×

Programe TV -- Data și ora publicării: 11.05.2023 12:56:26

Ultimul sezon din „Fear the Walking Dead” începe din 15 mai la AMCBucurești (MEDIA EXPRES) / 11 mai 2023 / Povestea supraviețuitorilor unei lumi brutale, apocaliptice, a ajuns la al optulea și ultimul sezon, format din 12 episoade. Primele șase sunt difuzate de AMC începând cu 15 mai, în fiecare luni, de la ora 22:00. Ultimele șase episoade vor fi difuzate în a doua parte a anului.

„Fear the Walking Dead” a debutat în 2015, ca spin-off al mega-hit-ului AMC „The Walking Dead”, însă a cucerit imediat fanii și a devenit un fenomen de sine stătător în lumea serialelor de televiziune. Personaje precum Morgan Jones (Lennie James) sau Madison Clark (Kim Dickens) au devenit aproape instantaneu favorite.

Din fericire, aceste personaje și multe altele de impact sunt prezente în ultimul sezon, iar scenariștii promit că ultimele lor aventuri vor fi de neuitat.

Printre personajele din „The Walking Dead” care au apărut în „Fear the Walking Dead” se numără Morgan (cel mai proeminent, de departe), care a fost vizitat de Rick Grimes (Andrew Lincoln), Carol Pelletier (Melissa McBride) și Jesus (Tom Payne). De asemenea, Dwight (Austin Amelio) și Sherry (Christine Evangelista) au făcut trecerea de la un serial la altul pentru o vreme.

Al optulea sezon al „Fear the Walking Dead” începe imediat acolo unde s-a oprit al șaptelea, cu Morgan și Madison care au parte de surprize neplăcute atunci când încearcă s-o salveze pe Mo (Zoey Merchant), fiica adoptivă a lui Morgan, din insula PADRE – speranța lor pentru misiunea lor de salvare este distrusă.

Acum, Morgan, Madison și ceilalți pe care i-au adus pe insulă, locuiesc pe insula condusă de o autoritate cinică. Din păcate, personajele noastre preferate sunt demoralizate și abătute. Singura persoană care poate readuce speranța într-o lume mai bună este chiar Mo (care de fapt îi poartă numele lui Morgan). Insula PADRE este o locație majoră pentru al optulea sezon „Fear the Walking Dead”. Numele vine de la un proiect al guvernului Statelor Unite, pornit înainte de „sfârșitul lumii”, o zonă autonomă și sigură, plină de resurse, care ar urma să fie folosite pentru reconstruirea civilizației.

„Fear the Walking Dead” a primit două premii și a avut 25 de nominalizări la diverse gale de decernare a premiilor, mare parte din ele Premii Saturn pentru Cel mai bun serial horror și Cele mai bune efecte speciale. Actori precum Lennie James, Kim Dickens, Alycia Debnam-Carey,

Aisha Tyler și Colman Domingo au fost nominalizați pentru interpretările pline de emoție și nuanțe.

Scott M. Gimple, producătorul și scenaristul care coordonează universul The Walking Dead promite că ultimul sezon va fi „unul dintre cele mai vibrante, inventive și incitante sezoane pe care le-a avut vreodată”. În același timp, el asigură publicul că universul post-apocaliptic este încă „în viață” – noul serial „The Walking Dead: Dead City”, care urmărește poveștile personajelor consacrate Maggie (Lauren Cohan) și Negan (Jeffrey Dean Morgan) e în pregătire la momentul actual.

Ultimele aventuri ale personajelor preferate din „Fear the Walking Dead” sunt de neratat în următoarele săptămâni, la AMC.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare programe de televiziune din SUA. Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are un istoric excepțional câștigând peste 45 de premii Primetime Emmy și obținând peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima televiziune înființată de o rețea de cablu din SUA care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, cu "Mad Men", în anul 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC se numără câștigătorul Globurilor de Aur ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL