×

Programe TV -- Data și ora publicării: 24.05.2022 10:05:52

Focus Sat TV anunță premiera miniseriei Canal+ Original "Possessions" la tv și în serviciul de conținut online



București (MEDIA EXPRES) / 24 mai 2022 / Focus Sat TV a anunțat premiera miniseriei de șase episoade, producție Canal+ Original, „Posedare” ("Possessions", 2020), ce va fi difuzată de joi 26 mai, de la ora 21:30, câte două episoade, în serile de luni și joi.

Iubirea se transformă în dramă atunci când Natalie (Nadia Tereszkiewicz), o tânără de origine franceză care locuiește în Israel, este acuzată că și-a ucis soțul, Eran (Imri Biton), chiar în ziua nunții lor. Karim (Reda Kateb), atașat la consulatul francez, are sarcina de a o ajuta pe Natalie și nu poate decide dacă femeia din fața lui este vulnerabilă și pierdută sau incredibil de manipulatoare. El devine obsedat de acest mister în timp ce Esti (Noa Koler), o polițistă israeliană, și Beer-Sheva, superiorul ei de la secția de poliție, încep să investigheze cazul.

Uciderea lui Eran ridică tot felul de întrebări și declanșează un comportament ciudat din partea tuturor celor mai apropiați de Natalie. Ceea ce începe ca un caz de crimă aparent simplu devine din ce în ce mai greu de deslușit. Moartea mirelui trezește demoni, morți și vii, într-o întreagă comunitate în care toată lumea are un secret de ascuns. Stigmate, violență, crimă, forțe oculte, tradiții și ritualuri se combină și conferă o notă suprarealistă finalului.

Într-un interviu realizat de Canal+ cu actrița din rolul principal, Nadia Tereszkiewicz, aceasta a vorbit atât despre personajul interpretat de ea, Natalie, cât și de restul personajelor care construiesc povestea: „Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la acest personaj este ambiguitatea ei, este extrem de fragilă și extrem de puternică în același timp. Admir curajul ei de a căuta libertatea cu orice preț, în ciudatuturor așteptărilor celor din jur. Este un personaj memorabil și mă consider norocoasă că am avut șansa să îl interpretez. Mă simt onorată că am jucat alături de Reda Kateb și am avut parte de susținerea lui. Și personajul lui Noa Koler este remarcabil, ea joacă rolul polițistei și sensibilitatea ei conferă umanitate anchetei. Posedare este o dramă thriller, dar oscilează puternic între real și fantastic, îmi place partea de superstiții, fac parte din viața noastră.”

Producția a primit distincția pentru Cel mai bun serial francez de la Sindicatul Francez al Criticilor de Film. Regia este semnată de Thomas Vincent ( Bodyguard, Reacher, Je suis un assassin, Karnaval).

În Aplicația Focus Sat sunt disponibile în exclusivitate și alte seriale europene remarcabile, sezoane întregi din producții de succes Canal+ Original precum: „Regele Varșoviei”, „Planeta celor singuri”, „Pro și contra” (2 sezoane), „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane), „Ostatici în subteran” (2 sezoane).

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Aplicația Focus Sat poate fi testată gratuit timp de 7 zile de cei care vor să o descopere și nu se numară încă printre clienții Focus Sat.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL