×

Revista presei -- Data și ora publicării: 08.09.2021 15:24:36

REVISTA PRESEI / 8 sep 2021 /



...
Australian Open se vede la Eurosport până în 2031
Alexandra Dimitriu, Publicis România: „Publicul mare consumator de TV tinde să fie un public mai îmbătrânit”
Aplicația Google Pay se lansează în România
Microsoft a cumpărat un startup australian de editare video
Când ajunge Dune în cinematografele din România – OFICIAL
Apple ar putea lansa noile iPhone-uri pe 14 septembrie
HBO Max ajunge şi în ţara noastră. Va înlocui HBO GO. Vine şi noul serial din lumea Game of Thrones
Un fost „leu” de la Pro TV şi-a lansat o emisiune de interviuri. La pachet cu o platformă online
AUDIENŢE. Las Fierbinţi, „motorul” de rating pentru Pro TV. Cum a debutat emisiunea Căsătoriţi pe nevăzute?
Ce radiouri ascultă tinerii? ZU e primul în Bucureşti, Kiss FM domină în ţară şi la oraşe
Fosta şefă a CNA boicotează amenzile pentru România TV şi Antena 3. Subiectul? Clotilde Armand şi „voturile furate”
Preţul cel bun sau Ce spun românii? Noul show al Antenei 1, debut cu dreptul în ţară. Nu i-a ţinut piept lui Cabral la oraşe şi la tineri
S-a scumpit AntenaPlay. Costă cât Netflix
BBC PREGĂTEȘTE UN SERIAL DUPĂ „PACIENTUL ENGLEZ”. CE VA FI DIFERIT FAȚĂ DE FILM
SEZONUL 2 DIN „PEDAGOGUL” ȘI SERIALUL „ZEROZEROZERO”, NOUTĂȚILE LUNII SEPTEMBRIE LA FOCUS SAT TV
Maraton cu filme de acţiune, în primul weekend din octombrie la TNT
Intel va investi 80 de miliarde de euro pentru a creşte capacitatea de producţie de cipuri a UE
Registrul Comerțului va avea un nou sistem IT. Licitația - aproape 140 milioane lei
Academia SRI anulează o licitație pentru proiectul privind centrul de inovare în domeniul intelligence-ului
Cu ce se laudă la final de mandat Ciprian Teleman, ministrul inexistent al Cercetării

...
Australian Open se vede la Eurosport până în 2031
Discovery Sports a anunțat la 7 septembrie că a ajuns la un acord cu Tennis Australia pentru a transmite Australian Open în direct și exclusiv la nivel paneuropean până în 2031. Acordul pe termen lung intră în vigoare în 2022 și include toate drepturile liniare și digitale. Parteneriatul se va extinde astfel la peste 30 de ani, după ce Eurosport a difuzat pentru prima dată Australian Open în 1995, informează Media Expres. Ca parte a acordului pe următorii 10 ani, Discovery va folosi televiziunile, platformele și brandurile sale globale, inclusiv Eurosport și platformele sale de streaming pentru a prezenta Australian Open unui public din ce în ce mai mare. Pe lângă etalarea tenisului de clasă mondială, Discovery va colabora cu Tennis Australia pentru a crea o gamă largă de conținut de lifestyle și divertisment care va urmări povești din turneu și care va permite telespectatorilor să descopere cât mai mult din culisele acestui sport, notează Media Expres. Eurosport va deține, de asemenea, drepturi exclusive la nivel paneuropean pentru competiții premergătoare Australian Open, precum turneul ATP Adelaide International, care oferă jucătorilor un prilej excelent de antrenament înaintea Grand Slam-ului de la Melbourne. Andrew Georgiou, Președinte al divizei Sport, Discovery, a declarat: „Suntem încântați să colaborăm cu Tennis Australia și să consolidăm parteneriatul pentru acest eveniment, considerat una dintre bijuteriile sezonului de tenis. Avem un istoric incredibil în a oferi conținut de tenis de top pentru publicul care se bucură de evenimentele de Grand Slam pe platformele noastre și în a da viață tuturor poveștilor care contează, atat din teren cat și din afara acestuia, indiferent de platforma pe care oamenii aleg să urmărească turneul. Extinderea pe termen lung a parteneriatului nostru cu Australian Open este dovada faptului că putem duce acest proiect și mai departe. Varietatea canalelor TV, a platformelor și brandurilor globale Discovery îmbinate cu parteneriatul cu Tennis Australia ne vor permite să ajungem la un public nou, construind conținut în jurul unor povești noi și diferite”. În România, turneul australian, la care Simona Halep a ajuns în finală în 2018, va fi transmis pe Eurosport și Eurosport Player.
https://www.forbes.ro/australian-open-se-vede-la-eurosport-pana-2031-229540

Alexandra Dimitriu, Publicis România: „Publicul mare consumator de TV tinde să fie un public mai îmbătrânit”
Anul 2020 nu a fost atât de traumatizat precum se credea inițial, având în vedere un trimestru unu foarte bun, un trimestru trei foarte aproape de normal și un trimestru patru extraordinar de bun, declară Alexandra Dimitriu, Chief Media Officer în cadrul Publicis România. „Singura perioadă traumatizantă din 2020 a fost în realitate trimestrul doi, imediat după lockdown, mai exact aprilie-mai. A fost o perioadă destul de dificilă, cu mulți clienți care au stopat comunicarea pentru o perioadă de timp. Probabil că nici cele mai fericite estimări din aprilie-mai nu s-au apropiat de realitatea din 2020.” Pe scurt, anul 2020 s-a închis cu o descreștere nesemnificativă față de anul precedent spune aceasta. În ceea ce privește perspectivele pentru anul 2021, Alexandra Dimitriu prevede o creștere de aproximativ 10%, ceea ce reprezintă rata normală de creștere a investițiilor din ultimul timp în piața de media. „Simt că revenim pe traiectoria normală de creștere a investițiilor media. Dacă această previziune se îndeplinește, va însemna că anul 2021 va fi acela în care se va depăși valoarea de 500 de milioane de euro în acest domeniu.”
https://www.forbes.ro/alexandra-dimitriu-publicis-romania-publicul-mare-consumator-de-tv-tinde-sa-fie-un-public-mai-imbatranit-229462

Aplicația Google Pay se lansează în România
Începând de astăzi, aplicația Google Pay este disponibilă în România. Până în prezent, soluția Google Pay era disponibilă în țara noastră prin intermediul aplicațiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăți electronice. Aplicația Google Pay va putea fi folosită de toți utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăți contactless sau online, într-un mod simplu și sigur. Aplicația Google Pay oferă un mod rapid de a plăti în magazine și protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate. Mai mult, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare și a cardurilor de loialitate. De asemenea, odată cu disponibilitatea aplicației devine disponibil și suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă. Disponibilă în prezent în peste 30 de țări în toată lumea, aplicația Google Pay oferă plăți sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri. De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real. Dacă telefonul este pierdut sau furat, deținătorul poate să-l blocheze sau să-l șteargă folosind funcția „Găsește-mi dispozitivul”. Astfel de funcționalități ajută la păstrarea în siguranță a informațiilor sensibile.
https://www.stiripesurse.ro/aplicatia-google-pay-se-lanseaza-in-romania_1983399.html

Microsoft a cumpărat un startup australian de editare video
Microsoft a anunțat că a cumpărat Clipchamp, un startup de creare și editare video, fondat în Brisbane, Australia, în 2013, de un grup de IT-iști, foști angajați ai SAP, unul dintre producătorii mondiali de software pentru gestionarea proceselor de afaceri. Microsoft nu a dezvăluit valoarea achiziției, însă startup-ul australian, care oferă servicii software de editare video direct în browser, a atras până în prezent finanțări de 15,3 milioane de dolari, conform Crunchbase. Achiziția va permite gigantului tech să își întărească, astfel, pachetul Office 365.
https://www.startupcafe.ro/afaceri/microsoft-startup-australian-editare-video.htm

Când ajunge Dune în cinematografele din România – OFICIAL
„Dune”, adaptarea romanului cu același nume al autorului science fiction Frank Herbert și cel mai așteptat film al anului, va ajunge în cinematografele din România începând de luna viitoare, după cum a aflat HotNews.ro. În urma speculațiilor apărute privind data de lansare a Dune în România, ținând cont că în numeroase state europene acesta va putea fi văzut în cinematografe înainte de data oficială de lansare din Statele Unite, HOTNEWS.RO a obținut confirmarea de la Vertical Entertainment, compania care va distribui filmul la noi în țară, că lungmetrajul regizat de Denis Villeneuve o să apară și la noi în aceeași dată ca în SUA: pe 22 octombrie. Dune a primit o ovație de 8 minute la Festivalul Internațional de Film de la Veneția unde a fost difuzat în premieră pe 3 septembrie. În anumite cinematografe din România acesta va putea fi văzut în avanpremieră cu două zile înainte de data de lansare oficială, adică pe 20 octombrie.
https://www.hotnews.ro/stiri-film-25025511-cand-vom-putea-vedea-dune-cinematografele-din-romania-oficial-22-octombrie.htm

Apple ar putea lansa noile iPhone-uri pe 14 septembrie
Apple va organiza pe 14 septembrie tradiționalul său eveniment de presă de la începutul toamnei, iar cele mai așteptate produse ce ar putea fi prezentate sunt noile iPhone-uri. Însă, dacă se va repeta organizarea din 2020, Apple va prezenta iPhone 13 probabil luna viitoare, iar pe 14 septembrie ar putea da detalii despre noua generație Apple Watch. Presa de specialitate este împărțită în ceea ce privește noutățile ce vor fi arătate săptămâna viitoare. Evenimentul Apple va fi unul online, se va numi California streaming și va avea loc de la ora României 20.00, pe 14 septembrie. Despre noile iPhone-uri s-a scris că vor avea camere foto mai bune, rate de refresh ridicate, procesoare mai puternice și mod night vision îmbunătățit. Dimensiunile ecranelor vor fi similare cu iPhone 12.
https://economie.hotnews.ro/stiri-it-25025473-apple-putea-lansa-noile-iphone-uri-14-septembrie.htm

HBO Max ajunge şi în ţara noastră. Va înlocui HBO GO. Vine şi noul serial din lumea Game of Thrones
HBO Max ajunge şi în România. Anul viitor este programată intrarea serviciului de streaming pe piaţa de la noi, anunţă oficialii HBO. Va înlocui HBO GO, după cum au confirmat oficialii HBO pentru Paginademedia.ro. Pe lângă titlurile mari ale HBO, oficialii companiei anunţă şi noul serial din universul Game of Thrones - Casa Dragonului. Lansarea sa ar trebui să aibă loc tot în 2022. În clipul care anunţă venirea HBO Max şi în România, se anunţă şi o parte din titlurile pe care le va găzdui şi care, în prezent se regăsesc pe HBO GO.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/hbo-max-in-romania-cand-20387521

Un fost „leu” de la Pro TV şi-a lansat o emisiune de interviuri. La pachet cu o platformă online
Interviuri despre afaceri. Un fost „leu” de la Pro TV şi-a lansat o emisiune de interviuri, la pachet cu o platformă online. Este vorba despre antreprenorul Cristian Oneţiu, fost investitor în primul sezon de Imperiul Leilor la Pro TV. Cofondatorul companiei „Life Care” anunţă o serie de interviuri cu antreprenori. Discuţiile sunt disponibile săptămânal pe platforma online Scale-UP TV. Primele şase episoade sunt gratuite. Ideea interviurilor a plecat de la programul pentru antreprenori al lui Oneţiu - Scale-UP 1000 (prin care îi ajută pe aceştia să îşi crească afacere).
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/cristian-onetiu-interviuri-afaceri-20387461

AUDIENŢE. Las Fierbinţi, „motorul” de rating pentru Pro TV. Cum a debutat emisiunea Căsătoriţi pe nevăzute?
AUDIENŢE. Seara de marţi a debutat cu o nouă producţie pe Pro TV: Căsătoriţi pe nevăzute. Dating show-ul a prins doar la tineri, nu şi în ţară şi la oraşe. Las Fierbinţi rămâne, în schimb, „motorul” de rating pentru Pro TV. Detalii, în continuare: Pro TV a fost liderul de marţi în prima parte a serii. Al doilea episod al sezonului 19 din Las Fierbinţi a pus Postul din Pache Protopopescu pe primul loc pe toate segmentele de public. Cifrele au fost asemănătoare cu cele de luni în ţară: peste 1,9 milioane de telespectatori. Situaţia s-a schimbat când a început Căsătoriţi pe nevăzute. Dating show-ul a prins doar la tineri, nu şi în ţară şi la oraşe, acolo unde Pro TV a fost pe locul secund. Serialul turcesc Doctorul Minune era cel mai urmărit program al serii, pe intervalul Căsătoriţi pe nevăzute.
https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/audiente-las-fierbinti-casatoriti-pe-nevazute-7-septembrie-2021-20387372

Ce radiouri ascultă tinerii? ZU e primul în Bucureşti, Kiss FM domină în ţară şi la oraşe
AUDIENŢE RADIO 2021 | VARĂ - COMERCIAL. Ce radiouri au ascultat tinerii în această vară? În Bucureşti, Radio ZU a rămas pe primul loc pe publicul comercial, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut, iar în ţară şi la oraşe Kiss FM a fost cel mai ascultat în rândul tinerilor. Pe publicul comercial (adică între 18 şi 49 de ani), Radio ZU are Capitala, chiar dacă este o uşoară scădere, ca număr de ascultători, faţă de 2020. Kiss FM, în schimb, câştigă peste 100.000 de ascultători tineri şi trece peste Rock FM şi Europa FM.
https://www.paginademedia.ro/audiente-radio/audiente-radio-comercial-vara-2021-20386654

Fosta şefă a CNA boicotează amenzile pentru România TV şi Antena 3. Subiectul? Clotilde Armand şi „voturile furate”
Ziua amânărilor la CNA. O zi lungă în care fosta şefă a forului - Monica Gubernat - a blocat votul pentru amenzi împotriva România TV şi Antena 3. Fosta şefă a CNA putea să voteze „contra", dar a ales să se retragă complet, boicotând astfel o decizie a Consiliului. Forul a amânat voturile pentru amenzi în mai multe speţe, cele mai importante fiind legate felul în care au tratat România TV şi Antena subiectul Clotilde Armand şi presupusele „voturi furate” în noaptea alegerilor pentru Locale. Monica Gubernat a ales să nu participe deloc la vot în cele două cazuri, astfel că CNA nu a putut să ia nicio decizie (şi au fost şi propuneri de 200.000 de lei amendă pentru România TV).
https://www.paginademedia.ro/cna/boicot-vot-cna-20386684

Preţul cel bun sau Ce spun românii? Noul show al Antenei 1, debut cu dreptul în ţară. Nu i-a ţinut piept lui Cabral la oraşe şi la tineri
AUDIENŢE. La ce s-au uitat românii, ieri? La Cabral sau la noua emisiune a Antenei 1 - Preţul cel bun? Noul show cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu a fost lider doar în ţară, dar a fost sub Ce spun românii la oraşe şi la tineri. Diferenţa dintre cele două emisiuni nu a fost mare, în ora în care s-au intersectat. Reamintim că ieri a fost debutul noii emisiuni de la Antena 1, făcută după formatul The Price is Right, care se vrea un concurent pentru „Ce spun românii”, cu Cabral, de la Pro TV.
https://www.paginademedia.ro/audiente-tv/pretul-corect-audiente-prima-editie-20386417

S-a scumpit AntenaPlay. Costă cât Netflix
MODIFICARE DE PREŢ. AntenaPlay şi-a dublat preţul. Platforma cu emisiunile Antenelor costă acum cât un abonament de bază la Netflix. Mai exact, de la 1 septembrie costul unui abonament nu mai e 4 euro, ci 8 euro.
„De la 1 Septembrie 2021 preţul abonamentului lunar AntenaPlay va fi de 7.99 euro (TVA inclus)*. Acest update vine pentru a-ţi putea oferi şi mai mult conţinut de calitate, original şi exclusive, dar şi cea mai bună experienţă de vizionare”, scrie site-ul antenaplay.ro. Site-ul mai notează că plata se face în lei. Practic, preţul unui abonament AntenaPlay este acum 39 de lei. Ultima scumpire AntenaPlay a avut loc în februarie 2020, când a crescut de la 10 la 20 de lei.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/cat-costa-antena-play-2021-20386293

BBC PREGĂTEȘTE UN SERIAL DUPĂ „PACIENTUL ENGLEZ”. CE VA FI DIFERIT FAȚĂ DE FILM
Celebrul roman al lui Michael Ondaatje „Pacientul englez”, ecranizat în filmul omonim multipremiat, cu povestea sa intensă de dragoste, pe fundalul războiului și al deșertului, va deveni un serial BBC, scrie deadline.com. „Pacientul englez” / „The English Patient” (1996), celebra ecranizare după romanul omonim al lui Michael Ondaatje regizată de Anthony Mingella, a primit, în 1997, 9 premii Oscar (inclusiv pentru cel mai bun film, cea mai bună regie și pentru coloana sonoră compusă de Gabriel Yared), 2 Globuri de Aur, 6 premii BAFTA și numeroase alte nominalizări și a devenit un notabil succes de public.
https://www.tvmania.ro/serial-bbc-pacientul-englez-308701

SEZONUL 2 DIN „PEDAGOGUL” ȘI SERIALUL „ZEROZEROZERO”, NOUTĂȚILE LUNII SEPTEMBRIE LA FOCUS SAT TV
Focus Sat TV continuă și în luna septembrie difuzarea serialelor europene multipremiate distribuite de Canal+. Premierele lunii, difuzate în serile de luni și joi, sunt sezonul doi din Pedagogul și serialul ZeroZeroZero. Din 9 septembrie, de la 21:30, la Focus Sat TV, ne întoarcem la școală cu sezonul doi al serialului Pedagogul (The Teach), difuzat în premieră în România, care scoate o foaie de hârtie și așterne povestea unui nou sistem educațional corupt și bolnav, aflat în nevoie de o lecție din partea profesorului Paweł Zawadzki. După primul sezon care a doborât recordul de urmărire pe Canal+ Polonia, premiat cu două premii importante ale Academiei Poloneze de Film, apreciatul serial thriller Pedagogul revine cu unul nou, de opt episoade, în regia lui Lukasz Palkowski (Gods, Rezerwat) și Maciej Bochniak (Disco Polo).
https://www.tvmania.ro/sezonul-2-din-pedagogul-si-serialul-zerozerozero-noutatile-lunii-septembrie-la-focus-sat-tv-308716

Maraton cu filme de acţiune, în primul weekend din octombrie la TNT
Cinci filme de acţiune, aventuri amuzante pentru întreaga familie şi western-uri fantasy şi dramatice, vor fi difuzate de postul TNT în primul weekend al lunii octombrie, se arată într-un comunicat remis News.ro. Maratonul de acţiune va începe pe 2 octombrie, înainte de prânz, cu o comedie. „Ninja în vacanţă/ 3 Ninjas: Knuckle Up” (SUA, 1995), regizată de Sang-ok Shin, va fi difuzată de la ora 11:10. Filmul îi are în centru pe Rocky, Colt şi Tum Tum, care pornesc într-o aventură interesantă pentru întreaga familie. Eroii se unesc pentru a lupta împotriva unei organizaţii cu rele intenţii, se confruntă cu o gaşcă de motociclişti şi totul cu ajutorul artelor marţiale.
https://www.news.ro/entertainment/maraton-cu-filme-de-actiune-in-primul-weekend-din-octombrie-la-tnt-1922400708232021090920387199

Intel va investi 80 de miliarde de euro pentru a creşte capacitatea de producţie de cipuri a UE
Grupul american Intel Corp a anunţat marţi că ar putea investi până la 80 de miliarde de euro în Europa în următorul deceniu, pentru a creşte capacităţile de producţie de cipuri ale regiunii, transmite Reuters. De asemenea, directorul general de la Intel, Pat Gelsinger a spus că, până la finele acestui an, grupul va anunţa locul unde vor fi amplasate două noi uzine europene pentru producţia de cipuri. În prezent există speculaţii cu privire la posibilele locaţii, cel mai probabil în Germania şi Franţa, dar în cursă este şi Polonia, ţară unde Intel are deja o prezenţă. Prezent la salonul auto de la München, Pat Gelsinger a spus că obiectivul Intel este „un proiect total de 80 de miliarde de euro pe parcursul următorului deceniu care să fie un catalizator pentru industria semiconductorilor un catalizator pentru întreaga industrie a tehnologiei”.
https://www.economica.net/intel-va-investi-80-de-miliarde-de-euro-pentru-a-creste-capacitatea-de-productie-de-cipuri-a-ue_530539.html

Registrul Comerțului va avea un nou sistem IT. Licitația - aproape 140 milioane lei
Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) a inițiat o licitație estimată la 138,44 milioane de lei, fără TVA, pentru achiziționarea și punerea în funcțiune a unui sistem IT, demers prin care instituția urmărește modernizarea serviciilor de e-guvernare din responsabilitatea ONRC având la baza evenimentele de viață și migrarea datelor existente în cadrul noului sistem. Proiectul va fi finanțat din fondurile instituției și va avea o durată de doi ani și două luni de la data atribuirii contractului. "Dezvoltarea sistemului electronic integrat presupune realizare amenajare spatii tehnice, livrare și instalare infrastructură hardware, livrare și instalare infrastructură software, analiză, proiectare, dezvoltare, migrare date, servicii de testare software, acceptanță și trecere în producție sistem informatic, servicii de instruire și suport tehnic/stabilizare", se arată în caietul de sarcini al procedurii de atribuire.
https://www.profit.ro/stiri/registrul-comertului-va-avea-un-nou-sistem-it-licitatia-aproape-140-milioane-lei-20386082

Academia SRI anulează o licitație pentru proiectul privind centrul de inovare în domeniul intelligence-ului
Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul", structură din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI), a anulat o licitație pentru aplicații software destinate realizării proiectului "Construirea unei infrastructuri performante de cercetare - dezvoltare - inovare în domeniul sistemelor de intelligence pentru securitate - Inteligent". Cu o durată de 45 de zile, contractul a fost estimat la 4,61 milioane de lei, fără TVA. Procedura a fost anulată cu o zi înainte de termenul limită de depunere a ofertelor, 3 septembrie. "Aceasta procedură a fost anulată automat la anularea ultimului lot", scrie în anunț. Potrivit datelor din caietul de sarcini, proiectul urmărea dezvoltarea unui centru ca hub de invovare în domeniul intelligence-ului și securității, cât și diseminarea rezultatelor de cercetare ale acestuia.
https://www.profit.ro/stiri/academia-sri-anuleaza-o-licitatie-pentru-proiectul-privind-centrul-de-inovare-in-domeniul-intelligence-ului-20385474

Cu ce se laudă la final de mandat Ciprian Teleman, ministrul inexistent al Cercetării
Ministrul demisionar al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ciprian Teleman, și-a prezentat luni bilanțul mandatului său. Acesta nu a organizat o conferință de presă, ci doar o transmisiune pe Facebook. Ciprian Teleman a trecut în revistă principalele realizări în cele patru "arii cheie" - cercetare, inovare, comunicaţii şi digitalizare - amintind progresele realizate în aceste domenii pe perioada mandatului său. "Acest bilanţ e legat de un context sau de un moment dificil pentru România. Suntem încă în pandemie. Speranţele oamenilor se îndreaptă spre depăşirea acestei perioade şi iată că traversăm şi o criză politică. (...) Am început cu o viziune care a urmărit două planuri. În primul rând, crearea unei instituţii a statului român independentă de demnitari. Asta înseamnă o instituţie în care oamenii să fie desemnaţi pe posturi prin concursuri, în aşa fel încât să simtă acest sentiment de siguranţă şi în acest fel să îşi poată desfăşura activitatea aşa cum trebuie", a susținut, ca aspect general, Ciprian Teleman. Ministrul Cercetării a vorbit despre crearea unei instituţii moderne, unei instituţii a viitorului, pentru că cercetarea, inovarea, digitalizarea sunt condiţia pentru ca România să se modernizeze".
https://newsweek.ro/actualitate/cu-ce-se-lauda-la-final-de-mandat-ciprian-teleman-ministrul-inexistent-al-cercetarii
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL