×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.01.2023 13:27:32

„Românii au talent” prima ediție a sezonului 13 pe ecranele Pro TV și Voyo de vineri 20 ianuarie



București (MEDIA EXPRES) / 20 ian 2023 / Sezonul #13magic al showului de divertisment „Românii au talent!” începe la Pro TV de vineri, 30 ianuarie, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

Încărcați de energie și dorința de a se bucura de talente care mai de care mai spectaculoase, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult visate. Pavel Bartoș și Smiley sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să ajungă pe această scenă din bucuria și entuziasmul lor!

Zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale, în timp ce butoanele roșii speră să se aprindă cât mai rar. În doar câteva ore, telespectatorii se vor așeza comod în fața televizoarelor și se vor bucura de prima ediție a unui sezon ce le va oferi magia talentului și a muncii constante.

Printre concurenții primei ediții se va regăsi un puști de 12 ani, din Amara, care va admite că visează de la 5 ani să ajungă pe scena „Românii au talent”. Încărcat de trăiri puternice, acesta va fi încurajat de Dragoș Bucur: ”Emoțiile te-au copleșit” și sfătuit cum ar putea depăși ceea ce simte pentru a avea un moment perfect. Ce sfat va primi și dacă va reuși să impresioneze, rămâne de văzut.

În prima ediție a sezonului va veni în emisiune singurul ”blues man” din țară. Este un om vesel care va cuprinde în sufletul său melancolia lumii. ”Blues este o stare care îți dă liniște”, declară el.

”Se pare că sezonul ăsta am revelația”, va declara Mihai Bobonete și-l va completa pe Andi Moisescu care va admite că ”este despre capacitatea de a crea spectacol”. Din culise, Smiley va spune că ”la nivelul ăsta nu am mai văzut”. Oare despre ce moment să fie vorba? Rămâne de văzut!

Prima ediție a sezonului #13magic „Românii au talent poate fi văzută la PRO TV dar și pe serviciul de conținut online cu abonament, VOYO.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL