×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 14.09.2022 11:42:40

EXCLUSIV DIN REVISTA MEDIA EXPRES: Gašper Cotman este noul Sales Director CEE & Turkey, Video and Broadband Solutions, Teleste



București (MEDIA EXPRES) / 14 sept 2022 / Revista Media Expres numărul pe luna septembrie publică în exclusivitate informația că Teleste are din august un nou director de vânzări pentru soluțiile video și broadband în 16 țări din Europa Centrală și de Est, printre care și România, în persoana slovenului Gašper Cotman.

Acesta a fost prezent la târgul IBC 2022, desfășurat în perioada 9-12 septembrie la Amsterdam și l-a înlocuit pe Attila Pester, care a plecat la compania de soluții de criptare Nagra.

Gašper Cotman este un expert în dezvoltarea afacerilor și vânzări, cu aproape 20 de ani de experiență în industria TIC. A condus multe proiecte internaționale în întreaga lume.

Înainte de a se alătura Teleste, Gašper a lucrat pentru cea mai mare companie multinațională ICT din lume, în calitate de director pentru rețele de transport. A fost implicat în pregătirea și execuția strategiei; dezvoltarea afacerilor și vânzări.

Orientarea către client face parte din ADN-ul său și se străduiește mereu să servească clienții în cel mai bun mod posibil.

Gašper are o diplomă de master în economie și deține mai multe certificate internaționale, inclusiv tehnice și de vânzări.

Gašper Cotman a absolvit Universitatea din Ljubljana, Slovenia, cu studii de economie și tehnologia informațiilor în 2003 și informatică în afaceri în 2005, cu o specializare în managementul și administrarea afacerilor în 2015 la IEDC - Bled School of Management.

Cotman vorbește, pe lângă limba nativă, slovena, bosniacă, croată, sârbă, engleză și germană.

Înainte să vină la Teleste, Gašper Cotman a lucrat din 2016 ca director de vânzări regional la Iskra d.d., Key Account Manager la compania ADD d.o.o. și din 2019 până în august 2022 ca Senior Account Manager la Huawei Technologies.

Gašper Cotman a declarat pentru Media Expres că are ca obiective în perioada imediat următoare o mai bună cunoaștere a pieței și dezvoltarea vânzărilor companiei pe direcțiile pentru care a fost angajat, având în perioada următoare în plan și vizitarea partenerilor și potențialilor clienți, inclusiv în România.

Teleste a expus la IBC 2022 platforma Luminato 4X4 la standul 1.B59, tehnologie care formează baza pentru o nouă generație de platforme modulare pentru headend folosite la transmisia de conținut prin rețele CATV, OTT și/sau prin IPTV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL