×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.03.2024 07:45:33

“Insula de 1 milion” şi-a aruncat în competiţie concurenţii



București (MEDIA EXPRES) / 18 mar 2024 / Week-end-ul care tocmai s-a încheiat a adus pe micile ecrane debutul marelui reality show de la Kanal D “Insula de 1 milion”, prezentat de Cosmin Cernat, sâmbătă, 16 martie fiind prezentați concurenții şi desfășurându-se primele probe.

Cei 50 de concurenţi au luat în stăpânire “Insula de 1 milion” şi au avut parte de primele experienţe, de la debarcarea entuziastă, alegerea unei tabere (Sudicii, Vesticii şi Nordicii), goana după provizii, momentul arenei, alegerea, la ruletă a concurentului care “a făcut jocurile” pe Insulă, până la probele care le-au testat răbdarea, îndemânarea, forţa, echilibrul şi puterea de concentrare.

Lupta pentru provizii a fost aprigă. Cei care au ajuns primii la cutiile cu alimente, dar şi obiecte care să-i jute să îşi ridice adăposturi, le-au “devalizat”; fiecare dintre concurenţi a încercat să strânga cât mai mai multe lucruri care să îl ajute în perioda următoare. Acesta a fost şi momentul care a declanşat şi primele conflicte. Furtul unui topor, dezbătut intens în cele trei tabere, precum şi o accidentare, ce a necesitat intervenţia medicului, au ţinut în suspans milioanele de telespectori.

Cosmin Cernat a fost primit cu aplauze în arenă, locul unde prezentatorul l-a ales la ruletă pe deţinătorul controlului asupra jocului. În fiecare episod al reality-ului, cel ales la ruleta va hotărî, după o strategie proprie, cine sunt competitorii ce vor concura în ediţia respectivă. Deţinătorul jocului se poate autopropune pentru probe.

Jaguaru, Sorin, Filip şi Szilard – la prima probă din competiţie

Alin a fost primul extras la ruleta şi a adus in competitie patru concurenti de temut: Jaguaru, Sorin, Filip şi Szilard. Prima probă, spectaculoasă, parte din aceasta desfasurată în apele oceanului, le-a pus la bătaie celor patru forţa, viteza, îndemnarea, iar Szilard a fost cel care a intrat in posesia brăţărilor competitorilor şi şi-a câştigat imunitatea până la urmatoarea extragere a ruletei. În acel moment la mana redutabilului concurent se aflau patru brăţări în valoare de 80.000 de lei.

Deposedaţi de brăţări, Jaguaru, Sorin şi Filip au şansa să şi le recupereze intrând într-o nouă confruntare, în runda decisivă, rundă ce a îmbinat două elemente, focul şi apa. Îndemanarea, coordonarea perfectă a mişcărilor şi rabdarea au facut diferenţa.

După ce au aprins focul cu cremene, concurenţii au fost nevoiţi să umple constant o găleată de lemn cu apă, astfel încât să menţină sus şi în echilibru tava uriasă în care ardea focul. Concurenţii au fost într-un du-te vino de coşmar în apa oceanului pentru a umple găleţile şi a menţine echilibrul scripeţilor.

Filip: “Nu voi merge în nicio tabără să cerşesc”

Filip a pierdut proba decisiva. Dar acesta mai are o şansă: are 24 de ore la dispoziţie pentru a convinge o persoană din camp să îi cedeze brăţara. Sorin şi Jaguaru au reintrat în posesia brăţărilor.

“Îmi pare rău, a fost o probă extraordinar de grea, o probă pe care o putea câştiga oricare dintre noi. (…) Prefer să plec aşa decât cu capul plecat şi să le pară tuturor bine că am plecat. Nu voi merge în nicio tabără să cerşesc. Mâine vom afla dacă va fi altă soartă pentru mine”, a spus Filip.

Tot în episodul de aseară, a fost extras la ruletă următorul concurent care va deţine puterea competiţiei. Tarzy a fost ales de ruletă, iar acesta are o noapte la dispoziţie pentru a-şi gândi o strategie şi a alege cine sunt cei patru concurenţi auncaţi în joc. Conform regulamentului, el se poate autopropune.
(MEDIA EXPRES).


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL