×

Programe TV -- Data și ora publicării: 02.12.2021 15:30:30

Viasat History anunță în programul TV o cronică în trei episoade a unui an și jumătate dinaintea celui de-al Doilea Război Mondial - HITLER: CUM A ÎNCEPUT RĂZBOIUL



București (MEDIA EXPRES) / 2 dec 2021 / Hitler: Cum a început războiul are premiera la Viasat History, sâmbătă 4 decembrie, de la ora 22:00.

La 12 martie 1938, Adolf Hitler și trupele sale naziste au trecut granița germană și au invadat Austria. Acesta este momentul în care a început numărătoarea inversă până la al Doilea Război Mondial. Un război care nu ar fi avut loc fără deciziile și acțiunile lui Hitler în această perioadă crucială.

Pentru a înțelege cum s-a întâmplat, trebuie să-l înțelegem pe el. Seria documentară spune povestea acestor 18 luni, de la 12 martie 1938 până la 3 septembrie 1939, într-un mod cu adevărat nou - prin ochii lui Hitler însuși.

O echipă de tineri istorici explorează ce făcea Hitler zi de zi, săptămână de săptămână, dezvăluind modul în care acest bătăuș, amator de jocuri de noroc și manipulator viclean a adus lumea în pragul distrugerii.

Primul episod va explora începuturile lui Hitler și modul în care a devenit popular în Germania. Este o cronică despre invazia Austriei și planurile lui Hitler de a prelua toată Cehoslovacia. Episodul doi analizează manipularea de către Hitler a Marii Britanii și Franței, după invazia sa în Austria și după ce planurile sale pentru Cehoslovacia prind încet contur. Acest episod analizează îndeaproape creșterea antisemitismului în Germania și Kristallnacht – Noaptea de Cristal, care a început Holocaustul.

Până la episodul trei, lumea a înțeles amenințarea pe care o reprezentau Hitler și partidul nazist. Hitler pusese acum ochii pe Polonia, o țară vastă pe care o considera pregătită pentru expansiunea germană. În speranța că va ține Franța și Marea Britanie departe de planurile sale de a invada Polonia, Hitler a format o alianță cu Uniunea Sovietică. Dar francezii și britanicii anunță totuși că vor fi alături de Polonia, lucru care nu l-a descurajat pe Hitler. A invadat Polonia, declanșând astfel cel al Doilea Război Mondial și cufundând lumea în război.

Printre istoricii care își oferă expertiza în acest program documentar sunt profesorul Saul David de la Universitatea din Buckingham, Lisa Pine, profesor asociat la Universitatea London South Bank și Dr. Paul Moore de la Universitatea din Leicester. De asemenea, ne ajută să înțelegem lucrurile și prezentatorul și scriitorul James Holland, autorul cărții „Războiul în vest”, precum și profesorul Frank Mcdonough, autorul cărții „Anul Hitler”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL