×


Televiziune -- Data și ora publicării: 30.04.2021 14:58:11

Filme de sărbătoare de Paște la FilmBox PremiumBucurești (MEDIA EXPRES) / 30 apr 2021 / Sărbătoarea de Paște aduce publicul telespectator în fața unor filme de excepție difuzate de FilmBox Premium, care transformă perioada 30 aprilie – 3 mai într-un maraton cinematografic, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

Renée Zellweger deschide universul starurilor prezente la televizor în această perioadă cu filmul „Diferit, la fel ca mine”, din 2017. Filmul spune povestea inspirată din viața reală a lui Ron (Greg Kinnear) și Debbie Hall (Renee Zellweger), care se împrietenesc cu un om fără adăpost (Djimon Hounsou).

Un adevărat periplu psihologic în viața de cuplu, căsătorie, valori umane: toate cele trei personaje pornesc într-o călătorie remarcabilă care le-a schimbat viața în bine. Renée Zellweger, câștigătoare a două premii Oscar, a declarat: „Mi-a plăcut povestea lui Debbie Hall și ceea ce a însemnat pentru ea dedicare în viață, ceva ce a îmbunătățit viața oamenilor care trăiesc de pe zi pe alta, care se confruntă cu dificultăți și care au nevoie de puțin ajutor și de o șansă. Și mi-a plăcut că acest film a fost o oportunitate de a duce mai departe acest mesaj și de a-l împărtăși cu mai mulți oameni.” Pe FilmBox Premium, vineri, 30 aprilie, de la ora 17:30.

Puțin mai târziu, de la ora 21:00, în regia marelui Steven Spielberg, o distribuție de excepție - Tom Cruise, Dakota Fanning, Tim Robbins – încearcă să surprindă eterna luptă dintre bine și rău, într-un science-fiction extrem de lăudat: “Războiul Lumilor”.

Cu un buget de 135 de milioane de dolari, filmul a reușit să strângă încasări de… 6 ori mai mult la nivel global, transformându-l într-un alt succes de box-office al marelui regizor american. Un amănunt interesant din culise: un Boeing 747 adevărat a fost folosit în scena avionului prăbușit!

Sâmbătă 1 mai, de la ora 22:45, FilmBox Premium prezintă o bijuterie cinematografică, având-o pe Angelina Jolie în rol principal: “Speranța moare ultima”, o dramă cinematografică ieșită din tiparele clasice ale Hollywoodului.

Filmat în principal în India și Franța, în vara și toamna anului 2006. Din motive de siguranță – atât a vedetei Angelina Jolie, cât și a restului distribuției și echipei - marea majoritate a filmului a fost filmată în Pune, India. O poveste reală, impresionantă: răpirea și asasinarea în 2002 a jurnalistului american Daniel Pearl în Pakistan sunt dramatizate din perspectiva văduvei sale, jurnalista de origine franceză Mariane Pearl, în acest film emoționant al regizorului englez Michael Winterbottom.

Antonio Banderas joacă într-un film american din 2017 care va fi difuzat de FilmBox Premium duminică, 2 mai, de la ora 21:00 – “Fluturele negru”.

Un thriller autentic, despre care LA Times scria: „Așa cum a procedat cu succes și în thrillerul din 2008 „Ce nu te omoară”, regizorul Brian Goodman pune în mișcare personaje bine construite în „Fluturele negru” - și publicul odată cu ele. Este un film de suspans bine făcut.” Antonio Banderas și Jonathan Rhys Meyers interpretează doi străini ale căror întâlniri se transformă rapid într-un joc pe viață și pe moarte.

A doua zi de Paște aduce un film plin de zâmbete și situații neașteptate: “Haios și blănos”, o animație din 2019 canadiano-americană, cu vocile unor actori celebri: Zoe Saldana, Hugh Jackman, Zach Galifianakis, David Walliams și Stephen Fry.

Variety scria despre film: „Toate personajele se bucură de un aspect memorabil, plin de haz din punct de vedere vizual, cu pielea de marțipan și nasuri lungi, roșiatice, care emană o strălucire roz când sunt luminate de soare. De fapt, atât de multă atenție a fost folosită în crearea, performanța și expresiile faciale amuzant de asimetrice ale acestor personaje, încât scenariul aproape că nici nu mai contează.” Nu ratați „Haios și blănos” luni, 3 mai, de la ora 17:40, pe FilmBox Premium, pentru a încheia cu umor și bună dispoziție această binemeritată vacanță!

Televiziunile FilmBox, care includ FilmBox Premium, FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduc filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programsAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL