×

Programe TV -- Data și ora publicării: 14.09.2022 11:25:52

Aventura continuă în octombrie la Warner TV cu filme americane fantasy



București (MEDIA EXPRES) / 14 sep 2022 / Lungmetrajele americane „Călătoria 2: Insula misterioasă” și „Tarzan, omul-maimuță” fac parte din programul „Aventura continuă” pregătit de Warner TV pentru luna octombrie.

Startul va fi dat de „Călătoria 2: Insula misterioasă/ Journey 2: The Mysterious Island” (2012), lungmetrajul fiind programat spre difuzare pe 1 octombrie, la ora 20:00.

Regizat de Brad Peyton, filmul fantasy îi are în distribuție pe Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Luis Guzman, Vanessa Hudgens și Kristin Davis.

Continuare a lungmetrajului „Călătorie spre centrul Pământului” (2008), producția este bazată pe romanul „Insula misterioasă” (1875) al lui Jules Verne.
Josh Hutcherson este Sean Anderson și, de această dată, împreună cu soțul mamei lui, pornește într-o misiune pentru a-l găsi pe bunicul său despre care este crezut că s-a pierdut într-un tărâm mitic.

Prins într-o furtună puternică, elicopterul închiriat se prăbușește exact pe insula căutată, populată de vietăți dintre cele mai ciudate, precum elefanți în miniatură, albine și fluturi uriași, și cu vegetație luxuriantă. Aici îl întâlnesc pe bunicul pierdut, care îi conduce la Atlantida. Exploratorii au multe provocări de trecut până să reușească să scape cu viață din aventură.
Filmul „Tarzan, omul-maimuță/ Tarzan the Ape Man” va fi difuzat pe 22 octombrie, de la ora 20:00.

Lungmetrajul regizat de John Derek îi are în prim-plan pe Bo Derek și Miles O'Keeffe și din distribuție fac parte Richard Harris și John Phillip Law.
În timpul unei expediții cu tatăl ei în Africa, Jane Parker îl întâlnește pe Tarzan, iar cei doi sunt fascinați unul de celălalt.
„Cea mai frumoasă femeie a vremurilor noastre, în cea mai erotică aventură din toate timpurile”, este descrierea filmului lansat în 1981.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) deține Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL