×

Programe TV -- Data și ora publicării: 12.07.2021 11:14:51

FOCUS SAT TV s­-a lansat din 12 iulie - BARON NOIR ESTE PRIMUL SERIAL CU PREMIERA ÎN ROMÂNIA LA FOCUS SAT TV



București (MEDIA EXPRES) / 12 iul 2021 / Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, a lansat în 12 iulie propriul infochannel Focus Sat TV, prin care oferă o experiență originală de vizionare, ce include seriale europene multipremiate produse de Canal+ Création Originale. Cu această ocazie, Focus Sat TV dezvăluie pe lângă noul conținut și o nouă identitate vizuală asociată cu un nou brand line: "Universul tău original".

Ca parte din M7 Canal+ Group, Focus Sat și-a propus să transforme Focus Sat TV într-o destinație pentru publicul aflat în căutare de momente unice de acțiune, mister, suspans și emoție, oferind divertisment plin de rafinament, dar și informații utile exclusiv pentru clienții săi.

Această lansare este posibilă ca urmare a accesului la conținutul tv bogat și extrem de variat al Canal+ și este parte dintr-o strategie internațională a grupului, astfel de schimbări având loc treptat în mai multe piețe europene.

Mai mult de jumătate dintre noile titluri de seriale europene care se vor difuza la Focus Sat TV reprezintă premiere exclusive în România, precum: Baron Noir, Pros & Cons, Moscow Noir, The Teach și Paris Police 1900.

Primul serial care are premira la Focus Sat TV în 12 iulie este Baron Noir, producție originală Canal+ Création Originale. Episoadele premieră în România sunt programate lunea și joia, câte două începând de la 21:30.

Televiziunea Focus Sat TV include un format cu informații și conținut de divertisment de foarte bună calitate, care este disponibil tuturor clienților Focus Sat. Focus Sat TV este inclus în toate pachetele tv satelit Acces și în pachetele TV Online Play TV, fără costuri suplimentare. Cei care nu sunt clienți pot viziona noul conținut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicația Focus Sat, gratuit timp de 7 zile, activând unul dintre pachetele Play TV sau Play TV Extra.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe: Web: www.focussat.ro, Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

Baron Noir este un serial din topul Création Originale CANAL+, un thriller politic semnat de creatorii și scriitorii Eric Benzekri și Jean-Baptiste Delafon (Maison Close) și regizat de Ziad Doueiri (L’Attentat).
Sezonul 1 prezintă în 8 episoade saga politicianului francez Philippe Rickwaert (Kad Merad) care caută neobosit și prin orice mijloace răzbunarea, îndreptată către adversarii săi politici.

Cariera politică a lui Philippe, deputat și primar al orașului Dunkirk, este pusă în dificultate după ce candidatul de stânga la alegerile prezidențiale, Francis Laugier (Niels Arestrup), decide să îl sacrifice pentru a avea o șansă în cadrul alegerilor. Pas cu pas, Philippe își plănuiește răzbunarea și se aliază cu cel mai de încredere sfătuitor al inamicului său, Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL