×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.05.2022 11:40:16

Boomerang a anunțat premiera „Thomas și Prietenii săi: Toate motoarele pornite” luni, 30 mai de la ora 16:00



București (MEDIA EXPRES) / 27 mai 2022 / Noul serial de televiziune care reimaginează franciza clasică Thomas & Prietenii săi™, „Thomas & Prietenii săi: Toate motoarele pornite” ajunge la Boomerang, luni, 30 mai, și prezintă o nouă abordare a celebrei povești cu locomotive cu trăsături umane. O animație 2D vibrantă, cu o colecție de personaje noi și amuzante menite să inspire publicul. Serialul începe de la ora 16:00 și noile episoade vor fi difuzate zilnic, de la ora 16:00.

„Thomas & Prietenii săi: Toate motoarele pornite” este cea de-a patra adaptare majoră pentru renumitul serial animat pentru copii din istoria sa de 75 de ani. Noua serie îl urmărește pe Thomas, mai jucăuș și mai deschis ca niciodată, ca erou al propriei sale aventuri.

Thomas se străduiește să devină motorul numărul unu prin încercări și erori, în timp ce se bucură candid de faptul că este un copil. Bineînțeles, Thomas va avea în continuare prietenii alături de el în fiecare aventură.

Prezentând 26 de lecții de viață socio-emoționale, cognitive și fizice de-a lungul seriei, printre care: prietenia, principiul alternanței – pentru a înțelege importanța beneficiului sau responibiltății comune, munca în echipă, încrederea în sine și empatia, „Thomas & Prietenii săi: Toate motoarele pornite” este serialul ideal pentru a-i educa și implica totodată pe cei mici în acțiuni de responsabilizare față de cei din jur dar și față de ei înșiși, timp în care și atenția părinților este captată în egală măsură.

Boomerang este o divizie a WarnerMedia și o televiziune digitală de cablu și satelit, care oferă copiilor programe de divertisment animat clasic și contemporan. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani, oferind un amestec interesant de desene animate dedicate întregii familii, precum Scooby-Doo, Ghici Cine?!, Tom și Jerry Show, Mr. Bean (serii animate), Looney Tunes, Scooby Doo Show și Taffy. Boomerang oferă servicii localizate în întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia și este disponibil în 165 de țări și 140 milioane de case. Boomerang este o companie Warner Bros. Discovery.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie lider în domeniul media și al divertismentului, care creează și distribuie cel mai variat și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibil în peste 220 de țări și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și încântă publicul din întreaga lume prin conținutul și produsele sale emblematice, incluzând: Discovery Channel, Discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.wbd.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL