×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.12.2022 13:35:01

"Magnum, detectiv particular" (Magnum P.I. 2020) - un nou sezon la DIVA, din 2 ianuarie, de luni până vineri



București (MEDIA EXPRES) / 30 dec 2023 / "Magnum, detectiv particular" (Magnum P.I., 2020) a revenit cu un nou sezon la DIVA, din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 20:00.

Manager al unei vile luxoase păzită de doi dobermani, Thomas Magnum (Jay Hernandez) continuă să investigheze cele mai spectaculoase cazuri din Hawaii.

Fost detectiv particular și fost membru al Marinei americane, întors acasă, el își folosește abilitățile militare dobândite în Afganistan. Sezonul 3 aduce pe lângă o nouă doză de acțiune și pe colegii lui Jay Hernandez: Perdita Weeks, în rolul lui Juliet Higgins, Zachary Knighton, în rolul lui Orville “Rick” Wright, Stephen Hill, în rolul lui Theodore “TC” Calvin, și Tim Kang, în rolul Detectivului Gordon Katsumoto.

Printre actorii invitați se numără și Kimee Balmilero și Shawn Garnett din "Hawaii Five-O".

Noul client ai lui Magnum și Higgins îi angajează pentru a-și găsi fratele dispărut pe insulă, ceea ce duce la împușcarea lui Higgins și la răpirea TC atunci când un act de răzbunare este dezvăluit de anchetă. De asemenea, Higgins are parte de o surpriză: chirurgul ei, Dr. Ethan Shah (Jay Ali), o invită la o întâlnire, iar ea acceptă.

Noul sezon îi poartă pe protagoniști în lumea luptelor ilegale, în căutarea unui adăpost din calea unui uragan, investigând cazul unei soții dispărute, descoperind un criminal în serie printre vecini, având grijă de un copil abandonat la poarta casei lor și încercând să prevină o crimă cu ajutorul unui medium. Unchiul lui Magnum, Bernardo (Steven Michael Quezada), are o apariție episodică și îi mărturisește un secret șocant despre mama sa. În finalul sezonului, Higgins este invitată de Dr. Ethan Shah să participe împreună la programul “Medici fără frontiere”. Răspunsul ei și reacția lui Magnum sunt alte motive pentru urmărirea noului sezon filmat tot în Oahu, Hawaii.

DIVA aparține grupului de media american NBC Universal și este cea mai vizionată televiziune de filme din România, având un public țintă majoritar feminin.
C(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL