×

Programe TV -- Data și ora publicării: 06.05.2021 15:09:44

Filme sci-fi în fiecare weekend la Comedy Central și premiere la Nickelodeon în luna mai



București (MEDIA EXPRES) / 6 mai 2021 / Comedy Central va difuza în fiecare weekend o selecție a celor mai apreciate pelicule sci-fi, inclusiv povești cu superoi și roboți și călătorii în galaxii îndepărtate, din 8 mai, în fiecare sâmbătă. De asemenea, televiziunea pentru copii a grupului Viacom, Nickelodeon, va aduce show-uri în premieră și sezoane noi ale celor mai iubite seriale.

Sci Fi Movie Club în fiecare sâmbătă din mai, la Comedy Central
În primul weekend dedicat genului science fiction, pe 8 mai, telespectatorii vor avea ocazia de a urmări „Cei patru fantastici”, începând cu ora 20.30. Filmul regizat de Tim Story prezintă uimitorul mod în care echipajul inventatorului Reed Richards (Ioan Gruffudd), format din astronautul Ben Grimm (Michael Chiklis), specialista în genetică Sue Storm (Jessica Alba) și pilotul Johnny Storm (Chris Evans) capătă puterile care îi transformă în curajoșii super-eroi.

Aventurile continuă pe 15 mai, de la ora 20.30, când Comedy Central va difuza „Star Trek. Dincolo de Infinit!”. În ultimul film din seria iconică Star Trek, Echipajul "Enterprise", aflat sub comanda căpitanului James T. Kirk (Chris Pine), a fost atacat de un val puternic și periculos de extratereștri, conduși de Kroll (Idris Elba).

Pe 22 mai, de la ora 20.30, urmează „Transformers”, în regia cunoscutului Michael Bay. De sute de ani, Autoboții și Decepticonii de luptă pentru soarta Universului. Când ajung pe Pământ, rezultatele acestui război ajung să stea în mâinile lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf). De la 22.30, lupta continuă în „Transformers: Răzbunarea celor învinși”.
Seria de filme sci-fi se va încheia pe 29 mai la ora 20.30 cu „Bătălia Galactică”, o comedie ce are în prim-plan distribuția unui serial sci-fi devenit cult. Aceștia sunt vizitați de extratereștri, care le cer ajutorul într-o luptă intergalactică.

Noutăți la Nickelodeon
În mai, telespectatorii vor vedea noile aventuri ale lui Ronnie Anne în sezonul doi din „Familia Casagrande”, difuzat din 10 mai la Nickelodeon. De asemenea, serialul „Bătrâneii lui Goldie” va fi lansat din 24 mai. Astfel, de luni până vineri, de la orele 20.30, publicul va putea urmări întâmplările amuzante prin care trece Goldie, o adolescentă de 14 ani. Viața fetei ia o turnură neașteptată atunci când familia ei se mută împreună cu bunicul Maury și cu cei 3 colegi, cu vârste de peste 70 de ani.

ViacomCBS Networks International (VCNI), divizie a ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC), este alcătuit din multe dintre cele mai emblematice mărci de televiziune din lume. Portofoliul său include Channel 5, Telefe, Network 10, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount Network, precum și serviciile de streaming Paramount+ și PlutoTV, și ViacomCBS International Studios, printre altele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL