×

Programe TV -- Data și ora publicării: 03.06.2021 14:05:59

Diva introduce un calup tematic „Vara iubirii” din 6 în fiecare duminică din iunie



București (MEDIA EXPRES) / 3 mai 2021 / DIVA difuzează un calup tematic sub titlul „Vara iubirii”, în luna iunie, duminica, de la ora 16:00, cu filme romantice difuzate în premieră în România.

Primul weekend de vară aduce filmul „Cum să spargi gheața” („Fashionably Yours”, 2020). După trei ani în care a organizat colecții de modă la un magazin de top, Lauren (Kat Graham) decide să se întoarcă în orașul natal și descoperă frumusețea orașului Seattle, alături de Rob (Kendrick Sampson). Kat Graham și Kendrick Sampson au jucat împreună și în serialul Jurnalele Vampirilor (The Vampire Diaries).

„Dragoste & glamping” (“Love & Glamping / Nature of Love”, 2020), filmul ce va fi difuzat pe 13 iunie, o prezintă pe Katie(Emilie Ullerup), “fata de la oraș”, care scrie un articol despre un resort de glamping (un fel de camping dar cu facilități de lux, n.red. Media Expres) și trebuie să petreacă un weekend în locație pentru a se documenta. Cu ajutorul lui Will (Christopher Russell) îşi învinge temerile legate de activităţi de camping și găsește ceva mai mult decât aventură.

„Din nou împreună” („Modern Persuasion”, 2020) este difuzat duminică, 20 iunie. Producția o are în prin plan pe Wren (Alicia Witt), o femeie singură care este foarte concentrată pe cariera ei în New York. Ea este nevoită să se confrunte cu urmările unei relaţii eşuate, când fostul ei iubit angajază compania pentru care ea lucrează.

„Dragoste la promoție” („Love in Store”, 2019), programat pentru 27 iunie, îi are în centru pe Terrie Carpenter (Alexandra Breckenridge) și David Crabtree (Robert Buckley), doi prezentatori rivali, care sunt puşi faţă în faţă, deoarece concurează pentru același job. Pe parcursul competiției, descoperă că rivalitatea dintre ai dispare și face loc unui alt tip de relație.

DIVA declară deschisă „Vara iubirii” și difuzează filme dedicate celui mai frumos sentiment, duminica, de la ora 16:00, începând cu data de 6 iunie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL