×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.01.2023 16:45:01

Cu ce se îmbracă vedetele la GLOBURILE DE AUR 2023 poți să vezi la televiziunea E! în emisiunea LIVE FROM E!



București (MEDIA EXPRES) / 10 ian 2023 / După ce a prezentat emisiunea de pe covorul roșu Live From E!: People's Choice Awards pe 6 decembrie 2022, Laverne Cox, actriță premiată, producătoare și activistă, va întâmpina vedetele și anul acesta în emisiunea Live From E!: Golden Globes difuzată în România, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 22:00.

Înainte de gala găzduită anul acesta de Jerrod Carmichael, Laverne și colega sa, Loni Love, vor transmite cele mai importante momente de pe covorul roșu de la The Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California. În cadrul programului sunt incluse interviuri în exclusivitate cu starurile prezente la eveniment, informații despre cele mai noi cupluri și cele mai spectaculoase și îndrăznețe ținute.

Parte din echipa E! sunt și Zanna Roberts Rassi, corespondent de stil și Naz Perez, expert în pop culture. Cei doi vor analiza ținutele nominalizaților și vor oferi informații despre cele mai bine îmbrăcate vedete.

Lista de nominalizați la ediția de anul acesta a Golden Globes, include și debutanții Quinta Brunson la categoria Best Performance by an Actress in a Television, Musical or Comedy și actorul Brendan Fraser la categoria Best Performance by an Actor in a Motion Picture, Drama.

Producțiile precum Avatar: The Way of Water, Top Gun: Maverick, Babylon și Everything Everywhere All at Once concurează pentru titlul de cel mai bun
film, iar serialele precum House of the Dragon, The Crown, Abbott Elementary și Wednesday speră să plece acasă cu un trofeu.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL