×

Revista presei -- Data și ora publicării: 10.05.2021 12:42:02

REVISTA PRESEI / 10 mai 2021 /




Asociatia care a organizat vanarea ursului Arthur a sesizat CNA. Se cer sanctiuni pentru "toate posturile TV, posturile de radio, presa libera si on-line"
Coalitia a batut palma pe impartirea a doua posturi-cheie. Cine se afla pe lista scurta a PNL pentru sefia TVR
Saseanu, favorita la sefia TVR
Pe cine vrea USRPLUS la conducerea Radioului Public
Dezbateri intense pentru pozitia de Avocat al Poporului
Antena 3 lansează azi primul jurnal CNN Hour, la ora 18. Antena 3 este singura staţie de ştiri partener CNN
Claudiu Năsui, ministrul Economiei, acuzat pentru că ar face jocurile chinezilor în problema 5G
Ministrul Cercetării, Ciprian Sergiu Teleman, girează un tun financiar de peste 5.000.000 de euro la SN Radiocomunicații
Cine sunt finaliştii sezonului 16 „Te cunosc de undeva“. Pepe a câştigat semifinala, transformat în Aurelian Andreescu
Andra rupe tăcerea despre plecarea de la Vocea României. Ce i-au promis, de fapt, producătorii
Seriale clasice recompensate cu trofee Globul de Aur şi People's Choice, difuzate de TNT
Lansarea serialului animat „The Prince”, satiră la adresa familiei regale britanice, amânată după decesul prinţului Philip
Ultima ediţie a preselecţiilor „Românii au talent”, urmărită de mai mult de 2,2 milioane de telespectatori
Aproximativ 1 milion de telespectatori au urmărit programele Cinemaraton în primele zile de măsurare a audienţei
Microsoft: Datele generate pe teritoriul european vor fi stocate şi prelucrate în UE. Implementarea măsurii este în desfăşurare, iar proiectul va fi finalizat până la sfârşitul anului 2022
Campanie pro-vaccinare Kiss FM, Rock FM şi Magic FM. Călin Goia, Lora sau Baciu de la Cargo îndeamnă la vaccin
AUDIENŢE. Sâmbătă e seara Survivor. Câţi români au urmărit filmele de pe Pro TV şi penultima gală Te cunosc de undeva
Nadia Ciurlin se întoarce pe TV, în ziua trecerii B1 TV la HD
Podcast despre bullying. Este online, dar se aude şi în FM pe Itsy Bitsy
Halep la Roma. Turneul de tenis se vede la DigiSport


Asociatia care a organizat vanarea ursului Arthur a sesizat CNA. Se cer sanctiuni pentru "toate posturile TV, posturile de radio, presa libera si on-line"
Asociatia care a organizat vanatoarea in cadrul careia printul Emanuel von und zu Liechtenstein l-a vanat pe ursul Arthur a sesiza CNA pentru a sanctiona "toate posturile TV, posturile de radio, presa libera si on-line pentru comunicarea de informatii false". Sesizarea a fost transmisa duminica 9 mai 2021, de catre presedintele Asociatiei "Tarnava Mare" din Odorheiu-Secuiesc, Marmureanu-Biro Leonard. "In spatiul public din Romania in ultima perioada s-a vehiculat ipoteza impuscarii unui urs, cel mai mare din Romania si Europa, fara argumente stiintifice, afirmate de un activist de mediu. Va precizam ca functia de activist de mediu nu se regaseste in Clasificarea functiilor din Romania. Pentru dovada acesteia gasiti in spatiul public toate postarile acestor posturi de televiziune, presei libere si online si a postarilor pe platforma Facebook", sustine presedintele asociatiei in sesizarea transmisa Consiliului National al Audiovizualului. In continuare, se mai afirma ca sunt atasate poze cu ursi mai mare decat Arthur, exemplare care ar fi fost vanate pe fondurile cinegetice gestionate de asociatie.
https://ziare.com/social/stiri-sociale/asocia-ia-care-l-a-adus-pe-printul-austriac-in-romania-a-sesizat-cna-1677889

Coalitia a batut palma pe impartirea a doua posturi-cheie. Cine se afla pe lista scurta a PNL pentru sefia TVR
Luni, 10 Mai 2021, ora 10:42
Autor: Bianca Ion
Dupa saptamani de discutii si negocieri, coalitia de guvernare PNL-USRPLUS-UDMR se pare ca ar fi ajuns la un consens in privinta pozitiilor de la TVR si Radioul Public.
Surse liberale au precizat pentru Ziare.com ca in coalitie s-a decis ca Partidul National Liberal (PNL) sa preia conducerea TVR, in vreme ce reprezentantilor USRPLUS le va reveni sefia Radioului Public.
"Am ajuns cumva la un consens pe cele doua pozitii. Marti va avea loc o sedinta de plen comun a Senatului si Camerei Deputatilor pentru a merge inainte cu schimbarile de la Radioul Public si TVR. Aici situatia este ca si rezolvata", au precizat surse liberale pentru Ziare.com.
Saseanu, favorita la sefia TVR
Liberalii au la aceasta ora si un favorit pentru sefia TVR, in persoana Ramonei Saseanu, de la TVR Craiova, insa discutiile inca sunt deschise.
Saseanu are o experienta media de peste 25 de ani in presa audio-vizuala, este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti si este si licentiata in drept la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova. In 1995, Ramona Saseanu a inceput sa lucreze la un radio local din Craiova, apoi a plecat la Bucuresti pentru a lucra la PRO TV, iar intr-un final a revenit in Craiova din postura de corespondent PRO TV pentru zona Olteniei, unde lucreaza din anul 2001.
Pe cine vrea USRPLUS la conducerea Radioului Public
De cealalta parte, Birourile Nationale ale USR si PLUS au decis in urma cu cateva saptamani, sa sprijine candidatura lui Liviu Popescu pentru postul de director al Radioului Public. Decizia a fost luata in urma unei competitii deschise, au precizat la acea vreme reprezentantii USRPLUS.
"Mandatul domnului Popescu va fi acela de a intari misiunea publica a radioului de stat atat din punct de vedere administrativ si managerial, cat si din punct de vedere editorial, astfel incat categorii cat mai largi de public sa se simta reprezentate in productia SRR. Eforturile sale vor viza inclusiv adaptarea rapida a productiei SRR la mediile digitale", arata USR-PLUS, intr-un comunicat de presa.
Dezbateri intense pentru pozitia de Avocat al Poporului
Discutiile nu s-au incheiat, insa, pentru pozitia de Avocat al Poporului. Coalitia de guvernare nu s-a decis cui ii va reveni postul de Avocat al Poporului pentru ca atat UDMR, cat si PNL si-ar dori sa obtina sefia institutiilor. Asa cum Ziare.com a scris, liberalii le-ar fi sugerat partenerilor de la UDMR sa preia sefia Agerpres, insa acestia au refuzat oferta presedintelui PNL.
Amintim ca demersurile de revocare a lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului au inceput in luna februarie. In replica, Weber declara la jumatatea lunii martie ca institutia pe care o reprezinta "nu este un apendice al Guvernului" si ca nu trebuie sa "mangaie pe crestet" Executivul. Mai mult, aceasta a precizat ca nu are motive sa demisioneze din functie.
Facem precizarea ca Avocatul Poporului este numit pe o durata de 5 ani de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna, iar mandatul acestuia poate fi reinnoit o singura data.
Mandatul Avocatului Poporului inceteaza inainte de termen in caz de demisie, revocare din functie, incompatibilitate cu alte functii publice sau private, imposibilitate de a-si indeplini atributiile mai mult de 90 de zile, constatata prin examen medical de specialitate, ori in caz de deces.
Revocarea din functie a Avocatului Poporului, ca urmare a incalcarii Constitutiei si a legilor, se face de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor prezenti, la propunerea birourilor permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului, pe baza raportului comun al comisiilor juridice ale celor doua Camere ale Parlamentului.
https://m.ziare.com/ludovic-orban/cine-se-afla-pe-lista-scurta-a-pnl-pentru-efia-tvr-coali-ia-in-ultima-faza-a-negocierilor-1677959

Antena 3 lansează azi primul jurnal CNN Hour, la ora 18. Antena 3 este singura staţie de ştiri partener CNN
News Hour CNN este un program de știri interne și externe care va avea debutul luni, la ora 18.00. Directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, a anunțat că este vorba de o dublă premieră.
“Cei care iubesc secțiunea digitală, pe site-ul www.antena3.ro, va exista o secțiune specială cu știri de peste tot din lume. Pentru prima oară, CNN are emisiune în România. De mâine, (n.r. luni, 10 mai) noi îi vom informa pe oameni într-o manieră spectaculoasă, să urmărească, până la urmă, ce e important într-o zi. “Nu există orientare politică. Cei care se vor uita de mâine, vor avea informație, news”, a mai explicat Mihai Gâdea. CNN Hour va fi o emisiune zilnică ce va fi difuzată în prime-time, de luni până vineri, de la ora 18.00. Va fi prezentată de Sabrina Preda, Ana-Maria Roman și Sergiu Cora și vor contribui inclusiv oameni pe care CNN îi va trimite la Bucureşti.

https://www.sursazilei.ro/antena-3-lanseaza-azi-primul-jurnal-cnn-hour-la-ora-1800-antena-3-este-singura-statie-de-stiri-partener-cnn/

Claudiu Năsui, ministrul Economiei, acuzat pentru că ar face jocurile chinezilor în problema 5G
Un deputat al PNL a lansat un atac virulent îndreptat către Claudiu Năsui, ministrul Economiei, pe tema proiectului de lege 5G. Acuzațiile sunt grave. Pavel Popescu, deputat al Partidului Național Liberal (PNL), a lansat un atac dur la adresa lui Claudiu Năsui, ministrul Economiei. Subiectul scandalului este legat de proiectul de lege 5G. Ministrul este acuzat că are interese în această chestiune. „Ideea este foarte simplă. Ministrul Claudiu Năsui face parte din Guvernul Florin Cîțu. În tot acest proces al avizării proiectului de lege 5G, care este un proiect de lege făcut încă de pe vremea Guvernului Orban și pus în dezbatere publică, Ministerul Economiei a avut 3 ocazii în care putea să se exprime pe baza proiectului. Ocazia 1: atunci când a avizat proiectul, când a trecut prin Ministerul Economiei pentru avizare. Ocazia 2: atunci când proiectul a trecut prin CSAT. Ministrul Claudiu Năsui, fiind membru, a avut încă o ocazie să se exprime pe acest proiect și nu a făcut-o. A treia ocazie: prin Guvern, când orice ministru, pe baza unui proiect, vine din nou cu niște comentarii și spune ce e bine și ce e rău”, a spus Pavel Popescu la Antena 3. „Au existat cel puțin 3 ocazii majore în care proiectul de lege a fost practic semnat și aprobat de ministrul Claudiu Năsui, fără niciun comentariu. Faptul că acele adrese au fost trimise către Camera Deputaților și Senat cu niște formulări care sunt într-un mod evident calupuri de fraze din tot ceea ce reprezintă lobby-ul unei anumite companii în România, în speță Huawei, pe mine mă îngrijorează”, a mai afirmat deputatul. Săptămâna trecută, și Alina Gorghiu l-a criticat joi pe ministrul Economiei, Claudiu Năsui, pentru solicitarea prin care acesta cere Parlamentului amânarea dezbaterii legii 5G.
https://evz.ro/claudiu-nasui-ministrul-economiei-acuzat-pentru-ca-ar-face-jocurile-chinezilor-in-problema-5g.html

Ministrul Cercetării, Ciprian Sergiu Teleman, girează un tun financiar de peste 5.000.000 de euro la SN Radiocomunicații
Ca urmare a pasivității ministrului USR al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Sergiu Teleman, conducerea SN Radiocomunicații SA a regizat un tun financiar de proporții care, teoretic, nu ar avea cum să nu intre în vizorul procurilor DNA. În ciuda recentului raport devastator al Curtii de Conturi a României, tripleta de șoc de la conducerea SN Radiocomunicații SA, adică directorul general Eugen Brad, directorul tehnic Alin Constantin Terchilă, ambii impuși de Sorin Grindeanu și susținuți de PSD, și președintele Consiliului de Administrație, liberalul Marian Murguleț, continuă seria tunurilor financiare regizate în ultimele șase luni. Deși mandatele tandemului Brad – Terchilă au expirat la 31 martie 2021, cei doi au rămas încă la butoanele instituției, ceea ce le-a permis să-și regizeze un tun financiar de proporții. În ultimele 5-6 luni, au fost publicate mai multe proceduri publice, atât pe SEAP cât și pe site-ul www.radiocom.ro la secțiunea achiziții, printre acestea fiind și câteva de foarte mare interes pentru tandemul Brad – Terchilă. Este vorba de procedura pentru modernizarea echipamentelor de electroalimentare (grupuri electrogene și UPS), în valoare de circa 2.000.000 de euro, dar și două proceduri de achiziție de emițătoare FM, plus o altă procedură de furnizare de echipamente de modulație over IP. Valoarea totală a acestor contracte depășește 5.000.000 de euro, fapt pentru care tripleta Brad-Terchilă-Murguleț fac presiuni uriașe asupra angajaților de la SN Radiocomunicații SA să semneze contractele în următoarele zile.
https://www.puterea.ro/ministrul-cercetarii-ciprian-sergiu-teleman-gireaza-un-tun-financiar-de-peste-5-000-000-de-euro-la-sn-radiocomunicatii/

Cine sunt finaliştii sezonului 16 „Te cunosc de undeva“. Pepe a câştigat semifinala, transformat în Aurelian Andreescu
Ediţia de sâmbătă, 8 mai, de la Te cunosc de undeva! a venit cu o gală mult aşteptată, având în vedere că show-ul prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi-a desemnat finaliştii celui de-al 16-lea sezon al transformărilor, într-o seară cu o tematică emoţionantă – Nemuritorii. După 13 săptămâni în care au jucat tot atâtea personaje, care mai de care mai spectaculoase, Ruleta le va oferi în această seară ultima şansă de calificare în marea finală de săptămâna viitoare. Lui Pepe, semifinala i-a adus poate cea mai mare voce masculină pe care a avut-o România – Aurelian Andreescu. "Am un personaj greu, mai mult decât dorit. Bucurie mai mare nu aş fi putut să am! Din punctul meu de vedere, este cel mai iubit personaj pe care l-aş fi putut avea, dar totodată este şi cel mai dificil în ceea ce priveşte vocea. Este genul acela de personaj care oricât de greu ţi s-ar părea, ţi-l doreşti; ţi-e frică de el, dar ţi-l doreşti”, a declarat artistul.
https://adevarul.ro/entertainment/tv/cine-finalistii-sezonului-16-te-cunosc-undeva-pepe-castigat-semifinala-transformat-aurelian-andreescu-1_6096f5015163ec4271d649b0/index.html

Andra rupe tăcerea despre plecarea de la Vocea României. Ce i-au promis, de fapt, producătorii
Andra rupe tăcerea despre plecarea de la „Vocea României”, show-ul în care a fost jurată un singur sezon. În cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, artista a dar cărțile pe față și a explicat care au fost motivele acestei decizii. Alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă, Andra Măruță a jurizat emisiunea de la Pro TV în sezonul opt, ajungând până în finală cu Mădălina Coca. În sezonul nouă, cântăreața a fost înlocuită de Horia Brenciu, care a fost jurat și în primele trei sezoane. În prezent, Andra este jurată doar la „Românii au talent”, unde se află de zece ani, fără întrerupere.
https://www.fanatik.ro/andra-rupe-tacerea-despre-plecarea-de-la-vocea-romaniei-ce-i-au-promis-de-fapt-producatorii-19512701

Seriale clasice recompensate cu trofee Globul de Aur şi People's Choice, difuzate de TNT
TNT difuzează de luni până vineri serialele clasice „Magnum PI”, „Hercules: The Legendary Journeys” şi „A-Team”, unele dintre cele mai populare producţii de televiziune din toate timpurile. Cele trei seriale întregesc programul filmelor de top prezentate de postul de televiziune şi aduc în prim-plan aventuri pământeşti şi supranaturale. În prima parte a zilei, poate fi urmărit „Magnum PI”, creat de Donald P. Bellisario şi Glen A. Larson în anii 1980, care îl are în centru pe Tom Selleck. El joacă rolul unui detectiv particular, stabilit în Hawaii. Viteza, stilul, tehnologia şi puterea focului sunt principalele lui atuuri. Serialul cu opt sezoane a fost recompensat cu două trofee Globul de Aur (cel mai bun actor în rol principal într-un serial-dramă, Tom Selleck, şi cel mai bun actor în rol secundar, John Hillerman) din treisprezece nominalizări. Între altele, a primit şaptesprezece selecţii la premiile Primetime Emmy, impunându-se de două ori graţie interpretării aceloraşi doi actori. În plus, în 1981, a primit People's Choice Award.
https://www.news.ro/cultura-media/seriale-clasice-recompensate-cu-trofee-globul-de-aur-si-people-s-choice-difuzate-de-tnt-1922400510122021051020174013

Lansarea serialului animat „The Prince”, satiră la adresa familiei regale britanice, amânată după decesul prinţului Philip
Lansarea serialului animat „The Prince”, satiră la adresa familiei regale britanice, a fost amânată de HBO Max după decesul prinţului Philip, care era prezentat într-o manieră deloc flatantă, scrie The Hollywood Reporter. „«The Prince» va fi lansat curând la HBO Max”, anunţa online Gary Janetti, scenarist şi producător, în luna aprilie. Povestea familiei regale britanice spusă din perspectiva prinţului George, realizată de Gary Janetti, producător al „Family Guy” şi „Will & Grace”, urma să fie lansată la finalul primăverii, dar, după cinci zile de la anunţul făcut de el, prinţul Philip a murit la vârsta de 99 de ani.
https://www.news.ro/cultura-media/lansarea-serialului-animat-the-prince-satira-la-adresa-familiei-regale-britanice-amanata-dupa-decesul-printului-philip-1922402110002021050920173816

Ultima ediţie a preselecţiilor „Românii au talent”, urmărită de mai mult de 2,2 milioane de telespectatori
Ultima ediţie a preselecţiilor din emisiunea „Românii au talent” a fost urmărită, vineri seară, la Pro TV, de mai mult de 2,2 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro. Show-ul a înregistrat 11,1 puncte de rating şi 30,7% cotă de piaţă în rândul publicului naţional cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 8,3 puncte de rating şi 22,9% share. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 - 23:09, Pro TV a condus topul televiziunilor cu 9,9 puncte de audienţă şi 32,7% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe locul al doilea avea 6,8 puncte de rating şi 22,4% share.
https://www.news.ro/cultura-media/ultima-editie-a-preselectiilor-romanii-au-talent-urmarita-de-mai-mult-de-2-2-milioane-de-telespectatori-1922401008002021051220168974

Aproximativ 1 milion de telespectatori au urmărit programele Cinemaraton în primele zile de măsurare a audienţei
Cinemaraton, post de televiziune care prezintă filmele româneşti de ieri şi de azi, a intrat în monitorizarea Kantar Media, care măsoară audienţele în România. În prima săptămână de măsurare a audienţei, Cinemaraton a înregistrat cifre notabile. Media naţională înregistrată a fost de 0.10 rating pe întreaga zi şi 0.12 în prime time. În cele cinci zile, între 1 şi 5 mai, aproximativ 1 milion de telespectatori (948.000) au urmărit programele Cinemaraton. Cele mai vizionate filme pe targetul 18 - 49 urban au fost: „Revanşa” - 0.13 rating şi 1.2 % share, „Între oglinzi paralele” - 0.12 rating şi 2.3 % share, „Calea Victoriei sau cheia viselor” - 0.09 rating şi 0.4% share, „Trei zile şi trei nopţi” - 0.09 rating şi 0.4% share şi „Raliul” - 0.09 rating şi 1% share. Cinemaraton face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro).
https://www.news.ro/cultura-media/aproximativ-1-milion-de-telespectatori-au-urmarit-programele-cinemaraton-in-primele-zile-de-masurare-a-audientei-1922400407362021051720167014

Microsoft: Datele generate pe teritoriul european vor fi stocate şi prelucrate în UE. Implementarea măsurii este în desfăşurare, iar proiectul va fi finalizat până la sfârşitul anului 2022
Producătorul de software Microsoft anunţă că până la finalul anului 2022 datele ce vor fi generate pe teritoriul Uniunii Europene vor fi stocate şi prelucrate doar în UE, au transmis reprezentanţii printr-un comunicat. „Cu alte cuvinte, aceste date nu vor mai fi transferate în afara UE, iar acest angajament se va aplica tuturor serviciilor esenţiale Microsoft cloud - Azure, Microsoft 365 şi Dynamics 365. Implementarea acestor măsuri este în desfăşurare, iar toate acţiunile necesare vor fi finalizate până la sfârşitul anului viitor. Acest plan a fost denumit EU Data Boundary for the Microsoft Cloud (Graniţa digitală UE pentru Microsoft Cloud)”, potrivit reprezentanţilor gigantului Microsoft. Compania a început lucrările de proiectare, astfel încât să poată stoca şi prelucra fără a părăsi teritoriul digital al UE toate datele cu caracter personal ale clienţilor comerciali şi din sectorul public, prin intermediul serviciilor sale cloud.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/microsoft-datele-generate-pe-teritoriul-european-vor-fi-stocate-si-20069750

Campanie pro-vaccinare Kiss FM, Rock FM şi Magic FM. Călin Goia, Lora sau Baciu de la Cargo îndeamnă la vaccin
Trei radiouri din grupul A.G. Radio Holding au demarat o campanie de promovare a vaccinării în FM. Kiss FM, Rock FM, Magic FM difuzează, începând din 10 mai, mesaje de la artişti precum Călin Goia (Voltaj), Baciu (solistul trupei Cargo) şi Lora pentru a-i încuraja pe români să se vaccineze anti-Covid. DJ-ii staţiilor sunt, de asemenea, parte a campaniei de vaccinare derulate pe cele trei reţele de radio. Dan Finţescu, director de programe Kiss FM: "Radioul prin tradiţie este mijlocul de comunicare la care oamenii recurg în momente de cumpănă, pentru că a fost şi rămâne una dintre cele mai de încredere surse de informare. Este un privilegiu de care suntem mândri dar şi o responsabilitate pe care ne-o asumăm. Ne-am propus să fim portavocea artiştilor din România şi să-i îndemnăm pe români să se vaccineze, pentru că şi noi vrem să ne întoarcem la normalitate, vrem să fim alături de ei la concerte şi evenimente, tocmai pentru că radioul înseamnă muzică."
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/kiss-fm-magic-fm-rock-fm-campanie-promovare-vaccinare-20174051

AUDIENŢE. Sâmbătă e seara Survivor. Câţi români au urmărit filmele de pe Pro TV şi penultima gală Te cunosc de undeva
Audienţe. Survivor rămâne cel mai urmărit program al serii de sâmbătă. Show-ul difuzat de Kanal D s-a „bătut” cu penultima gală Te cunosc undeva de pe Antena 1 şi cu două filme difuzate de Pro TV. Survivor îşi menţine poziţia de lider pe intervalul celor aproape patru ore de difuzare. Show-ul filmat în Dominicană şi prezentat de Daniel Pavel a avut aproape 1,7 milioane de telespectatori, la nivel naţional. Diferenţele au fost mai mici, însă, pe celelalte două targeturi faţă de „rivali”. Antena 1 a difuzat penultima gală Te cunosc de undeva a sezonului 16. Pe propriul interval, emisiunea prezentată de Cosmin Seleşi şi Alina Puşcaş a câştigat pe targetul urban, dar pe intervalul Survivor Antena 1 a pierdut prima poziţie.
https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/audiente-survivor-te-cunosc-de-undeva-8-mai-2021-20171438

Nadia Ciurlin se întoarce pe TV, în ziua trecerii B1 TV la HD
Revenire pe sticlă. Jurnalista Nadia Ciurlin se întoarce pe TV, începând de mâine. Ea va fi prezentă pe post în ziua în care postul B1 TV trece la emisia HD şi la studiouri noi. Nadia Ciurlin va prezenta un talk-show de seară la B1 TV. Emisiunea se va numi "Special B1 cu Nadia Ciurlin" şi va fi difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 21.00. În ultimii doi ani, Nadia Ciurlin a fost în concediu de maternitate. Înainte de a intra în concediu, ea prezenta zilnic tronsonul 20.00-21.00, preluat, la vremea respectivă, de Tudor Muşat.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/nadia-ciurlin-revine-b1-20166958

Podcast despre bullying. Este online, dar se aude şi în FM pe Itsy Bitsy
Un nou podcast pe piaţa media. Abordează subiectul bullyingul-ului în şcoli şi este prezentat de Gabriela Maalouf, psiholog şcolar cu experienţă de peste 10 ani. Noul podcast se numeşte „Educaţie fără bullying” şi se poate viziona în online, pe site-ul educatiefarabullying.ro, contul de Facebook al proiectului dar şi pe conturile de social media ale Itsy Bitsy şi ale Asociaţiei Părinţi Isteţi, partenerii proiectului. De asemenea, acest podcast se va auzi la Itsy Bitsy FM de trei ori pe zi sub forma unei „pastile”, în fiecare zi, de luni până duminică, la 6:55, 12:55 şi 17:55, în perioada 3 mai - 11 iunie.
https://www.paginademedia.ro/podcast-news/podcast-prevenire-bullying-gabriela-maalouf-20166431

Halep la Roma. Turneul de tenis se vede la DigiSport
Turneul de tenis de la Roma, unde joacă şi Simona Halep, se vede la DigiSport de săptămâna viitoare. Va fi difuzat în perioada 10 – 16 mai 2021, pe Digi Sport 2 şi pe Digi Sport 4. Simona Halep va încerca să îşi apere titlul obţinut în 2020 şi începe competiţia pe tabloul principal, fiind a treia favorită, după Ashleigh Barty şi Naomi Osaka. WTA Roma este ultimul turneu important desfăşurat pe zgură, înainte de Roland Garros.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/turneu-tenis-roma-halep-20167113
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL