×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 05.09.2022 14:15:26

Digital Divas 2022 premiază influencerii de beauty & lifestyle din România la 8 septembrie



București (MEDIA EXPRES) / 5 sept 2022 / Ediția aniversară de 10 ani a evenimentului dedicat creatorilor de conținut din Fashion, Beauty și Lifestyle, Digital Divas, are Gala joi, 8 septembrie, loc la orele 19.00, la Palatul Bragadiru din București.

Evenimentul care premiază cele mai puternice voci din mediul online începe în timpul zilei, de la pra 13.00, cu mai multe conferințe susținute de creatorii de conținut și branduri, pentru toți cei care vor să ia parte la cele mai actuale subiecte din lumea influencerilor. Astfel, evenimentul oferă un mix perfect între know-how, creativitate și inspirație la nivel înalt.

Digital Divas este organizat de Evensys și AVON, ca partener fondator, care aniversează 25 de ani în România, reunind cele mai active personalități din mediul online, prezente pe cele mai importante platforme sociale ale momentului.

Anul acesta, la ediția aniversară, evenimentul își propune să aducă în prim-plan subiecte de mare interes pentru orice pasionat de mediul online. Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Andreea Raicu (Antreprenor onlin), Dana Rogoz (Actriță & Content Creator), Alina Ceușan (Content Creator), Andreea Balaban (Content Creator), Sânziana Negru (Content Creator), Sonia Argint (TV Host & Founder, Doer.ro), Gabriela Atanasov (Content Creator), Deea Codrea (Content Creator), Ana Nicolae (PR & Advertising Manager, AVON), Corina Sandu (Campaign & Categories Manager, Samsung), Cristina Stănciulescu (Journalist, Cristinastanciulescu.ro) și Mara Coman (Journalist, Maracoman.ro).

Începând cu orele 19:00, comunitatea creatorilor de conținut din Fashion, Beauty și Lifestyle își dă întâlnire la Digital Divas Awards, cea mai importantă gală dedicată celor care strălucesc în activitatea lor. An de an, pe scena competiției urcă cele mai apreciate personalități online din sfera frumuseții pentru a primi recunoașterea publicului care a votat, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști.

Anul acesta, în cele 17 categorii din concurs, au fost nominalizate 247 de persoane și proiecte online, care au fost apreciate de 58 de jurați - profesioniști în marketing și comunicare.

Pe lângă momentele de inspirație și spectacolul stilului din cursul galei, Digital Divas oferă și ocazii nenumărate de socializare cu celebrități din lumea modei și frumuseții și personalități din industria online, iar brandurile partenere pregătesc multe suprize și activări speciale.

Mai multe detalii despre program, invitați și participare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului www.digitaldivas.ro.

Programul conferințelor poate fi consultat online: https://www.digitaldivas.ro/program/#up
Participarea este gratuită și deschisă pasionaților de social media, brandurilor și agențiilor.

Digital Divas este un eveniment organizat cu sprijinul Samsung, Nespresso, Answear, Strongbow, Boiron România, Siviero Maria, WildAqua.

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 15 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.
(MEDOA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL