×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.08.2022 12:48:57

La DIVA începe un nou sezon din HUDSON ȘI REX



București (MEDIA EXPRES) / 18 aug 2022 / Irezistibilul duo de detectivi revine la DIVA cu un nou sezon difuzat, în premieră în România, din 23 august, de la 21:00, câte două episoade! sezonul 4 din Hudson și Rex aduce noi cazuri, noi provocări și noi aventuri pentru Detectivului Charlie Hudson (John Reardon) și partenerul său canin Rex, un câine ciobănesc german extraordinar fost K9.

Sezonul patru are și el patru elemente care asigură succesul: revenirea lui John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard, Justin Kelly și a adorabilului Diesel vom Burgimwald în rolurile care i-au consacrat, prezența lui Peter Mitchell la cârma producției în rolul de showrunner, poveștile credibile, cu mize dramatice și un strop de umor, dar și decorul spectaculos din Newfoundland.

Ca și în sezonul precedent, filmat în pandemie, cadrele din spații închise au fost rărite în favoarea filmărilor în aer liber, astfel fiecare episod expune farmecul celebrei regiuni din Canada și are parte de mai mult dinamism. În ceea ce privește romantismul, fanii care speră la o evoluție a relației dintre Charlie și Sarah nu vor rămâne dezamăgiți.

Cazurile din noul sezon sunt foarte diverse și provocatoare pentru îndrăgita echipă și includ: investigarea cazului a doi drumeți descoperiți fără suflare în apropierea unui traseu de coastă îndepărtat, o vedetă pop cu probleme suspectată că și-a ucis logodnicul, identificarea celui care a ucis un jurnalist aflat în căutarea unei comori de pirați îngropate, cazul unei vedete din lumea investițiilor financiare căreia îi este furată averea, un furt de lichid explozibil și multe altele. Printre atâtea cazuri palpitante, Charlie și Rex primesc o distincție importantă, iar Rex primește un rol într-o reclamă.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL