×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.10.2021 11:57:55

DIVA devine televiziunea filmelor de Crăciun din 24 octombrie



București (MEDIA EXPRES) / 19 oct 2021 / DIVA va difuza din 24 octombrie o feerie de iarnă, un program care aduce un cadou pentru fiecare telespectator și filme pentru visătorii de toate vârstele, cu sloganul „DIVA Locul filmelor de Crăciun”, cu filme în fiecare zi, întreaga zi, și cu premiere marțea și vinerea, de la 20:00 și duminica de la 16:00, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

Duminică, 24 octombrie sunt programate două filme în premieră: „Un Crăciun sub stele” (Christmas by Starlight, 2020) de la ora 16:00. Filmul începe când avocata Annie Park (Kimberley Sustad) face un pact cu dezvoltatorul William Holt (Paul Campbell) pentru a salva cafeneau Starlight. Niciunul dintre ei nu se așteaptă să găsească mult mai mult în această colaborare ce debutează ca o relație strict profesională.

„Un Crăciun regal” (One Royal Holiday, 2020) și aduce un strop de magie de la ora 18:00. Ce faci când o mamă și un fiu îți bat la ușă în timpul unui viscol? Îi primești în casă la adăpst. Dar ce faci când afli că cei doi fac parte din familia regală? Ei bine, Anna Jordan (Laura Osnes) le arată cum sărbătorește comunitatea sa Crăciunul și speră să îi impresioneze pe Prințul James Galant (Aaron Tveit) și pe mama sa, Regina Gabriella Galant (Victoria Clark).

Marți, 26 octombrie, de la ora 20:00, Charles Whitley (Ryan Paevey) află cum arată „Un Crăciun în viitor” (A Timeless Christmas, 2020) pentru că el călătorește din 1903 în 2020 și descoperă un Crăciun din secolul 21 alături de Megan (Erin Cahill).

DIVA difuzează filmul „Crăciun la castel” (Chateau Christmas, 2020) vineri, 29 octombrie, de la ora 20:00. La insistența prietenului său, Jackson (Luke Macfarlane), celebra pianistă Margot Hammond (Merritt Patterson) acceptă să susțină recitalul de Crăciun la Castelul Neuhaus. Și astfel, pe note calde, povestea lor de prietenie se transformă.

„Crăciun în munții Blue Ridge” (Blue Ridge Mountain Christmas/ Christmas Bride, 2019) este difuzat la DIVA pe 31 octombrie, la ora 16:00. Willow (interpretată de îndrăgita actriță Rachael Leigh Cook) organizează nunta surorii ei la un han, unde trebuie să colaboreze cu atrăgătorul David Lyndon (Benjamin Ayres), actualul proprietar și tată singur. Chiar dacă predicțiile pentru afacerea lui nu sunt cele mai optimiste, este clar că aceasta nu este ultima nuntă pe care bătrânul han o va găzdui.

Odată cu acest grupaj de filme, televiziunea DIVA îmbracă haine festive și are în acest sezon o grafică și o siglă de sărbătoare în ton cu sloganul: „DIVA | Unde sărbătorim Crăciunul”.

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer, una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizează conţinut şi branduri de calitate pentru peste 160 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Oferind o gamă completă de experiențe de divertisment publicului local din întreaga lume, portofoliul de branduri tv unice include UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks. Universal+ (serviciu hibrid linear și non-linear) este platforma agregator a brandurilor grupului și oferă abonaților programe live dar și conținut extins de tip VOD, inclusiv premiere în teritoriu și serii complete, disponibile toate într-un singur loc. Portofoliul NBCU direct-to-consumer dedicat țărilor din afara US include hayu, un serviciu SVOD cu conținut de tip reality, disponibil în 27 de teritorii, inclusiv UK, Canada, Europa și Asia Pacific, dar și Peacock pe Sky, ce urmează să fie lansat la finalul lui 2021.

NBCUniversal este una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune, deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea și un serviciu de streaming premium ad-supported. NBCUniversal este o divizie a Comcast Corporation.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL