Media Expres
×


Televiziune -- Data și ora publicării: 03.09.2021 12:42:36

Noile surprize VMA 2021: un super-recital Justin Bieber și o prezentare de modăBucurești (MEDIA EXPRES) / 3 sep 2021 / Justin Bieber, artistul cu cele mai multe nominalizări ale Galei VMA din acest an, revine pe scenă după șase ani de la spectacolul său din 2015, însoțit de prezentarea a 30 de look-uri originale inspirate de spiritul VMA-urilor realizate de designeri emergenți și care vor aduce un omagiu multor iconuri care au performat sau au câștigat premii în cadrul Galei de-a lungul anilor, potrivit unui comunicat difuzat de MTV.

Designerii vor reinterpreta outfit-urile memorabile de pe scena și covorul roșu VMA, astfel că fanii se pot aștepta să revadă costumele purtate de Britney Spears, Lil’ Kim sau Lady Gaga de-a lungul anilor.

Prezentarea de modă de la Gala VMA este realizată de MTV în colaborare cu New World New York (NWNY), o platformă de modă lansată în septembrie 2021 cu scopul de a aduce în fața publicului cei mai cool designeri emergenți. Obiectivele platformei se aliniază cu cele ale MTV, acelea de a rupe granițele imaginației, de a re-contextualiza moda și de a influența cultura.

De asemenea, MTV colaborează cu 9/11 Day (https://www.911day.org/), organizația nonprofit care a inițiat și coordonează National Day of Service and Remembrance din 11 septembrie, pentru o serie de activități care se vor desfășura în preajma galei VMA. Toate acțiunile au drept scop conștientizarea și comemorarea a 20 de ani de la tragedia din 11 septembrie 2001. Mai multe detalii vor fi anunțate în curând.

Protagonistul concertului Galei VMA, Justin Bieber, continuă să domine topurile și în 2021, superstarul mondial ajungând pe locul 1 în Billboard Hot 100 pentru a doua oară în opt luni, cu colaborarea sa alături de The Kid Laroi, „Stay”.

Cel de-al optulea single al lui Justin, „Stay”, a făcut istorie, Bieber devenind cel mai tânăr artist solo care a ajuns la 100 de hituri în top. Mai mult, hit-ul său răsplătit cu distincția Discul de Platină „Peaches” a debutat pe locul 1 în Billboard Hot 100 și a fost numărul 1 atât în ​​top 40, cât și în topurile Rhythmic Airplay. „Peaches” - cu peste 1,5 miliarde de fluxuri în întreaga lume - este cel mai recent single de pe albumul Justice, al optulea său album care a debutat direct pe locul 1 în Billboard 200.

Cu peste 75 de miliarde de descărcări ale melodiilor sale și peste 70 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Justin este în prezent unul dintre cei mai mari artiști din lume. Bieber este artistul # 1 de pe YouTube cu peste 60 de milioane de abonați în întreaga lume și este artistul # 1 de pe Spotify la nivel mondial, cu peste 75 de milioane de ascultători lunari.

MTV publică ultimele noutăți pe rețelele de Social Media despre #VMAs cu tag-urile @MTV și @VMAs.

MTV Entertainment Group ajunge la peste 1,4 miliarde de tineri din întreaga lume prin intermediul platformelor de streaming, sociale și liniare din 180 de țări și are peste 725 de milioane fani pe rețelele de social media - făcându-l una dintre cele mai importante companii de media pentru tineret din lume. Conectându-se cu publicul său prin nouă mărci emblematice, inclusiv MTV, Comedy Central, VH1, CMT, Pop, Logo, Smithsonian, Paramount Net și TV Land, MTV Entertainment Studios produce serii premiate, filme și filme documentare.

BSE Global administrează și operează Barclays Center, Brooklyn Nets, echipa sa din Liga G NBA, Long Island Nets și NetsGC, afiliat NBA 2K League. Compania include, de asemenea, New York Liberty, de la WNBA. Prin programare, marketing, vânzări și operațiuni, ESB oferă conținut și experiențe dinamice pentru public.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL