×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.05.2022 13:49:15

EUROSPORT a anunțat mai multe meciuri și mai multă analiza de la ROLAND-GARROS 2022



București (MEDIA EXPRES) / 18 mai 2022 / Eurosport a anunțat că toate cele 886 de meciuri de la Roland-Garros sunt transmise în direct pe platformele Eurosport, iar experții Mats Wilander, John McEnroe, Barbara Schett și Alex Corretja revin pe ecrane cu transmisiuni ample și analize complete. Roland-Garros începe duminică, 22 mai.

De-a lungul celor două săptămâni ale Roland-Garros, Eurosport va fi destinația perfectă pentru fanii tenisului. Toate partidele, inclusiv calificările care se joacă în această săptămână, se pot urmări live pe platformele Eurosport.

Pe lângă meciurile celui mai așteptat turneu pe zgură al sezonului, Eurosport completează conținutul Roland-Garros cu noi formate de video-uri scurte, analize și reportaje de la fața locului și din studioul Cube, dar și cu cele mai noi știri, pe Eurosport.ro.

Scott Young, SVP Content and Production, Warner Bros. Discovery Sports Europe, a spus: „Roland-Garros nu reprezintă doar punctul culminant al sezonului de zgură, dar este crema cremelor în ceea ce privește transmisiunile de tenis ale Eurosport, cu peste 30 de ani de istorie care ne-au oferit unele dintre momentele legendare ale sportului”.

„Pentru anul 2022, echipa noastră de experți cu titluri de Grand Slam în palmares va aduce poveștile din teren pe ecrane. Fie că este prezentă la fața locului sau în studioul Cube al Eurosport, echipa noastră va aduce fanilor analize complete și îi va face să înțeleagă cel mai bine unde a fost un meci pierdut sau câștigat. Tot turneul este disponibil live și știm că va fi unul special pentru fanii din toată Europa”.

Novak Djokovic și Barbora Krejickova caută să-și apere titlurile câștigate în urmă cu un an, iar partidele de pe tablourile principale încep duminică, 22 mai, însă toată acțiunea este deja în desfășurare la Paris.

În timp ce superstaruri precum Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Iga Swiatek și Simona Halep vor intra în joc de duminică, Eurosport transmite în această săptămână turneul de calificări. Mai mult, toate competițiile de dublu și cele în scaun cu rotile sunt transmise pe platformele liniare sau digitale. Astfel, 886 de meciuri de la Roland-Garros pot fi urmărite integral pe Eurosport în Europa.

Pentru România, favoritele locale sunt Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse și Irina Begu cu meciuri transmise pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player. Irina Bara, Mihaela Buzărnescu și Marius Copil participă în turneul de calificări în această săptămână, încercând să acceadă pe tablourile principale de la Paris.

Echipa de experți de tenis a Eurosport va analiza partidele desfășurate de-a lungul turneului. Foștii jucători de top 10 mondial Barbara Schett și Tim Henman vor fi prezenți în studioul Cube din Londra, în timp ce Mats Wilander, John McEnroe și Alex Corretja vor urmări și analiza turneul de la fața locului.

Alături de aceștia Alize Lim, care după ce și-a făcut debutul în echipa Eurosport prezentând Australian Open, va fi la Paris pentru a le oferi fanilor o perspectivă asupra atmosferei din jurul orașului și a complexului de la Roland-Garros. Alize va prezenta o emisiune zilnică la ora 11:30, înaintea primelor meciuri ale zilei – Alize In Paris.

Colaborarea pe care Eurosport o are cu jucătorul norvegian Casper Ruud continuă și va oferi fanilor o privire în spatele cortinei de-a lungul turneului. Astfel, în timp ce acesta caută o primă calificare în săptămâna a doua a turneului, un nou episod din Ruud Talk va fi publicat pe platformele digitale Eurosport.

Eurosport.ro va fi site-ul care va oferi fanilor cele mai noi informații și povești de la Roland-Garros, inclusiv segmente precum Players’ Voice, My Social Network, Entourage, New Kids on the Block sau My Playlist, rezumatele celor mai importante meciuri ale turneului, reportaje și avancronici.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL