiv pe Voyo.ro, luni, 26 aprilie, de la ora 3 noaptea.

Pro TV a dedicat o adresă specială premergătoare evenimentului, oscar2021.protv.ro, cu un ceas care numără timpul rămas până la eveniment și unde principalul element de acces este invitația de abonament la platforma online Voyo.ro, care costă 4 euro pe lună (+TVA), cu primele 7 zile gratuite - plata prin card sau SMS.

Gala va fi difuzată integral, LIVE, pe platforma https://voyo.protv.ro, în dimineața zilei de 26 aprilie 2021, între orele 3.00 – 6.00 și va putea fi urmărită la televiziunea lineară în reluare marți, 27 aprilie, de la ora 20:30, pe televiziunea de filme PRO Cinema.

Într-o premieră absolută în istoria Oscarului un documentar românesc, „Colectiv”, de Alexander Nanau este nominalizat la premiu, deși comentatori din cinematografie și jurnaliști cred că cele mai multe șanse le are filmul american „Time”, care abordează drama populației de culoare din SUA, iar cotele de pariuri de duminică, 25 aprilie indică la documentare ca principal favorit "My Octopus Teacher" din Australia.

Noaptea Oscar 2021 începe însă la TV cu “Live From E!: Oscars 2021”, duminică, 25 aprilie, de la ora 24:00.

Televiziunea E! Transmite de pe covorul roșu de la a 93-a ediție a Premiilor Academiei emisiunea prezentată de Giuliana Rancic “Live from E!: Oscars 2021“, duminică, 25 aprilie, de la ora 24:00 și în reluare luni, 26 aprilie, de la 19:00 și 22:00.

Red Carpet Rundown: The 2021 Oscars este emisiunea difuzată imediat după transmisiunea de pe covorul roșu și prezintă cele mai spectaculoase apariții ale serii.

Ambele programe sunt difuzate în reluare luni, 26 aprilie, de la 19:00 și de la 22:00.

Biroul din România care se ocupă de promovarea televiziunilor din portofoliul NBC Universal, inclusiv E!, a difuzat la 22 aprilie un interviu cu Giuliana Rancic care poate fi citit aici: https://mediaexpres.ro/articole.aspx?id=19128.

Casele de pariuri monetizează și ele premiile Oscar. Duminică 25 aprilie în jurul orei 10 dimineața unibet.ro dădea filmului Colectiv a treia șansă la Oscar pentru film documentar după „My Octopus Teacher” (un film australian despre viața marină și ecologie) și „Time”, și tot pe locul al treilea la cel mai bun film internațional după „Another Round” și „Quo Vadis, Aida”.

La Betano posibilitatea ca filmul „Colectiv” să nu câștige nicun premiu are cota 1,1, să cîștige 1 premiu cota 7 și două premii cota 80 (cel mai puțin probabil, dar și cel mai mare câștig dacă se mizează pe această variantă).

La Betfair clasamentul pentru cel mai bun lungmetraj internațional este același, cu „Another Round” cota 1.12, „Quo Vadis, Aida?” 8.0 și „Colectiv” - 12, în vreme ce pentru documentare „My Octopus Teacher” – 1,22, „Time” – 5,5 și „Colectiv” are cota 10.

De remarcat că în urmă cu doar două zile la cota pariurilor la filme documentare pe primul loc era „Time”, care a fost însă detronat de „My Octopus Teacher”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL