×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 06.05.2022 11:16:44

Teleste la ANGA COM 2022 – Teleste oferă operatorilor echipamente pentru 10G prin cablu coaxial



București (MEDIA EXPRES) / 6 mai 2022 / Teleste își va prezenta dispozitivele cu acces distribuit la ANGA COM 2022 în perioada 10-12 mai la Koln, în Germania. Portofoliul de echipamente este descris de producător ca fiind complet interoperabil în industrie și oferă operatorilor un pas eficient către viteze de bandă largă de 10 Gbps prin cablurile coaxiale existente.

În 2021, industria de cablu a realizat primele implementări comerciale ale arhitecturii de acces distribuit (DAA). Teleste a lucrat intens pentru a asigura investițiile sigure ale operatorilor în tehnologie, iar acum amplifică implementările de dispozitive cu acces distribuit. Tehnologia este gata pentru interoperabilitate la nivel de industrie și implementările pe scară largă.

Ce beneficii pot obține operatorii prin descentralizarea rețelelor și prin adoptarea tehnologiei de acces distribuit? Experții Teleste pentru rețele în bandă largă vor fi prezenți la ANGA COM 2022 pentru a prezenta datele tehnice ale sistemelor DAA, la standul C12 din Sala 8.

„Mulți operatori din Europa au început lansarea arhitecturii de acces distribuit, în timp ce mulți încă lucrează la pregătirea pentru a implementa rețele de acces bazate pe DAA. Continuăm să susținem baza noastră largă de clienți în călătoria lor către construirea acestor rețele pregătite pentru viitor, cu implementări în continuă accelerare în 2022”, a explicat Olli Leppänen, vicepreședinte pentru businessul de echipamente cu acces distribuit la Teleste.

„În timp ce Arhitectura de Acces Distribuit bazată pe Remote-PHY atinge apogeul perfecțiunii, industria cablului a conturat, de asemenea, foaia de parcurs DAA pentru următorul deceniu sub versiunea DOCSIS 4.0 a standardului de bandă largă prin cablu. Ne așteptăm ca operatorii să continue să investească în dezvoltarea capacității, calității și fiabilității rețelelor lor pentru a realiza viziunea industriei cu viteze de 10 Gbps și pentru a oferi consumatorilor servicii mai cuprinzătoare prin rețelele coaxiale existente.”

Pentru a garanta operatorilor investiții sigure în arhitectura de acces distribuit, Teleste s-a implicat activ în dezvoltarea la nivel de industrie a tehnologiei sub umbrela CableLabs®, implicând furnizori de bază CCAP, cum ar fi CommScope, CASA, Cisco și Harmonic. Astăzi, interoperabilitatea tehnologiei de la Teleste este testată și aprobată cu toate nucleele CCAP majore și nucleele video și susține pe deplin ecosistemele de rețea sustenabile în care concurența deschisă este încurajată și blocarea furnizorilor nu este acceptată.

De ce este util ca rețelele de cablu să treacă la arhitectura de acces distribuit astăzi?

Pe măsură ce pandemia de COVID-19 a continuat să provoace societatea, conectivitatea în bandă largă de mare viteză și-a dovedit valoarea imensă. Cu internetul de mare viteză și rețelele moderne de bandă largă, munca și serviciile de la distanță, precum și conectivitate bogată între oameni, au fost posibile chiar și în circumstanțe dificile. Pe măsură ce utilizarea internetului continuă la niveluri record, iar dependența de conectivitate crește, este util ca operatorii să investească în tehnologia de acces distribuit pentru a transmite mai multe date pe același spectru de rețea pentru a menține satisfacția clienților în timp ce se pregătesc să dezvolte o nouă lățime de bandă, în rețelele lor de cablu, în viitor.

Tehnologiile de acces distribuit au declanșat o transformare majoră de la optica analogică la Ethernet digital și transmisie bazată pe IP, care va reduce costurile operatorilor per abonat, deschizând calea pentru funcții de head-end virtualizate și accelerând convergența fix-mobil.

Teleste oferă un portofoliu integrat de produse și servicii care face posibilă construirea și conducerea unei societăți mai bune, conectată în rețea. Soluțiile Teleste sunt dedicate rețelelor de televiziune și de bandă largă, siguranței în locuri publice și ghidarea în utilizarea transportului public. Cu o experiență solidă în industrie și un impuls pentru inovații, Teleste este o companie internațională lider pentru comunicațiile în bandă largă, securitate și tehnologii informaționale și servicii conexe.

Teleste are o rețea globală de birouri și de parteneri. În 2021, vânzările nete ale Teleste au ajuns la 144 milioane de euro, compania având aproximativ 860 de angajați. Teleste este listată la bursa Nasdaq Helsinki. Pentru mai multe informații, accesați www.teleste.com și urmăriți @telestecorp pe Twitter.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL