×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.09.2022 10:05:19

"If We're Being Honest with Laverne Cox" are premiera la E! Entertainment din 11 septembrie



București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2022 / Laverne Cox este gata să poarte discuții serioase cu starurile și în afara covorului roșu. Gazda emisiunii "Live From E!" este gata să își demonstreze abilitățile impresionante de intervievare în noua emisiune "If We're Being Honest with Laverne Cox", difuzată în exclusivitate la E!, pe 11 septembrie, de la ora 23:30.

Noua emisiune își propune să îi aducă în lumina reflectoarelor pe oamenii care dau tonul, care creează tendințele și pe cei care au un cuvânt de spus la Hollywood. Prima ediție este dedicată Premiilor Emmy și au acceptat să discute cu onestitate nominalizatele Melanie Lynskey, Nicole Byer și Sheryl Lee Ralph.

Cele trei actrițe vor face dezvăluiri din culisele profesiilor lor, vor discuta despre egalitatea de șanse și multe altele. Melanie Lynskey, care este nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial, pentru rolul ei din "Yellowjackets", face dezvăluiri despre o discuție cu un medium care este posibil să-i fi prezis cariera, dar și cine este actrița de top care o ajută să arate atât de bine pe covorul roșu.

La fel ca Melanie, Sheryl Lee Ralph sărbătorește anul acesta prima ei nominalizare la Premiile Emmy. Fanii "Abbott Elementary" pot afla de la legendara actriță ce înseamnă onoarea pentru ea, în timp ce rememorează cariera sa de decenii. Discuția ajunge, desigur, și la rolul ei în muzicalul de Broadway Dreamgirls (nominalizat la Premiile Tony), dar, conform confesiunilor, în viața ei nu a fost totul doar strălucire și farmec.

Nicole Byer nu este străină de Premiile Emmy, ea a fost nominalizată de două ori pentru seria "Nailed It!", dar ceremonia de anul acesta ar putea fi cea mai mare de până acum. Ea concurează la trei categorii importante: una pentru rolul lui Nicole Byer: "BBW (Big Beautiful Weirdo)" și două pentru "Nailed It!". Nicole a fost nominalizată pentru prima dată în 2020, devenind prima femeie de culoare care a câștigat vreodată un premiu în rolul de prezentator al unui program de tip reality. Lui Laverne, Nicole îi va dezvălui dificultățile cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, precum și dorința ei de a câștiga aprecierea publicului și de a încuraja oamenii să gândească liber.

"If We're Being Honest with Laverne Cox" este produs de Den of Thieves. Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Jordan Barrow sunt producători executivi în numele Den of Thieves. Meaghan Rady este producător executiv și show runner. Laverne Cox este, de asemenea, producător executiv.
C(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL