×Programe TV -- Data și ora publicării: 28.06.2022 15:12:58

Cine participă din România la târgul de programe NATPE BUDAPEST INTERNATIONAL 2022 în perioada 27-30 iunieBucurești (MEDIA EXPRES) / 27 iun 2022 / Asociația Directorilor de Programe de Televiziune din SUA (NATPE), care se prezintă drept principala asociație de afaceri la nivel global pentru producătorii de conținut, distribuitori, streameri și cumpărători de programe pentru toate platformele, a anunțat participanții la ediția NATPE Budapest 2022, care se desfășoară în perioada 27-30 iunie, la Hotelul Intercontinental din capitala Ungariei, printre care se numără 17 români, de la nouă companii de producție, distribuitori și televiziuni.

Lista Românilor înregistrați la capitolul "cumpărători" (Buyer) care permite accesul gratuit la eveniment, este formată din:

1 Dan Becerescu - Pro TV - Head of Development and Long Term Strategy
2 Sorina Big - Power House Film and Television SRL - Managing Director
3 Luminita Boerescu - Malusa Media Consulting - Manager
4 Bogdan Justin Chiritoiu - Media Entertainment Industry - Manager
5 Roxana Laura Chiritoiu - Media Entertainment Industry - Executive Director
6 Ruxandra Ion - Antena TV Group - Senior Adviser
7 Alexandra Jura - Video Intelligence - Head of Video
8 Adina Lascau - Clever Business Transilvania - Acquisitions manager
9 Simona Mazilescu - Clever Business Transilvania - Operational Manager
10 Dana Mladin - Zucchero Media - Romania - TV producer
11 Oana Nicolae - Zucchero Media - Producer
12 Bogdan Nicolescu - Zucchero Media - General Manager
13 Iulia Plesi - Pro TV SRL - Head of Acquisitions
14 Cristina Raicu - Prorom Distribution SRL - Sales Manager Romania & Bulgaria
15 Corina Sava - Zucchero Media - Executive Producer
16 Laura Stefanica - Antena TV Group - Programming & Acquisitions Manager
17 Sorina Elena Ungureanu - Zucchero Media - Content producer

JP Bommel, Președinte și CEO al NATPE, a declarat că sunt peste 550 de participanți la această ediție, după anulările edițiilor succesive timp de doi ani din cauza coronavirusului, dintre care peste 350 de cumpărători de programe și peste 200 de vânzători, în condițiile în care multe companii din est nu au putut călători până la Budapesta din cauza războiului.

Printre studiourile americane și internaționale care participă la NATPE BUDAPEST se numără A&E, Lionsgate, NBCUniversal Global Distribution și Paramount Global Content Distribution, YLE Finlanda, precum și Asociația pentru conținut din Ucraina.

NATPE BUDAPEST găzduiește o serie de pavilioane internaționale, inclusiv Pavilionul Spaniol ICEX, Pavilionul Turciei, care este susținut de Camera de Comerț din Istanbul, precum și un Pavilion dedicat Ucrainei găzduit de NATPE.

Alături de alți expozanți cu participări tradiționale la NATPE BUDAPEST, printre participanții noi se numără TVP - Televiziunea Publică Poloneză, ABC Japonia, Yes Studios din Israel, Leonine din Germania și TRT Türkiye.

NATPE Budapest găzduiește o nouă ediție a concursului de formate PITCH & PLAY LIVE!, a cărui finală este anunțată pentru miercuri, 29 iunie. Cei trei finaliști selectați vor prezenta în direct formatele în fața publicului și a unui juriu de profesioniști TV, care vor selecta câștigătorul.

Petrecerea de gală este sponsorizată de Kanal D cu participarea echipei serialului "Three Sisters".

NATPE organizează trei târguri comerciale de-a lungul anului: NATPE Miami, expoziția globală de conținut #1 în America; LA Screenings Independents, cu accent pe America Latină și vorbitorii de limbă spaniolă din SUA și NATPE Budapesta, dedicat Europei Centrale și de Est.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL