×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 03.05.2022 11:48:04

Focus Sat promovează platforma de distribuție TV și Video On Demand online



București (MEDIA EXPRES) / 3 mai 2022 / Focus Sat a lansat o campanie de promovare prin care subliniază că aplicația Focus Sat oferă acces la peste 100 de televiziuni lineare online și o bibliotecă de conținut video on demand, ce pot fi urmărite de pe orice dispozitiv smart, oricând și de oriunde în toată Uniunea Europeană.

Focus Sat App are o perioadă de testare gratuită de 7 zile și permite conectarea simultană a 3 dispozitive smart (laptop, computer, telefon, TV sau tabletă, care au conexiune la internet).

Focus Sat App este compatibilă cu o varietate mare de sisteme de operare pentru dispozitive mobile sau TV Smart și permite urmărirea programelor difuzate cu până la 7 zile în urmă, pentru 40 de televiziuni care au funcția de Restart și Replay pentru conținutul TV live.

Accesul la conținutul TV se face prin intermediul pachetelor online Play TV și Play TV Extra, ultimul incluzând HBO Max, AntenaPLAY, FilmBox+ și National Geographic. Din grila Play TV lipsesc în mod semnificativ televiziunile din grupul Discovery-Eurosport și Digi 24 care aparține RCS & RDS.

În bibliotecă VOD sunt disponibile sezoane complete ale unor seriale europene produse de Canal+ Original care nu se mai pot vedea în altă parte în România, precum „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”, „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran” dar și numeroase filme, documentare și programe pentru copii.

Abonamentele la Play TV costă 32 lei pe lună iar Play TV Extra 63 de lei.

Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, din anul 2004, iar aplicația Focus Sat a fost lansată după preluarea companiei de către M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, pachetul de produse de distribuție de televiziuni și conținut având în prezent brand line-ul „Aici ne întâlnim”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL