×


Programe TV -- Data și ora publicării: 08.03.2023 09:25:52

Diva difuzează cel mai nou sezon din serialul „Premisa unui dezastru” din 16 martieBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 mar 2023 / Din 16 martie, în fiecare joi, de la ora 21:00, DIVA difuzează – în premieră în România – câte două episoade din cel mai recent sezon din serialul „Premisa unui dezastru” („Departure”, lansat în 2019), o coproducție Canada/SUA/Marea Britanie. Povestea cu accente polițiste a fost ultimul proiect al actorului Christopher Plummer, care a murit în februarie 2021 și a apărut doar în primele două sezoane.

Serialul „Premisa unui dezastru” propune ceva ușor diferit de clasicele povești polițiste în care se rezolvă un caz/sezon: eroina Kendra Malley (Archie Panjabi, din „Soția perfectă”) este expertul nr. 1 în lume în dezastre de amploare, în care sunt implicate diverse mijloace de transport. Fiecare serie este axată pe câte o modalitate de transport în care apar accidente cu numeroase victime.

Primul sezon a fost centrat pe dispariția Zborului 716, deasupra Oceanului Atlantic. În sezonul al doilea, echipa era recrutată de Autoritatea Federală de Siguranță a Transporturilor, pentru a descoperi motivul deraierii unui tren experimental de mare viteză (The Apollo), în Michigan.

A treia serie – care va fi difuzată din 16 martie, joia, de la ora 21:00, de DIVA – are în centru un accident de feribot.

În cele 6 episoade noi din „Premisa unui dezastru”, echipa de investigatori condusă de Kendra și Dominic Hayes (Kris Holden-Ried, din „Vikingii”) încearcă să descifreze misterele scufundării unui feribot (botezat The Queen of the Narrows), pe ruta Boston – St. John’s (Newfoundland, Canada).

Pentru majoritatea celor 500 de pasageri, traseul este unul de vis, în care admiră balene și aisberguri, în ciuda faptului că ajung în zona pe care s-a scufundat Titanicul. Într-o noapte în care vremea se înrăutățește, pe vas se aude un zgomot puternic, care produce panică: pasagerii se grăbesc la bărcile de salvare, nava se umple de apă cu o viteză alarmantă și se scufundă, provocând o tragedie.

Filmările la a treilea sezon din „Premisa unui dezastru” au început în toamna anului 2021, au avut loc în Newfoundland și Toronto (Canada), iar în distribuție apar mai mulți actori noi, printre care și celebrul Eric McCormack („Will și Grace”). Acesta joacă rolul căpitanului Coleman Banks, care încearcă să salveze toți pasagerii de pe feribot și, când dă greș, își folosește expertiza din marina militară (acumulată în cei 30 de ani de profesie), pentru a ajuta cum poate echipa de investigatori. Dar – evident – are și el propriile secrete, bine ascunse.

Christopher Plummer („Sunetul muzicii”, „Începători”, „La cuțite”), care jucase rolul lui Howard Lawson, mentorul protagonistei interpretate de Archie Panjabi, nu mai apare în serial. Actorul a murit în februarie 2021, acesta a fost ultimul său rol, iar Panjabi a povestit că modul în care relaționau personajele pe care le interpretau în serial a imitat perfect prietenia lor din viața reală.

În total, Plummer a apărut în 9 dintre cele 12 episoade ale serialului.

Aflați deznodământul acestui mister acvatic, în luna martie, numai la DIVA - serialul începe pe 16 și se termină pe 30 martie.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL