×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.06.2021 10:26:52

Televiziunile VIASAT WORLD se distribuie în continuare prin DIGI în România și Ungaria pe cablu digital, satelit și Digi Online



București (MEDIA EXPRES) / 17 iun 2021 / Compania internațională de mass-media Viasat World a anunțat la 17 iunie că a semnat cu Grupul Digi un acord de reînnoire a difuzării pe platformele de cablu digital, prin satelit și Digi Online, în România și Ungaria, precum și pe platforma IPTV, în Ungaria, pentru toate televiziunile sale de documentare și divertisment.

Digi are în total 5,8 milioane de abonați în cele două piețe unde se distribuie Viasat History, Viasat Nature și Viasat Explore, televiziunea de seriale de epocă Epic Drama și, în România, TV1000 Balkan.

Digi este primul operator de televiziune care a preluat în oferta sa de pe piața românească Viasat Explore, în anul 2004 și a fost, de asemenea, unul dintre primii operatori care au lansat Epic Drama în Ungaria, la începutul anului 2018.

Benjamin Groocock, vicepreședinte comercial și de operațiuni al Viasat World, a declarat: „După ce am construit prin Digi TV o audiență loială pentru televiziunile noastre în România și Ungaria, această reînnoire este importantă pentru noi, fiind vorba de unul dintre cei mai de lungă durată parteneri din regiunea Europei Cetrale și de Est. Cu un număr semnificativ de abonați în fiecare țară, acest parteneriat ne permite să ne consolidăm distribuția, oferind multor spectatori conținut de calitate premium, adesea în exclusivitate. Suntem siguri că emisiunile și filmele pe care le vom difuza în continuare îi vor determina să se întoarcă o dată și încă o dată pe canalele Viasat”.

Serghei Bulgac, CEO al DIGI Communications, a spus: „Pentru DIGI, oferirea unui serviciu de calitate abonaților noștri înseamnă în același timp o investiție în tehnologie și în conținut, deoarece căutăm să satisfacem preferințe diverse, de la știri și sport, la divertisment, la film și documentare. Preocuparea noastră continuă pentru nevoile clientului se traduce, astăzi, în poziția pe piață deținută de DIGI - lider pe piața TV prin cablu în România și al doilea operator pe segmentul pay-TV, în Ungaria. Suntem bucuroși să anunțăm extinderea acordului de difuzare a televiziunilor Viasat World pe ambele piețe, continuând misiunea noastră de a ajunge în casele abonaților cu programele pe care le apreciază”.

Viasat World este o companie media internațională ce operează televiziuni lineare și servicii SVOD ce acoperă genul documentar, de divertisment, dramă, film și sport, având 30 de televiziuni cu plată și servicii la cerere pe trei continente, cu peste 194 de milioane de abonați. Programele sunt disponibile în 19 limbi - Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, Epic Drama, TV1000 Balkan, TV1000 Russian Kino și ViP Premiere.

Serviciul de streaming ViP Play este disponibil în Rusia și CSI, oferind spectatorilor acces la portofoliul de televiziuni lineare și la biblioteca completă de conținut.

Digi Communications N.V. este compania-mamă a operatorului de comunicații electronice, RCS & RDS, liderul pieței de internet, televiziune cu plată și telefonie fixă în România, precum și a operatorului maghiar Digi Kft.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL