×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.06.2021 12:21:58

CARTOON NETWORK a anunțat recomandările din program pentru luna iulie 2021



București (MEDIA EXPRES) / 16 iun 2021 / Vara este perioada cu cele mai multe aventuri de vacanță pe Cartoon Network, în iulie fiind programat un maraton de "Vara aventurilor cu Craig și dumbrava", care va include episoadele în premieră din al treilea sezon, precum și un episod special, dar și noile aventuri ale fraților vitregi care stau cu bunica lor, Chata, în serialul "Victor și Valentino".

"Vara aventurilor cu Craig și dumbrava" are premiera pe 19 iulie, de la ora 11:25 și continuă de luni până duminică, de la 11:25.

Craig și prietenii săi vor descoperi împreună noi colțuri ale pârâului. Episodul special, „Cealaltă parte”, povestește despre ziua de naștere a tatălui personajului principal. Băiatul știe că trebuie să găsească un cadou special pentru această ocazie. De la Green Poncho, află despre un turneu care se ține pe cealaltă parte a pârâului. Este convins că acolo pot fi câștigate premii uimitoare. Hotărât, Craig decide să obțină unul dintre acestea și să-l dea tatălui său. Împreună cu Kelsey și J.P., participă la competiție.

În noile episoade, The Trading Tree va fi atacat de albine. Eroii vor descoperi că există o singură modalitate de a rezolva această situație: cooperarea! Vor numi un guvern autonom, care va crea un plan de acțiune. În sezonul trei, Craig va merge și el să-și salveze sora și să investigheze niște biciclete furate!

Cartoon Network Cinema are premiera pe 21 iunie, la ora 18:55 și continuă de luni până vineri, de la 18:55, cu cele mai bune filme Scooby-Doo și Tom & Jerry plus „Aventurile Fraților Urși: Filmul”. Cartoon Network Cinema este un set de producții complete despre personajele noastre preferate.

Grupul de tineri detectivi va merge într-o stațiune de lux în care unchiul lui Fred este un bucătar faimos. Din păcate, nu se vor putea relaxa. Stațiunea este bântuită de o fantomă gurmandă căreia îi plac mâncărurile delicioase ale unchiului și strică sărbătorile turiștilor. Gașca detectivilor îl va căuta și pe al treisprezecelea bogeyman dispărut – au găsit deja alte douăsprezece fantome, dar ultima dintre ele nu se află în locul misterios. Fred, Velma, Daphne, Shaggy și Scooby vor participa la o cursă împotriva zombilor, iar în ultima producție vor apărea ca personaje LEGO! În acest episod se vor confrunta și cu fantomele piraților.

"Victor și Valentino" are premiera pe 26 iulie, la ora 15:55 și continuă de luni până vineri, de la ora 15:55.

Frații Victor și Valentino se întorc la Cartoon Network în episoadele de premieră din sezonul 2, precum și în episodul special, „Prin cele nouă tărâmuri ale lui Mitclan”. Băieții se vor întâlni din nou cu prietena lor fantomă Cristina. Fata strălucește în întuneric și levitează! Băieții și prietena lor vor fi atât de prinși în jocurile lor încât vor uita de trenul pentru plecarea Cristinei către lumea interlopă. Dar fata de dincolo trebuie să se întoarcă la familia ei. Victor și Valentino decid să meargă cu ea prin cele opt dimensiuni ale lumii interlope pentru a ajunge la a noua dintre ele, unde o așteaptă rudele ei.

Episoadele de premieră care povestesc despre vacanțele fraților vitregi în micul oraș Monte Macabre vor arăta, de asemenea, o altă față a coiotului HueHue, care va fi ultima soluție pentru eroi. Aceștia vor elibera accidental personaje rău intenționate și numai coiotul HueHue îi poate ajuta. De asemenea, frații vor organiza o petrecere aniversară, dar își dau seama că nu sunt buni organizatori atunci când petrecerea merge complet greșit.
(MDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL