×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.07.2021 15:58:14

AXN difuzează serialul „Șarlatanul” (Shut Eye) cu Isabella Rossellini din 27 iulie



București (MEDIA EXPRES) / 8 iul 2021 / Serialul „Șarlatanul” (Shut Eye) prezintă într-o manieră dark - comică activitatea unor saloane obscure, controlate de o mișcare mafiotă din Los Angeles, unde clarvăzătoarele îi amăgesc cu răspunsuri mult căutate pe cei disperați să afle ce le rezervă viitorul. Cele două sezoane vor fi difuzate consecutiv, începând din 27 iulie, la AXN.

În fiecare marți seara, de la ora 21.00, telespectatorii vor putea urmări câte trei episoade ale poveștii care îl are în prim plan pe Charlie Haverford (Jeffrey Donovan – „Fargo”, „Burn Notice”), un șarlatan care se ocupă în numele șefului său violent și dominant de mai multe săli unde se ghicește în globuri de cristal, în cărți de joc sau se interpretează vise. Totul până când iubitul furios al unui client îl lovește în cap în timpul unei ședințe de hipnoză și lucrurile iau o turnură dubioasă: brusc, Charlie, un bărbat a cărui întreagă viață s-a bazat pe fraudă, începe să vadă și să simtă niște adevăruri foarte reale și fundamentale, își schimbă modul de a gândi și pune la îndoială tot ceea ce a crezut vreodată.

Charlie nu mai vrea să trăiască din activități ilegale și, mai mult, își dorește să îi ofere soției sale, Linda, casa pe care i-a promis-o. Linda (KaDee Strickland - „Private Practice”) este o femeie sexy și independentă, sătulă până peste cap de viața lor mediocră. Ea își dorește să se desprindă de sub influența lui Fonso (Angus Sampson - „Mad Max: Fury Road”, „Fargo”), tatăl singur care controlează imperiul de mentaliști din jurul familiei Marks și, totodată, să ia viitorul familiei sale în propriile mâini, pentru a putea construi propriile înșelătorii și a se îmbogăți.

Cu toate acestea, Charlie încă este îndatorat familiei Marks, care continuă să-l atragă în activități mafiote. Pentru a reuși să își câștige independența, mai mult ca oricând, Charlie și Linda trebuie să aibă încredere unul în celălalt, dar acest lucru nu a fost niciodată ușor pentru cei doi escroci.
Celebra actriță Isabella Rossellini este Rita, vicleana, seducătoarea și sadica matriarhă a clanului Marks, responsabilă de afacerile cu mentaliști și clarvăzători.
David Zayas (Dexter, Bloodline), Susan Misner (Billions, The Americans) și Emmanuelle Chiriqui (Entourage) completează distribuția serialului.

Șarlatanul (Shut Eye) este creat de Les Bohem (Dante’s Peak), cu Melissa Bernstein și Mark Johnson (Breaking Bad și Better Call Saul), producători executivi. David Hudgins (Parenthood) și John Shiban (X Files și Supernatural) completează echipa din spatele producției Gran Via Productions și TriStar Television.

Trailer Șarlatanul (Shut Eye) – https://www.youtube.com/watch?v=Kz6rInJ-ku4

AXN este o televiziune de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale („Absența”, „Carter”, „Polițiști fără frontiere”, „Hannibal”), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes („Doctorul cel bun”, „Grimm”, „Sherlock Holmes și Dr. Watson”, „Negociatorii”, „NCIS”) se bucură de aprecierea publicului român. Parte a Sony Pictures Television, AXN se distribuie în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL