×

Programe TV -- Data și ora publicării: 17.01.2023 20:30:57

Premierele lunii februarie la Cartoon Network și Boomerang



București (MEDIA EXPRES) / 17 ian 2023 / Ultima lună de iarnă aduce noi personaje la Cartoon Network! Lan Jun în Armura de Jad este doar unul dintre ele!
Fiți pe fază și nu ratați aventurile unor personaje de excepție.

Armura de Jad

Premiera sezonului unu, pentru prima dată la Cartoon Network,
Miercuri, 15 Februarie, de la 15:55

Noul desen animat urmărește aventurile curajoasei Lan Jun, care are unica menire de a descoperi misterele străvechi ale familiei sale. Oare va reuși să găsească un echilibru între viața de adolescentă și cea de eroină? Aflați doar la Cartoon Network!

Difuzat de Luni până Vineri, de la la 15:55.

Grădiniţa Dramei Totale

Premiera sezonului trei, Luni, 6 Februarie, de la 20:35

Luna aceasta puteți urmări la Cartoon Network aventurile personajelor voastre preferate! Ați ghicit, Grădinița Dramei Totale se-ntoarce cu noi peripeții și porții de râs!

Poate că sunt mici, însă Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen şi Courtney sunt mai vulcanici și plini de viață ca niciodată! Nu va fi ușor pentru Chef să țină acești copii sub control. De exemplu, în primul episod, simpaticul Owen este nevoit să sară în vulcanul de gumă pentru a-și proteja prietenii, sună aventuros, nu?

Originea Secretă a BatRoților

Premiera sezonului unu, pentru prima dată la Cartoon Network,
Sâmbătă, 18 Februarie, de la 9:45

Pe parcursul lunilor februarie și martie la Cartoon Network veți viziona în premieră seria animată „Originea secretă a BatRoților"! Vă veți distra, dar și emoționa alături de aventurile unei echipe dinamice formată dintr-o serie de mașini cu superputeri!
Această serie animată are rolul de a arăta copiilor cât de prețioase sunt încrederea în sine, prietenia și munca în echipă.

Recomandări
CARTOONITO
Februarie 2023

Luna februarie vă aduce o surprize de proporție – Boomerang devine Cartoonito!
Sărbătorim copiii în toată unicitatea lor cu desene animate special concepute pentru ca aceștia să se dezvolte cât mai frumos și armonios.

Cartoonito a fost creat și dezvoltat special de către mai mulți experți în educație care au contribuit la crearea și selecția desenelor animate prezentate apelând în acest proces la un sistem educațional inspirat din psihologie și știință modernă și anume - învățarea centrată pe copil, care își propune să dezvolte autonomia și independența acestuia.
Pentru Cartoonito, învățarea centrată pe copil înseamnă o atenție considerabilă acordată nevoilor și aptitudinilor preșcolarilor, precum și o procupare deosebită față de perspectivele de viitor ale acestora. Unul dintre principiile esențiale prezentate de Cartoonito este și: „Distracția este bună”, deoarece umorul permite copiilor să absoarbă mai bine conținutul pozitiv și educativ.
Totodată, are loc și „Petrecerea de aniversare a lui Tom și Jerry” precum și premiera super serialului „Originea secretă a BatRoților”

CARTOONITO

Difuzat de Luni până Duminică, în intervalul 08:00 - 14:00

Cartoonito continuă să sărbătorească copiii în toată unicitatea lor: exact așa cum sunt!
Cartoonito nu contenește să impresioneze zilnic și oferă preșcolarilor un spațiu creativ, distractiv și potrivit pentru a-și exprima propriile idei, un spațiu unde respectul, empatia și incluziunea sunt la ordinea zilei.
Vor fi difuzate zilnic, la Cartoonito, în intervalul orar 09:00-15:00, atât producții cu personaje cunoscute, precum și noi programe de animație.

Originea Secretă a BatRoților
Premiera primului sezon, Sâmbătă, 18 Februarie, de la 09:00

Faceți cunoștință cu Bam, Redbird și mulți alți super-eroi în noua animație „Originea secretă a BatRoților”!
BatRoții, aceste mașini cu superputeri, sunt mai pregătite ca niciodată să apere orașul Gotham de răufăcători. Dar oricât de tari și puternici s-ar crede ei, acește mașini nu sunt decât niște copii sensibili, cu foarte puțină experiență de viață.
Seria animată are rolul de a arăta copiilor cât de prețioase sunt încrederea în sine, prietenia și munca în echipă

Difuzat Sâmbătă, de la 09:00

Petrecerea aniversară a lui Tom și Jerry
Premiera seriei Sâmbătă, 4 Februarie, de la 16:00
Difuzat de Luni până Duminică, în intervalul 16:00-18:00

Cartoonito te invită la „Petrecerea aniversară a lui Tom și Jerry”! Și nici acum cele mai iubite personaje din toate timpurile nu vor avea astâmpăr! Jerry, un șoarece cu un zâmbet fermecător și urechi adorabile și Tom, un motan de succes, ale cărui atribuții sunt să doarmă, să mănânce și să-l urmărească pe Jerry, sunt aici să-ți bucure zilele și să te țină cu sufletul la gură!

Cartoon Network este un canal pentru copii care oferă cele mai bune spectacole de comedie și aventuri. Este plin de umor universal și distracție, promovând valoarea prieteniei și stimulând imaginația publicului său principal - băieți și fete cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Cu misiunea finală de a încuraja copiii să fie ei înșiși, Cartoon Network se mândrește cu o serie de animații bine cunoscute și personaje populare care au câștigat recunoaștere în întreaga lume. Cartoon Network oferă un conținut original pentru copii și familii cu hit-uri precum „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Să-nceapă Aventura”, „Un show obișnuit”, „Clarence”, „Steven Universe” și „Unchiul bunic”, precum și seriale animate de aventuri: „Fetițele Powerpuff”, „Ben 10” și „Haideți, tineri titani!”. Cartoon Network este un brand global de divertisment disponibil în peste 400 de milioane de case din 192 de țări. De asemenea, vă puteți familiariza cu producțiile canalului pe site-ul web premiat, precum și prin jocuri, videoclipuri la cerere, dispozitive mobile și o gamă largă de articole licențiate. Cartoon Network este o companie WarnerMedia.

Vizitează website-ul pe: cartoonnetwork.ro


BOOMERANG
Boomerang este unul dintre cele două canale emblematice pentru copii aparținând WarnerMedia alături de Cartoon Network. Dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani și familiilor lor, a câștigat încrederea publicului prin divertisment amuzant, jucăuș și sigur, sărbătorind personaje cunoscute și atemporale, precum Scooby Doo, Tom și Jerry și Garfield și lăsând copiii să chicotească cu „Noile Looney Tunes”, „Inspectorul Gadget”, „Mr Bean”, „Grizzy și lemingii ”, „ Dorothy și Vrăjitorul din Oz ”, „ Miss Moon” și primul serial original Boomerang -„ Familia HAPPOS”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL