×


Programe TV -- Data și ora publicării: 20.04.2022 12:31:31

DIVA difuzează în premieră în România serialul “MAGNUM, detectiv particular”București (MEDIA EXPRES) / 20 apr 2022 / DIVA difuzează „Magnum, detectiv particular” (Magnum P.I., 2018), în premieră în România, începând de luni, 25 aprilie, cu episoade noi de luni până vineri, de la ora 20:00.

Peter M. Lenkov, producătorul serialului "Hawaii 5.0", aduce în atenția publicului un alt serial plasat și filmat în Hawaii, cu o distribuție impresionantă formată din Jay Hernandez ("Bad Moms", "Hostel"), Perdita Weeks ("Tudors", "As Above", "So Below"), Zachary Knighton ("Happy Endings"), Stephen Hill ("Blue Bloods") și Tim Kang ("The Mentalist").

Thomas Magnum (Jay Hernandez), fost militar în trupele navale de elită, devine detectiv particular în Hawaii unde este angajat consultant de securitate pentru un scriitor. Se mută în Hawaii unde beneficiază, pe lângă frumusețea exoticei insule, de toate facilitățile pe care angajatorul său i le oferă, inclusiv o mașină Ferrari.

Cu toate acestea, personajul său este uneori deranjat de îngrijitoarea moșiei, pe nume Juliet Higgins (Perdita Weeks) și de cei doi câini răutăcioși ai acesteia, Zeus și Apollo.

Magnum lucrează ca detectiv privat ajutat de cei 2 cei mai buni prieteni ai săi din armată: Orville „Rick” Wright (Zachary Knighton), conectat cu mulți oameni importanți din Hawaii, și proprietarul de elicopter, Theodore „TC” Calvin (Stephen Hill).

Investigațiile creează uneori stări conflictuale între Magnum și detectivul din poliție Katsumoto (Tim Kang), căruia nu-i place stilul lui de lucru.

"Magnum P.I." este un remake al serialului cu același nume din 1980, în care rolul principal a fost interpretat de legendarul Tom Selleck.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL